Попередній день   Наступний день

22:02
В п’ятницю, 7 жовтня відбудеться засідання архітектурно-містобудівної ради при Департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.
Порядок денний:1. Розвантажувальна БКТП по вул. Лесі Українки.

21:30
З початку року землевласники та землекористувачі Калущини  перерахували до місцевих бюджетів 13,7 млн. грн. земельного податку. При цьому, левову частку надходжень – 12,9 млн. грн. - сплатили суб’єкти господарювання – юридичні особи. Від фізичних осіб підприємців та громадян надійшло 0,6 млн. гривень.

21:01
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків провів робочу зустріч з представниками ЄБРР в рамках проекту “Реконструкція та модернізація системи централізованого теплопостачання”.

20:39
6-7 жовтня на  Днiстрi на дiлянцi Галич - Залiщики очiкується  пiдйом рiвнiв води на 0,5 – 1,0 м над  поточними  рiвнями.

20:16
4 жовтня 2016 року відбулося урочисте відкриття десятого ювілейного фестивалю для неповнолітніх «Я маю право» та проведення першого етапу – конкурсу ілюстрацій «Великі права та обов’язки маленьких громадян України» з нагоди 25-річчя ратифікації Україною Конвенції ООН про права дитини.

19:42
У супермаркеті торгового дому «Росана» в Івано-Франківську пенсіонери придбали “червиву” кров’янку.

19:20
Рішення про початок опалювального сезону 2016/17 року прийматимуть виконавчі органи сільських, селищних та міських рад або місцеві державні адміністрації у відповідності до температурного режиму.

18:58
В Івано-Франківську рятувальники допомагали працівникам поліції відкрити вхідні двері квартири.

18:32
Рятувальники Прикарпаття допомагали знайти заблукалого грибника вчора зранку, 5 жовтня.

18:05
Єпископа Григорія Хомишина можна вважати першим і, мабуть, єдиним євроінтегратором в УГКЦ у першій половині ХХ ст.

17:42
Комунальники потурбувалися про вечірнє освітлення. Адже належна видимість в темну пору доби це, в першу чергу,- безпека мешнкаців міста. Мережі зовнішнього освітлення перебувають на баласі КП “Міськсвітло”. Тут кажуть, в пріоритеті – модернізація освітлення скверів, пришкільних територій та дитячих садочків. Комунальникам уже замінили лампи розжарювання на світлодіодні на центральних вулицях.

17:21
У січні – вересні  2016 року від платників податків Калущини надійшло 375,5 млн. грн. податків та зборів, з них 151,6 млн. грн. - до державного бюджету та 223,9 млн. грн. - до місцевих бюджетів.

16:57
4 жовтня, відповідно до Указу Президента України від 29.03.2016 № 122/2016 розпочався призов громадян України на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань. Чинним законодавством встановлено комплекс соціальних гарантій для призовників та військовослужбовців строкової служби.

16:36
За інформацією головного управління статистики в області, підприємствами Прикарпаття у січні–серпні реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 21 млрд грн, у т.ч. за межі країни – на 4 млрд грн (за січень–серпень 2015 р. – 18,7 млрд грн та 3,4 млрд грн відповідно).

16:06
Це свято було затверджене в 1979 році в рамках Конвенції про охорону дикої флори і фауни, і природних місць існування в Європі.

15:45
Як повідомила начальник відділу ювенальної юстиції Наталя Фільварок, за позовами прокурорів упродовж цього року в Івано-Франківській області захищено майнові права десяти дітей.

15:19
Прокуратурою Івано-Франківської області погоджено повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів) КК України щодо керівника одного із деревообробних підприємств.

14:57
Івано-Франківський міський суд задоволив клопотання прокуратури області про взяття під варту керівника регіонального відділення Фонду державного майна, якого затримано на одержанні 20 тисяч доларів неправомірної вигоди.

14:25
5 жовтня о 14:00 в селі Мишин Коломийського району по вулиці Січових Стрільців сталася пожежа в одному із магазинів. Вогнем пошкоджено димохід. Попередня причина виникнення пожежі - порушення правил пожежної безпеки при користуванні димоходом.

14:03
За дев’ять місяців 2016 року до місцевої казни Івано-Франківська надійшло 723,4 млн.грн. податків і зборів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 237,5 млн. грн. Про це повідомив начальник ДПІ у м.Івано-Франківську Любомир Слободян.

13:39
Отруйний алкоголь забрав життя вже 51 людини В Україні кількість померлих від отруєння фальсифікованим алкоголем зросла до 51 людини.   Кількість жертв неякісного алкоголю зросла до 51 людини. Зокрема, ще двоє людей померли у Харківській області.

13:12
У день відзначення 15-ї річниці підписання Угоди про міжрегіональну співпрацю між Івано-Франківською областю та Опольським воєводством Республіки Польща відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Впровадження децентралізації – польський і український досвід». Участь у його роботі взяли представники обласної державної адміністрації, обласної ради, експерти Офісу реформ та члени польської делегації.

12:42
У Коломийському та Верховинському районах цими днями правоохоронці виявили правопорушників, які перевозили лісоматеріали без належних документів.

12:19
Пунктом 7 частини першої ст. 336 Митного кодексу України від 13 березня 2012 року № 4495-VI зі змінами та доповненнями (далі – МКУ) встановлено, що однією із форм митного контролю є, зокрема, проведення документальних перевірок дотримання вимог законодавства України з питань державної митної справи, у тому числі своєчасності, достовірності, повноти нарахування та сплати митних платежів.

11:49
Як повідомили в Головному управління ДФС в Івано-Франківській області, власники житлової та нежитлової нерухомості Івано-Франківщини сплатили до місцевих бюджетів 21,6 млн.грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Зокрема, від юридичних осіб надійшло 14,2 млн.грн. податку, від громадян –  7,4 млн.грн.

11:20
Громадський інститут аналітики оголошує початок 20-го Відкритого традиційного
 літературного конкурсу «З точки зору осені». Конкурс відбувається
 в номінаціях «поезія» та «проза».

10:58
На Тисмениччині хочуть відновити канатну поромну переправу через ріку Дністер у селі Довге. Про це мовилося на робочій нараді в райдержадміністрації, повідомляють на сайті установи. Учасники наради вирішили звертатися до служби автомобільних доріг в області з питанням про виготовлення проектної документації на облаштування під’їзних доріг до переправи

10:29
Тренери ДЮСШ та пайовики довгобудів у Коломиї вийдуть на віче перед ратушею

10:05
Цими днями на стадіоні навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони у Львові завершився фінальний етап чемпіонату України з флет-треку

9:42
МЗС рекомендує громадянам України утриматися від відвідання Російської Федерації. Як повідомляє  УНІАН http://www.unian,   Міністерство закордонних справ України глибоко занепокоєне збільшенням числа провокацій з боку російських силових структур стосовно українців. На території держави-агресора зросла кількість безпідставних затримань громадян України.

9:21
Ремонт у спортивному залі Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 21 розпочався влітку. Наразі вже посталено вікна й підлог, залишилося лише покрити її фарбою й нанести розмітку.

8:58
Враховуючи те, що останнім часом все більше селян, бажаючи працювати на своїй землі, звертаються з питаннями про механізм створення фермерського господарства, Асоціація фермерів та приватних землевласників Івано-Франківської області, узагальнивши досвід фермерів, що є її членами, та вимоги чинного законодавства підготувала відповідні рекомендації, які і пропонуються до Вашої уваги.

8:32
В обласній філармонії відбулася мистецька академія з нагоди 15-ї річниці співпраці Івано-Франківської області з Опольським воєводством Республіки Польща. Участь у заході взяли голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук та голова обласної ради Олександр Сич.

8:05
Книжка Кена Робінсона, Лу Ароніки “Школа майбутнього” це збірка цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні.

7:42
Повідомляємо, що 06 жовтня 2016 року (початок – 11.00 год., спілкування із засобами масової інформації – о 10.30 год.) в приміщенні Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості Івано-Франківської обласної ради (вул. Юності, 13, м. Івано-Франківськ) відбудуться урочистості з нагоди відкриття VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який за рішенням Міністерства освіти і науки України стартує цього року у м. Івано-Франківську.

7:15
06 жовтня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить перегони на веломобілях серед дітей та молоді з обмеженими можливостями за адресою: м. Івано-Франківськ, міське озеро (веслувальна база).

6:39
6 жовтня о 12:00 відбудеться прес-конференція про порушення законодавства високопосадовцями органів прокуратури, виявлені робочою групою з перевірки доброчесності прокурорів.

Попередній день   Наступний день