Попередній день   Наступний день

22:21
Сьогодні, 1 грудня, виконавчий комітет вирішив внести на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про викуп об’єктів нерухомого майна, які перебувають у власності фізичних осіб для суспільних потреб».

21:30
Сьогодні в Івано-Франківську презентували дебютний кліп місцевого інді/ електро-поп проекту “Skyland” .

20:56
До поліції повідомили про невідомого чоловіка, який неадекватно поводиться у обласній лікарні. Група швидкого реагування поліцейських охорони, негайно прибула на місце події для з’ясування обставин події.

20:31
Івано-Франківський національний медичний університет спільно з компанією Microsoft запускає внутрішній університетський портал на основі хмарних технологій. Новий портал виведе навчальний процес в університеті на якісно новий рівень.

20:04
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження «Про організацію очистки території міста Івано-Франківська у зимовий період 2016-2017 років».

19:44
Делегація медичних сестер закладів охорони здоров’я Івано-Франківська взяла участь в роботі конференції „Ваше місце в Європі медичній” в м. Варшава (Польща).

19:19
Сьогодні відбулося підписання Генерального договору про співпрацю між департаментом економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, ПАТ «Державний ощадний банк України» і ПАТ АБ «Укргазбанк».

18:58
Захід, який сколихнув у душах людей болючі спогади, відбувся 30 листопада в м. Долина в Народному домі «Просвіта». Найперше, про що варто згадати – це перебування у «Просвіті» виставки «Народна війна». У її межах вперше комплексно подано фото та документальні матеріали, що відображають маловідомі та свого часу ретельно замовчувані факти антибільшовицького опору на території Наддніпрянської України в 1917–1930-х роках.

18:32
29 листопада, у селі Пилипи, що на Коломийщині, 68-річний чоловік покінчив життя самогубством.

18:03
 1 грудня 2016 року в Історико-меморіальному музеї Олекси Довбуша, що в Івано-Франківську відкрилася виставка праць на пошану його засновника – академіка, доктора історичних наук, професора – Володимира Васильовича Грабовецького, який 4 грудня 2015 року відійшов у вічність.

17:42
Вигадані правопорушення та реальні покарання. Патрульна поліція провела для івано-франківських школярів Правовий Театр. Зустріч відбулась у рамках проекту «Поліція і суспільство». Діти переглядали короткі сценки на правову тематику. А патрульний поліцейський аналізував ситуацію та дії акторів.

17:18
Андрій Курков презентував в Івано-Франківську перший безвізовий роман в Україні “Шенгенська історія”.

16:57
До Долинського відділення поліції надійшло повідомлення від 48-річного жителя одного із сіл району, котрий виявив на території приватного підприємства невідомого з викраденим тросом.

16:28
Напередодні вранці у селі Бабухів водій легковика, не обравши безпечної швидкості руху за умов ожеледиці, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з іншою автівкою, через що двоє людей зазнали травм.

16:05
Чисельність наявного населення в області, за оцінкою, на  1 жовтня 2016р. становила 1380,7 тис. осіб, з них 603,9 тис. проживали у міських поселеннях,            776,8 тис. – у сільській місцевості. Упродовж січня–вересня 2016р. чисельність населення зменшилася на 1,7 тис. осіб.

15:40
30 листопада в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулось засідання обласної конкурсної комісії щодо надання суб’єктам господарювання агропромислового комплексу часткової компенсації відсоткової ставки за залученими у національній валюті банківськими кредитами.

15:19
За участю директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Мирона Матейка, директора обласного фтизіопульмонологічного центру Любомира Малофія, головних лікарів лікувально-профілактичних закладів та заступників голів райдержадміністрацій відбулось засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

14:52
Сьогодні, 1 грудня, о 15 годині в Краєзнавчому музеї Івано-Франківська відбудеться відкриття виставки «Люди свободи», присвяченої 25-річчю Всеукраїнського референдуму.

14:30
Кабмін постановою від 09.11.2016 р. №828 вніс зміни до постанови КМУ від 30.10.2008 р. № 957 “Про встановлення розміру мінімальних оптово-відпускних і роздрібних цін на окремі види алкогольних напоїв”.

14:06
Головне управління статистики інформує. На ринку послуг області упродовж 9 місяців 2016 року працювало понад 1,8 тис. підприємств (юридичних осіб) та їх відокремлених підрозділів, основним видом діяльності яких є надання послуг. Обсяг реалізованих ними послуг за цей період склав 4745,1 млн.грн, що у розрахунку наодного мешканця області становило 3434грн.

13:44
Європейська комісія оголосила конкурс «Support Civil Society, Local Authorities and Human Rights in Ukraine». Загальна мета цього конкурсу полягає в зростанні ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам та комплексному соціально-економічному розвитку в Україні. Українським неприбутковим НУО будуть надані гранти загальною сумою 9,754,004 євро. Максимальний розмір гранту 500 тис. євро. Дедлайн - 24 січня 2017 р.

13:17
За останній рік в Україні захворюваність на туберкульоз зросла на 8%. Про це під час зустрічі з представниками ПРООН розповіла заступник міністра охорони здоров'я Оксана Сивак, пише ВЗ.

12:49
У приміщенні Івано-Франківського облмуздрамтеатру відбулося святкування 25 річниці діяльності ОТБ “Галичина”.

12:20
В Івано-Франківській області продовжуються ремонтні роботи на автодорозі Н-10 Стрий-Мамалига.

11:42
2-4 грудня у Коломиї відбудеться ХХХ музичний фестиваль ім. А. Кос-Анатольського.

11:16
За прогнозами Укргідрометцентру, 2 грудня у зв'язку з переміщенням циклону з північного заходу очікуються складні погодні умови: вночі у західних, північних та центральних областях, вдень на більшій частині території країни сильний мокрий сніг (у південних областях з дощем), ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 17-22 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

10:56
В ході розпочатого раніше кримінального провадження за підозрою вчинення крадіжки 34-річним мешканцем Болехова, Долинського району під час проведення обшуку в його помешканні виявлено речовини, схожі на наркотичні.

10:29
Мешканець міста Яремче під час короткострокової зустрічі зі своїм знайомим, який відбуває покарання у виправній колонії в с.Товмачик Коломийського району, нещодавно намагався передати йому наркотичні засоби.

10:07
Благочинні заходи під гаслом «Боже, нам єдність та щедрість даруй», пройдуть у трьох містах Прикарпаття: Коломиї, Калуші та Івано-Франківську 14, 15 та 16 грудня. Їх метою є допомога бійцям АТО, дітям-переселенцям та правоохоронцям, які проходять там службу.

9:42
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання комісії із присудження обласної премії імені Патріарха Володимира Романюка та Митрополита Андрея Шептицького.

9:21
Така система має як свої плюси, так і мінуси, проте іншого виходу у нашої держави немає – вже зараз на 10 мільйонів тих, хто сплачує внески у Пенсійний фонд, припадає 12,5 мільйона пенсіонерів.

8:58
Усі працівники поліції Івано-Франківщини, які сьогодні вирушили у службове відрядження, добре підготовлені до нього і вже мають досвід служби в зоні АТО. Як і зазвичай, підтримати та дати настанови бійцям перед від’їздом прийшли їх друзі та рідні, колеги по службі та керівники.

8:33
29 листопада 2016 року за клопотанням Косівського відділу прокуратури місцевим судом обрано запобіжний захід щодо 20-річного жителя району, який ножем завдав тяжкі ушкодження мешканцю Чернівецької області.

8:10
За сприяння департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації та Івано-Франківського національного медичного університету, 29 листопада, в готелі «Надія» відбулась обласна науково-практична конференція з міжнародною участю «Гіперпластичні процеси жіночої репродуктивної сфери – від науки до практики».

8:02
02 – 03 грудня 2016 року в манежі коледжу фізичного виховання (вул. Мазепи, 142а) відбудеться турнір з легкої атлетики  «College Open».

7:40
Запрошуємо на презентацію книги Тадеуша Ольшанського „Колись у Станиславові...” та зустріч з перекладачем Наталією Ткачик, яка відбудеться 1 грудня (четвер) о 18:00 год. в Центрі польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську, що на вул. Січових Стрільців, 56.

7:18
1 грудня 2016р. о 14:00 год в залі засідань МВК (к.311) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

6:38
1 грудня 2016 року в муніципальному фізкультурно-оздоровчому центрі по вул. Симоненка, 13 відбудеться турнір з міні-футболу серед людей які проходять реабілітацію від різних видів залежності.

Попередній день   Наступний день