Попередній день   Наступний день

22:21
06 жовтня 2016 року на міському озері (веслувальна база), відбулися перегони на веломобілях дітей та молоді з функціональними обмеженнями, які провів Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». В змаганнях приймали участь діти навчально-реабілітаційного центру та молодь міського центру «Дивосвіт» (всього 20 учасників).

21:33
Снятинський відділ прокуратури скерував до суду обвинувальний акт за ч.2 ст. 240 (порушення правил охорони надр) КК України щодо 57-річного жителя району.

20:55
Сьогодні вночі померла Оксана Батько-Нищук, коломиянка, актриса Національного українського драматичного театру ім. І. Франка у Києві, заслужена артистка України.

20:30
Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття відзначає 90-річчя. 

20:07
“Карітас Івано-Франківськ” розпочав інформаційну акцію «Івано-Франківськ – європейське місто без торгівлі людьми!» Триватиме вона протягом місяця і присвячена Європейському дню боротьби з торгівлею людьми, який європейська спільнота відзначає щороку 18 жовтня. Першим став захід «Дізнайся більше про торгівлю людьми!» під час прощі до Марійського відпустового центру в с. Погоня.

19:46
В Івано-Франківську узгодили межі території харчосмакової фабрики. Це відбулось сьогодні, 7 жовтня, на засіданні відповідної узгоджувальної комісії міської ради.

19:23
В румунському Ражові завершився Кубок світу з стрибків з трампліну серед чоловіків. Спортсмени з тринадцяти країн світу представляли свої клуби та спортивні організації.

18:54
Не потрібно лякати людей показником холестерину в 5 одиниць. В усіх солідних зарубіжних даних цей показник рівний 7,2 ммоль на л. Рівень холестерину залежить від: показника відтворюваності, методики дослідження, від тривалості накладання джгута, від положення тіла при заборі крові, від прийому певних медикаментів.

18:29
12.00 — освячення новозбудованого храму Покрови Пресвятої Богородиці у с. Середній Бабин.

18:08
Нещодавно в Дрездені (Німеччина) відбулася конференція „Парамедична та медична допомога в місцях скупчення людей” за участю медиків з різних країн світу. Представником від України був  головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк.

17:40
06 жовтня 2016 року в м. Івано-Франківську по вул. Бельведерська, 57 в дитячому садочку № 30 «Ластівка» відбулися веселі спортивні розваги «Подорож до осіннього лісу» серед дітей з вадами мовлення, які провів Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

17:14
У Коломиї середня добова температура за останні три дні сягала позначки нижче +8.

16:52

13 жовтня відбудеться чергове засідання Коломийської міської ради. 

Початок о 10 год. в оновленому сесійному залі ратуші.


16:30
За ініціативи Івано-Франківського національного медичного університету в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій розпочалась дводенна II Міжнародна науково-практична конференція: «Терапевтичні читання: сучасні аспекти діагностики та лікування захворювань внутрішніх органів», присвяченої пам’яті академіка НАМН України Є.М. Нейка.

16:10
Сьогодні під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася нарада за участю заступників голови ОДА Ярослава Паранюка та Ігоря Пасічняка, а також керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

15:42
За ініціативи керівництва обласної державної адміністрації та з метою забезпечення мешканців м. Івано-Франківська сільськогосподарською продукцією, продовольчими товарами департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації 15 та 22 жовтня 2016 року в обласному центрі на трьох продовольчих ринках буде організовано проведення ярмарок «Золота осінь - 2016» на вул. Тролейбусна, 2, вул. Стуса, 17 та вул. Короля Данила.

15:17
6 жовтня близько 19:20 між селами Лисець та Радча Тисменицького району автомобіль «Фіат Скудо»  з'їхав в кювет і перекинувся.  Від отриманих тілесних ушкоджень 52-річний водій помер на місці події.

14:56
07 жовтня о 01:43 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Калуші на вул. Богдана Хмельницького. За викликом відразу ж було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини № 6 м. Калуш.

14:30
Як проінформувала перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш, за 9 місяців поточного року до Зведеного бюджету від платників Коломийщини надійшло 300,1 млн.грн. податків та зборів, що на 95,8 млн.грн. більше, ніж торік.

14:09
У Харкові понад 400 таеквондистів з різних областей України взяли
 участь у відкритому турнірі «Харківська битва». На змаганнях Прикарпаття
 представляли 12 вихованців Івано-Франківської ДЮСШ №3 (вони тренуються
 під керівництвом старшого тренера цієї спортивної школи Ігоря Йосипіва).

13:42
6 жовтня, виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради було прийнято рішення про безкоштовний проїзд учнів за наявності учнівського квитка

13:17
Начальник департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою повідомив, що у зв’язку зі зниженням температури дуже важливим є включити опалення в закладах освіти.

12:52
Із фронту військового на фронт журналістський. В Івано-Франківську відбувся семінар на тему інформаційної війни. Його для місцевих ЗМІ провели головний редактор тижневика «Дзеркало тижня» Володимир Мостовий та професор Київського національного університету Валерій Іванов.

12:20
З обласного збірного пункту до лав Збройних сил України урочисто відправлені перші команди - понад 70 призовників. Такі проводи юнаків до війська вже стали доброю традицією в містах і селах Прикарпаття.

11:42
Подія сталася 4 жовтня у одному із сіл Коломийського району. До поліції звернулася родичка потерпілого, яка повідомила про те, що прийшовши до родича, виявила його вдома без ознак життя.

11:17
До Коломийського відділу поліції із заявою про крадіжку мопеда звернувся коломиянин. Чоловік повідомив про те, що в нього викрали мопед, який був припаркований у підї'зді будинку.

10:56
До свята Покрови ПАТ «Укрзалізниця» пустить додатковий пасажирський
 потяг № 217/217 «Київ — Ворохта».

10:29
У 300-літній церкві Різдва Пресвятої Богородиці в Криворівні Верховинського
 району знайшли фрагменти  розписів початку XVIII ст.

10:02
Це питання обговорили експерти ЮНЕСКО разом із працівниками заповідника
 «Горгани», представниками влади Надвірнянщини та місцевими громадськими
 діячами. — «Старовікові ліси «Горгани» не тільки мають наукове, природоохоронне
 та естетичне значення для Надвірнянщини, а й заслуговують на світове
 визнання, — повідомляють «Вікна».

9:40
За січень-вересень 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 4755,7 млн. грн. податків і зборів, що на 1361,2 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 2448,9 млн.грн., до місцевих бюджетів – 2306,8 млн. грн. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

9:17
На 95-му році життя помер колишній художній керівник і головний диригент Гуцульського ансамблю пісні і танцю, композитор, народний артист України, Заслужений діяч мистецтв Михайло Гринишин. Вічна пам’ять! Хай спочиває з Богом!” - повідомив на сторінці фейсбук художник Ігор Роп’яник.

8:56
6 жовтня, відбулась прес-конференція про порушення законодавства високопосадовцями органів прокуратури, виявлені робочою групою з перевірки доброчесності прокурорів.

8:31
Вчора, 5 жовтня, в Івано-Франківську відбувся міжнародний турнір з боксу, в якому, окрім команди України, також взяли участь збірні Німеччини та Молдови, пише УНН.

8:05
У селищі Делятин Надвірнянського району на базі відпочинкового комплексу «Маливо» розпочав роботу всеукраїнський семінар-нарада «Новації позашкільної освіти – 2016».

7:43
В Івано-Франківському обласному ліцею-інтернаті для обдарованих дітей із сільської місцевості відбулися урочистості з нагоди відкриття VIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

7:12
Під приводом оновлення програмного забезпечення чи встановлення ліцензійних програм на мобільні пристрої шахраєві вдалося обдурити двох неповнолітніх, заволодівши їхніми смартфонами.

6:40
Подія сталася 11 вересня у Івано-Франківську. Перехожі знайшли тіло побитого чоловіка. За підозрою нанесення смертельних тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження та невдовзі затримала підозрюваного.

Попередній день   Наступний день