Попередній день   Наступний день

22:40
Як повідомляли Версії, нещодавно у Франківську було представлено мультфільм про УПА під назвою "Воїни лісу".

22:13
Нічні чування на честь храмового свята Царя Христа відбудуться у ніч з 28 на 29 жовтня у церкві монастиря отців василіян в Івано-Франківську.

21:22
Педагогічний факультет ПНУ імені Василя Стефаника успішно реалізує міжнародний проект «Культура, історія, традиції: у пошуках спільних цінностей».

20:30
НаКоломийщині у Сопові люди здавна займалися скотарством, землеробством, солеварінням і ремеслами. Крім того, в селі був горілчаний завод, водяний млин Шлюзира, тартак Барона, кооператив «Господарсько-гандльовий», ковальська майстерня, де працювали Кох, Косілевич, Кремер, Струсевич, Байковський та інші.

20:07
Вишуканими натюрмортами, пейзажами та фігуративними композиціями в Івано-Франківську відкриється виставка малярства Заслуженого художника України, дійсного члена академічного сенату Римської міжнародної академії сучасного мистецтва Бориса Буряка.

19:42
29 жовтня, у суботу, в приміщенні обласної філармонії вже втретє пройде конференція TEDxIvanoFrankivsk. Родзинка події в тому, що її спікерами будуть виключно жінки. До слова, Івано-Франківськ поки-що єдине українське місто, котре отримало ліцензію на проведення суто жіночої конференції.

19:17
Нещодавно Рогатинська гімназія ім. Володимира Великого відсвяткувала 25 років свого відродження. На святкування завітало чимало гостей, випускників закладу.

18:56
ПАТ «Прикарпаттяобленерго» оголосило творчий конкурс на краще  зовнішнє оформлення розвантажувальної підстанції. Енергооб’єкт буде розташовано у сквері «Руської трійці», на розі вулиць Сотника Мартинця та Лесі Українки.

18:31
Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради інформує, що 26.10.2016 року відбулося засідання комісії з питань соціального обслуговування інвалідів, пенсіонерів та малозабезпечених громадян міста.

18:07
Поліцейські за фактом грабежу розпочали кримінальне провадження та проводять заходи, спрямовані на встановлення особи зловмисника.

17:42
Днями в малій залі адміністративного будинку органів влади Тлумацького району відбулось засідання комісії з присудження щорічної літературно-мистецької премії Тлумаччини імені Григора Крука. Очолили роботу комісії її співголови – голова районної державної адміністрації Володимир Габурак та голова районної ради Василь Двояк.

17:18
Президент Петро Порошенко зазначив, що після ретельного обговорення з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом ухвалено важливе політичне рішення великої соціальної ваги, яке є спільною позицією Глави держави, уряду та фракцій коаліції.

16:53
Начальнику управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську повідомлено про підозру у перевищенні влади, тобто умисному вчиненні працівником правоохоронного органу дій, які явно виходять за межі наданих йому прав чи повноважень, що завдали істотної шкоди охоронюваним законом правам, інтересам окремих громадян та супроводжувалися насильством, болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями (ч. 2 ст. 365 КК України).

16:31
В чергову частину місцевого відділення поліції поступило повідомлення про незаконне видобування корисних копалин з річки "Свіча", що у селі Мислівка Долинського району.

16:08
Встановили особу підозрюваної у злочині працівники Тисменицького відділу поліції. За скоєне санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

15:41
26 жовтня із робочим візитом на Прикарпатті побував заступник начальника управління з нагляду у сфері пожежної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям Євген Анатолійович Лінчевський.

15:20
26 жовтня о 07:33 в селі Вовчинець Івано-Франківської міськради виникло загорання на газовому стояку зовні житлового будинку. Вогнем пошкоджено зовнішнє облицювання стіни. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14:58
Спортивна стихія, що вирує вже понад десяток років, не вщухає. На радість своїм уболівальникам. НФК «Ураган» відсвяткував своє 14-ліття. За плечима футзалістів – чимало досягнень.

14:31
Україна у символах. На факультеті туризму Прикарпатського університету відкрили кабінет «Українська світлиця». Тут представили майже півсотні банерів. На них – ілюстрації визначних подій у процесі державотворення, які стали символічними для українців.

14:03
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області,   з початку року власники та орендарі земельних ділянок Івано-Франківщини сплатили до місцевих бюджетів області 313,8 млн. грн. земельного податку. У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року находження цього податку збільшились на 115,3 млн. грн., або на 58 відсотків.

13:42 | Коментарів: 1
Кабінет Міністрів ініціював збільшення мінімальної плати у два рази. З 1 січня 2017 року вона становитиме 3200 гривень. Про це на засідання уряду повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

13:17
3-4 листопада 2016 року в м. Братислава (Словаччина) відбудеться 5-й щорічний форум  Стратегії ЄС для Дунайського регіону.

12:45
В Яремчі злочинці ходять непокарані, а пересічні люди вирішують конфлікти між собою у дідівський спосіб, не переймаючись, що їх цивільно-правові спори  переростуть у площину кримінальних, бо як в одному немає кому розбиратися, то і за інше немає кому судити. Адже всі три яремчанські судді подали у відставку.

12:20
У Долині потенційної Долинської ОТГ відбулася робоча зустріч голів усіх населених пунктів, які до неї належать, з метою обговорення утворення цієї громади.

11:46
За інформацією головного управління статистики, у січні–вересні залізничним та автомобільним транспортом (з урахуванням автоперевезень фізичними особами-підприємцями) замовникам доставлено 8,5 млн т вантажів, що на 3,1% більше, ніж у відповідному періоді попереднього року.

11:23
У п’ятницю відбулася виїзна сесія Івано-Франківської обласної ради, базою для проведення якої обрали селище Вигоду Долинського району. А розпочалася робота депутатів не у звичній сесійній залі, а на території державного підприємства «Вигодське лісове господарство», де на базі Шевченківського лісництва у Центрі відновлення лісу їм найперше показали розсадник для вирощування сіянців основних лісоутворювальних порід — таких як бук лісовий, ялиця біла, дугласія зелена, модрина.

10:58
Популяризація української книги і культури читання, промоція продукції вітчизняних видавництв, асортименту місцевих суб’єктів книгорозповсюдження – таку мету має виставка-презентація друкованої продукції «Сторінками української книги», яка традиційно відбудеться у фортечній галереї «Бастіон» в Івано-Франківську 9-10 листопада в рамках відзначення Дня української писемності та мови і Року Івана Франка в області.

10:35
В облдержадміністрації відбулося розширене засідання - презентація проекту містобудівної документації регіонального рівня «Схеми планування Івано-Франківської області», розробленої ДП УДНДІПМ «Діпромісто» імені Ю. Білоконя.

10:10
27 жовтня в обласному центрі відбудеться “Літературна кавалєрка” – КВК-презентація проекту підліткової літератури видавничого центру “Академія” та видавництва “Академвидав”. У заході візьмуть участь письменники Сергій Гридін, Ірина Мацко, директор видавничого центру Василя Теремко, організатор Тетяна Качак та ін.

9:40
З 1 вересня 2017 року буде припинено набір учнів до підготовчих та перших класів спеціальних шкіл (шкіл-інтернатів) та забезпечено умови для навчання цих дітей у спеціальних або інклюзивних класах загальноосвітніх навчальних закладів. Відповідну постанову затвердили 26 жовтня, на засіданні Кабінету Міністрів України.

9:20
Якщо запитати автовласників чого вони бояться найбільше то у відповідь почуєте – автомобільних крадіжок. Проте самі ж своєю забудькуватістю, безпечністю та неуважністю провокують такі крадіжки. Залишають автомобілі на неохоронних площадках, у дворах, малолюдних місцях чим і користаються злодії. Насьогодні це один із найпоширеніших видів злочинів.

8:55
18-річна Вероніка Михайлишин увійшла до десятки півфіналісток на міжнародному конкурсі краси Miss Grand International 2016. З 8 по 25 жовтня 76 красунь з різних країн світу змагалися у Лас-Вегасі за титул найкрасивішої.

8:32
У розслідуванні справ Майдану багато матеріалів справ не мають жодного стосунку до злочинів. Про це повідомив народний депутат з фракції ВО «Батьківщина» Ігор Луценко, інформує Еспресо.TV.

8:08
Реалізацією нової державної політики в соціальній сфері назвав міністр соцполітики України Андрій Рева урядову постанову №719 від 19 жовтня 2016 року « Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь у антитерористичній операції, а також інвалідів 1-2 групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов».

7:41
25 жовтня відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка, заступника Івано-Франківського міського голови Олександра Левицького, проректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Галини Михайлишин, начальника управління спорту облдержадміністрації Ореста Оклієвича, керівників юридичних відділів ОДА та МВК з депутатом Івано-Франківської міської ради Андріаном Волгіним.

7:16
Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 КК України, за фактом незаконної порубки лісу - дерев дуба на території Заболотівського лісництва.

6:42
27 жовтня 2016р. о 14-00 в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21, каб.311) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта –  рішення міської ради «Про внесення змін до Положення про здійснення самоврядного контролю за використанням та охороною земель в м.Івано-Франківську». Метою проекту є дотримання вимог чинного законодавства відповідно до нової структури МВК.

Попередній день   Наступний день