Попередній день   Наступний день

22:24
Сьогодні, 3 жовтня, в Івано-Франківську відбулось урочисте відкриття інклюзивного дитячого майданчика – для особливих дітей. Він обійшовся у понад 200 тисяч гривень. Майже половину суми виділив франківський благодійний фонд “Ти – ангел”, провівши попередньо кілька благодійних акцій. Решту допомогли зібрати меценати.

21:32
З ініціативи Калуської центральної бібліотеки ім.Т.Г.Шевченка та за підтримки Управління культури, національностей та релігій м. Калуш 2 жовтня відбувся Книжковий ярмарок.

20:55
Голова обласної ради Олександр Сич і його заступник Сергій Басараб
 із робочою поїздкою відвідали Полтавщину. В рамках візиту чільники
 Прикарпаття взяли участь у пленарному засіданні Х сесії Полтавської
 обласної ради. О. Сич від імені нашої обласної ради підписав Меморандум
 про співпрацю із Закарпаттям та Полтавщиною.

20:38
На 1 вересня ц. р., як повідомило головне управління статистики в
 області, загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати
 на Івано-Франківщині становить 6,1 млн. грн.

20:05
Психолог Наталя Чаплинська розповідає, селфі особливо популярне серед підлітків. Втім, не відмовляються від нього й дорослі. І все б нічого, якби звичайне захоплення не переростало у суспільну проблему. А коріння її, запевняють фахівці, сягає дитинства.

19:43
Благодійний фонд “Мати Тереза” та волонтери обласного клінічного центру паліативної допомоги з 3 жовтня по 3 листопада проведуть ряд заходів до Всесвітнього Дня паліативної допомоги. Планується збір коштів на підтримку паліативних пацієнтів, якими опікується виїзне/консультативне відділення обласного клінічного центру паліативної допомоги.

19:20
Під гаслом “Милосердні як Отець!” стартував IV Всеукраїнський екологічний конкурс “Відповідальність за створіння”. Починаючи з 2011 року, Екобюро УГКЦ щорічно проводить таке творче змагання задля популяризації екологічно-екуменічного свята – Дня Бога Творця, який всесвітня християнська спільнота відзначає 14 вересня як день молитви та відповідальності за природне довкілля.

18:58
В селі Обельниця Рогатинського району проживає малозабезпечена сім’я, в якій виховується двоє діток – старший Богданчик (18.08.1999 р.н.) з народження є дитиною з особливими потребами (дитячий церебральний параліч, симптоматична епілепсія і ще багато супроводжуючих діагнозів).

18:30
Під час вирішення конфлікту франківські патрульні виявили 7 кущів коноплі.

18:04
Цими вихідними у селі Заріччя Надвірнянського району сталась смертельна ДТП.

17:42
01 – 02 жовтня 2016р. у приміщенні  шашково - шахового клубу «Дебют» відбувся турнір з шахів, присвячений Дню людей похилого віку

17:20
У п’ятницю 30 вересня в Івано-Франківському навчально-науковому інституті менеджменту відбулося спортивно-мистецьке свято "Козацькі забави".

16:50
Гуляючи осіннім лісом, ви, напевне, зустрічали колючі кущі, густо всипані криваво-червоними ягодами. Це — глід. З його плодів можна не тільки приготувати смачні джем, повидло та пастилу, а й цілющу настоянку, яку використовують для лікування і профілактики хвороб нервової та серцево-судинної систем.

16:33
Чисельність наявного населення в області на  1 серпня  2016р. становила  1380,8 тис. осіб, з них 604,1 тис. проживали у міських поселеннях,  776,7 тис. – у сільській місцевості. Упродовж січня–липня п.р. чисельність населення зменшилася на 1,5 тис. осіб.

16:05
Упродовж двох місяців працівники поліції Івано-Франківщини гідно виконували бойові завдання в Маріуполі та його околицях. За сумлінну службу бійці загону отримали схвальні відгуки та заохочення від керівників як прикарпатської, так і донецької поліції.

15:40

Зловмисник викрав у перехожого юнака мобільний телефон та грошові кошти. Як встановили поліцейські, нападником виявився 43-річний місцевий житель, який уже відбував покарання за вчинення подібних злочинів.


15:19
Днями в Івано-Франківську відбулася акція «Туристичний Івано-Франківськ», присвячена Всесвітньому дню туризму.

14:58
У селі Погоня Тисменицького району в рамках ХІХ Міжнародної прощі Вервиці за мир і єдність Церкви відбулась Архієрейська Свята Літургія, яку очолив Преосвященний Кир Йосафат Мощич.

14:32
3 жовтня посеред ночі в реанімаційне відділення Калуської центральної районної лікарні потрапила 64-літня жителька  Калуша, яка  отруїлася невідомою речовиною.

14:06
2 жовтня о 18:54 в Івано-Франківську по вулиці Симоненка виникла пожежа в приміщені кухні квартири на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. На місці пожежі врятовано 56-річного власника помешкання. Чоловіка із діагнозом «отруєння чадним газом та різана рана лівої кисті» госпіталізовано в міську лікарню №1.

13:41
Івано-Франківський «Тепловик» помірявся силами із херсонською командою «Кристал». На жаль, для франківських вболівальників, “Тепловику” не вдалося перемогти на чужому полі.

13:15
Україна опинилася в п’ятірці держав із найгіршими дорогами в світі. У переліку з 138 позицій вона посіла 134-е місце. Таким є нинішній рейтинг Всесвітнього економічного форуму за якістю автомобільних доріг.

12:50
Перебуваючи у відрядженні у місті Києві, голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів ряд зустрічей в Адміністрації Президента України, Кабінеті Міністрів України та Комітеті Верховної Ради України з питань бюджету щодо врахування пропозицій від області в основному фінансовому документі на 2017 рік.

12:20
Президент Петро Порошенко за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі відзначив державними нагородами 55 військовослужбовців Збройних Сил України, з них 21 – посмертно.

11:42
30 вересня в Івано-Франківську відбулося засідання Регіонального координаційного органу DESPRO, на якому обговорили реалізацію проекту «Сільське питне водопостачання: від ідеї – до реалізації».

11:17
За ініціативою громадської організації «Інститут розвитку Яремчанського краю» та за активної підтримки місцевих власників готелів і туристичних садиб на базі готелю-курорту «Коруна» відбулося перше засідання робочої групи. Основне питання, яке обговорювалося, — створення «Асоціації готельєрів Яремчанщини».

10:54
Незабаром в Івано-Франківську відбудеться великий боксерський вечір за участю збірних команд України та Німеччини. Дійство такого високого рівня традиційно прийматиме манеж Коледжу фізичного виховання.

10:31
У понеділок та вівторок, 3 та 4 жовтня, баскетбольний клуб “Говерла” розпочинає виступи в новому сезоні 2016-2017.

10:05
В перший день жовтня в Івано-Франківському музично-драматичному театрі імені Івана Франка стартував 78-й театральний сезон. Розпочнеться він романтичною оперетою «Шаріка».

9:38
В Івано-Франківську розпочали  зйомки другої частини україномовного мультфільму «Хоробрі серця» від «Теплих іграшок».

9:17
29 вересня 2016 року в нашому місті за адресою вул. Карпатська, 6 за підтримки міського голови Руслана Марцінківа відкрито спортивний майданчик з поліуретановим покриттям.

8:57
Українці, які користуються новими біометричними паспортами у вигляді ID-картки замість старих "книжкових" паспортів, не можуть перетнути кордон із Білоруссю або повернутися назад до України.

8:29

Головне управління статистики інформує: на Івано-Франківщині на початку 2016 року у віці 65 років і старше проживало 191,5 тис. осіб, які за міжнародною класифікацією вважаються особами похилого віку. 


8:05
Запрошуємо Вас взяти участь у презентації сучасної української книжкової продукції місцевих видавництв та авторів «Сторінками української книги», яка відбудеться в рамках відзначення в області Дня української писемності і мови 9-10 листопада цього року в Івано-Франківську у приміщенні фортечної галереї «Бастіон» за адресою: м. Івано-Франківськ, провулок Фортечний,1.

7:41
У Мінрегіоні за участю провідних експертів обговорили концепцію з оптимізації системи територіальної організації влади та утворення нової територіальної основи для розміщення органів виконавчої влади та інших державних органів.

7:18
Мешканка міста Чернівців під час короткострокової зустрічі зі своїм знайомим, який відбуває покарання у виправній колонії в с.Товмачик Коломийського району, намагалася передати йому наркотичні засоби та телефонні sim-карти.

6:37
Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Попередній день   Наступний день