Попередній день   Наступний день

22:19
Станом на 25 жовтня в області зернові та зернобобові культури (разом з кукурудзою) обмолочені на площі 131,3 тис. га (85 відс. до прогнозу), намолочено 664,7 тис. тонн зерна (у 2015 р. на цю дату – 653,4 тис. тонн) при врожайності 50,6 ц/га.

21:30
25 жовтня в Івано-Франківську голова обласної ради Олександр Сич презентував свою книгу “В уряді камікадзе”. У ній політик розповідає про свою роботу на посаді віце-прем’єр-міністра України.

20:55
21 жовтня наші краяни в котрий раз побували в м. Києві на зйомках Першого Національного телеканалу на телепроекті «Фольк-music».

20:31
Адвокат фронтовиків і активістів ДУК «Правий сектор», які проходять у «мукачівській справі», Роман Бухтояров, відомий дисидент, правозахисник і громадський діяч Євген Захаров і командир 4-ї резервної сотні ДУК ПС «Прикарпаття» Віктор Тихенький розмірковують про складні стосунки між державою і добровольцями, які пішли воювати з російським агресором. У ширшому сенсі ці відносини між державою і громадянським суспільством часто мають складний і взаємозаперечливий характер.

20:10
Чемпіонат Європи з кікбоксингу WAKO проходитиме з 23 по 30 жовтня в Маріборі (Словенія), змагатимуться спортсмени серед дорослих в розділах К-1, лоу кік і лайт-контакт.

19:43
Про це заявив під час оперативної наради сьогодні, 25 жовтня, заступник міського голови з економічних питань Богдан Білик.

19:18
Рівно тиждень тому в Івано-Франківську відбулася акція протесту проти шокового підвищення цін на газ для населення, тарифів на гарячу воду та опалення, електроенергію, без належних заходів соціального захисту та підвищення трудових доходів. Наступного дня відбулася зустріч прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з керівниками всеукраїнських профспілок та їх об’єднань.

18:56
Небезпечні тріщини. В Івано-Франківську зі школи довелось евакуювати дітей. Фасад споруди вкрився шпаринами завтовшки майже сантиметр. Ці тріщини утворилися буквально за кілька годин. На фасаді школи №7 їх уже чимало. Це – один з двох навчальних корпусів. Тут – початкові класи. Всього майже дві сотні учнів. Частину з них евакуювали. Адже тріщини з’явилися і всередині приміщення.

18:36
Бюджет Івано-Франківська перевиконано. Міська рада підсумувала бюджетні показники за 9 місяців поточного року. У фінасовому управлінні констатують, наразі перевиконання дохідної частини складає 54 мільйони гривень.

18:05
24 жовтня о 12:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті  Болехів на вулиці Волоській, теля впало в каналізаційний колодязь.

17:44
Укрзалізниця призначила додаткові поїзди на час осінніх шкільних канікул, які розпочнуться наприкінці жовтня, – інформує прес-служба Укрзалізниці. Традиційно найпопулярнішим напрямком є Західна Україна.

17:20
Завдяки програмі Європейської комісії “Угода мерів – Демонстраційні проекти” (КоМ-ДеП) в Долині з цього року працює муніципальний центр енергоадиту. Власне однією з умов цього проекту є надання безкоштовних консультацій щодо енергоефективності. Такий заклад є наразі унікальним для України.

16:58
Директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Василь Рущак повідомив, що станом на сьогодні всі котельні працюють без будь-яких зривів. «Аварійних ситуацій не виникало. До теплопостачання підключено 559 будинків від МІУК, 35 –  від «Дирекції замовника», 7 – від ОСББ.

16:36
Про це заявив міський голова Руслан Марцінків під час оперативної наради.

16:03
Івано-Франківська обласна рада порушує закон. На сайті ради немає жодної згадки про адреси приймалень і графіки прийому депутатів.

15:39
НАК «Нафтогаз України» з 1 листопада підвищить на 16% ціну на газ для промислових споживачів та на 15% - для інших споживачів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

15:18
У селі Середній Березів потенційної Яблунівської ОТГ Косівського району Івано-Франківської області відбулася зустріч сільських голів, місцевих депутатів і активу, під час якої було обговорено питання утворення цієї громади.

14:55
У залі засідань облдержадміністрації відбулося урочисте представлення новопризначеного першого заступника голови ОДА Марії Савки. Відрекомендував її керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації голова ОДА Олег Гончарук.

14:36
Спантеличуючи людей приголомшливими звістками, що їх рідні вчинили протизаконні вчинки і можуть потрапити до в’язниці, шахраї видурють гроші нібито на «вирішення» їх проблем. Люди без перевірки інформації викладають останні заощадження аби тільки вирішити неіснуючі проблеми. Це досить класичний і дієвий метод шахрайств. Новішими є інтернет-шахрайства, видурювання грошей за неіснучі послуги, тощо.

14:09
24 жовтня о 20:15 в селищі Битків Надвірнянського району горіла суха трава на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13:45
Як українські повстанці боролися із загарбниками. На Прикарпатті презентували перший в Україні мультфільм про УПА. Він має назву «Воїни лісу». Дія розгортається у селі Дземброня Верховинського району. За сюжетом, Українська повстанська армія допомагає гуцулам вберегти від окупантів рідний край.

13:20
За словами податківців, податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів, його питома вага в загальних надходженнях становить 52 відсотки. Так, за 9 місяців п.р. місцеві бюджети отримали 1184,1 млн. грн. цього податку. До державного бюджету надходження склали 419,6 млн.грн.

12:50
З ініціативи голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука департамент агропромислового розвитку ОДА спільно з райдержадміністраціями в Івано-Франківську організували проведення осіннього ярмарку «Золота осінь-2016».

12:25
Виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук прокоментував проект Державного бюджету на 2017 рік у частині децентралізації.

11:44
Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) КК України щодо       31-річного місцевого жителя.

11:16

У спеціалізованому шахово-шашковому центрі відбувся третій відкритий

 чемпіонат Івано-Франківської області з шашок-64 серед чоловіків і

 жінок з вадами слуху та мови, присвячений пам’яті Раїси Дубинської.

Народилася Раїса Дубинська 6 жовтня 1930 року в с. Калінієво на Орловщині.

 Безтурботне дитинство і навчання перервала війна, а в студентські

 роки доля послала їй ще одне важке випробування. Молода, сповнена

 мрій і надій дівчина захворіла і втратила слух.


10:57
В Івано-Франківську презентували мультфільм “Воїни лісу”.

10:33

У Великому Ключеві на Коломийщині встановили й освятили меморіальну

 дошку загиблому на сході бійцеві Дмитрові Кабалюку. Пам’ятну таблицю

 встановили на фасаді рідної школи героя

10:06
Щорічно працівники лісової охорони Прикарпаття фіксують в середньому тисячу випадків самовільного вирубування деревини. На жаль, лише половина з них закінчується виплатою штрафів. Чимало справ від лісівників передаються у правоохоронні органи, однак і це не завжди належним чином впливає на зловмисників.

9:41

 

У понеділок, 24 жовтня, близько 7:00 на залізничній станції Годи-Турка поїзд переїхав 20-річного хлопця – йому відрізало ногу. Про це “Репортеру” повідомили очевидці.


9:17
З міського бюджету постійно фінансуємо ремонт приміщень лікувальних закладів. Йдеться не лише про Центральну міську клінічну лікарню, але й районні поліклініки. Так, приміром, цього року капітально відремонтували кабінет фізіопроцедур у поліклініці №4. Замінили підлогу, вікна, виконали оздоблювальні роботи, аби пацієнти отримували кваліфіковану медичну допомогу в комфортних умовах.”, йдеться у дописі.

8:58
 Голова облдержадміністрації Олег Гончарук заслухав звіти голів Долинської, Надвірнянської, Богородчанської, Верховинської, Снятинської і Косівської райдержадміністрацій щодо підсумків роботи за 9 місяців 2016 року, а також проблемних питань, які є у відповідних районах та потребують координації зусиль виконавчих органів влади на місцях задля їх вирішення.

8:30
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді судом справи за позовом керівника Тисменицької місцевої прокуратури в інтересах держави до державного підприємства державної акціонерної компанії «Хліб України» «Галицький комбінат хлібопродуктів» про стягнення 5 млн 545 тис грн заборгованості.

8:07
Зловмисники відкрито заволоділи у 24-річного перехожого мобільним телефоном та срібним ланцюжком. Нападниками виявилися 20 та 21-річного віку місцеві жителі.

7:40
Правоохоронці Рожнятівського відділення поліції під час відпрацювання та об'їзду території, з метою виявлення злочинів у сфері охорони довкілля, в одному із сіл району викрили місцевого жителя, котрий перевозив лісодеревину без жодних документів.

7:17
У вівторок, 25 жовтня, о 10 годині в приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться нарада з питань функціонування новоутворених об’єднаних територіальних громад.

6:44
25 жовтня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день