Попередній день   Наступний день

22:04
2 грудня близько 1-ї години ночі екіпаж патрульної поліції рухався по вулиці Незалежності. Назустріч службовому транспортному засобу рухався транспортний засіб RЕNAULT MASTER без увімкненого світла фар в темну пору доби.

21:22
1 грудня у фортечній галереї «Бастіон», за ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання спільно з департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації, обласним центром «Здоров’я» і обласним Товариством Червоного Хреста, розпочалась виставка обласного конкурсу плакатів серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів під девізом «Скажемо СНІДу НІ! Майбутнє без СНІДу».

20:55
Упродовж 2016 року, з ініціативи ГО “Галіція” та Калуського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, за підтримки міської ради, діяв проект “Скриня добрих справ”, де відповідно до ідеї, речі, які вкидали громадяни міста у встановлений біля Собору всіх святих землі української УПЦ КП, металевий контейнер, фахівці із соціальної роботи КМЦСССДМ, надавали, згідно звернень тим, хто їх потребував. Упродовж року таких звернень було 640 і всі мешканці м. Калуша знайшли необхідну підтримку. Відправляли частину одягу і книг у східні області України.

20:30
2 грудня в Івано-Франківську відбулися урочисті заходи з нагоди 30-річчя обласного клінічного кардіологічного диспансеру.

20:05
 Калуська медицина цьогоріч отримала чимало новітнього медобладнання (диспенсер, коагулятор, фетальный монітор, апарат штучної вентиляції легень тощо). Хто б що не казав, але це є реальним підтвердженням незмінної позиції міського голови Ігоря Матвійчука, міської ради щодо пріоритетності в нашому місті галузі охорони здоров’я, — написалана Фейсбук-сторінці Наталія Табачук, заступник міського голови з медичних питань. 

19:42
Проблема епідемії ВІЛ/СНІДу продовжує залишатись актуальною в Україні та й у світі. Як не прикро, але Україна займає одне з перших місць у Європі за темпами розповсюдження ВІЛ-інфекції. За неофіційними даними, сьогодні в Україні ВІЛ-інфікованими є понад 1 % населення країни.

19:20

В школі-садку№7 ім. Софії Русової відбулися спортивні змагання серед молодших школярів, учнів 4- х класів за програмою ІААФ «Дитяча легка атлетика» з нагоди ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ.


18:58
Сьогодні, 2 грудня, в Івано-Франківську під стінами адмінбудівлі розпочалась акція протесту. Понад сто людей прийшли на підтримку мораторію про скасування вивозу кругляка.

18:32
Сьогодні, 2 грудня в Івано-Франківському університеті права імені Короля Данила Галицького відповідно до партнерства Івано-Франківського прес-клубу реформ та Регіонального туристично-інформаційним центром за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні відбувся семінар «Роль та значення ЗМІ в умовах гібридної війни».

18:06
В Івано-Франківську розпочався судовий розгляд щодо начальника Івано-Франківського відділення Фонду державного майна Зіновія Жовніра.

17:40
У четвер, 1 грудня 2016 року, в прокуратурі Івано-Франківської області відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників прокуратури.

17:20
Працівники поліції напередодні пізно увечері виявили у селі Красник автомобіль «Мерседес Бенц», завантажений 60 хвойними деревцями, на які водій не мав жодних супровідних документів.

16:55
Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення державними нагородами України з нагоди 25-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року».

16:33
Вже традиційно Івано–Франківський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді впродовж 10 років проводить фестиваль творчості молоді з функціональними обмеженнями «Горицвіт».

16:10
З нагоди святкування 25-річчя Всеукраїнського референдуму щодо незалежності України, в обласній філармонії відбулися урочисті заходи та святковий концерт академічного камерного оркестру «HARMONIA NOBILE».

15:45
4-8 грудня на ріках басейну Дністра очікуються: посилення льодоутворювальних процесів, шугохід, на окремих ділянках встановлення льодоставу, місцями можливе формування зажорів льоду з підйомом рівня води на 0,1 - 0,5 м, в гірських притоках та у верхів'ях рік на 0,3 - 1,0 м, над поточними.

15:22
У зв’язку з погіршенням  погодних умов на Прикарпатті, а саме   - в горах  посилення вітру до 25-30 м/с та хуртовини -  Управління ДСНС в області  звертається до любителів гірських мандрівок: на час погіршення погодних умов просимо утриматися від походів в гори, адже за таких умов  навіть досвідченим туристам дуже легко збитися з наміченого маршруту, втратити відомі орієнтири, опинитися у незнайомих і небезпечних місцях. А пережити в горах ніч без хорошої екіпіровки – це означає замерзнути.

14:58
Уже два роки як на базі благодійного фонду компанії SoftServe “Відкриті очі” діє благодійна ініціатива IT-школяр. Не дарма обрано саме такий напрям, адже організація є найбільшою глобальною IT-компанією з українським корінням, яка спеціалізується у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг.

14:32
02-04 грудня 2016року на базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вул. Шухевичів, 21) пройдуть змагання на Кубок міста з таїландського боксу. У

14:06
1 грудня, виконавчий комітет вирішив запропонувати сільським головам с. Хриплин та с. Микитинці розглянути на засіданні сесії сільської ради можливість резервування даних земельних ділянок під інвестиційні проекти.

13:41
Міська рада надасть згоду комунальному підприємству «Електроавтотранс» на укладення кредитного договору з Європейським банком реконструкції та розвитку під гарантію Івано-Франківської  міської  ради. Йдеться про інвестиційний проект «Оновлення тролейбусного парку». Розмір кредиту – вісім мільйонів євро.

13:14
Учасники антитерористичної операції, які навчаються за кошти фізичних осіб у вищих навчальних закладах державної та комунальної власності, будуть отримувати стипендії голови обласної ради і голови ОДА. Такі зміни до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2020 роки підтримала постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

12:45
30 листопада був проведений рейд по торгових закладах та закладах громадського харчування м. Бурштині.

12:21
Благоустрій освітніх закладів – в Івано-Франківську. Зокрема, в дитсадочку “Сонечко”, що по вулиці Короля Данила, повністю замінюють стару покрівлю. Монтажні роботи щодо встановлення нової металочерепиці досі тривають. Загалом підрядники поміняють понад півтори сотні квадратних метрів покрівлі.

11:55
Проект «Житло воїнам АТО», який започаткувала «Спілка добровольців АТО Прикарпаття», об’єднавшись із іншими бійцями в «Міську Асоціацію учасників АТО», продовжує давати результат.

11:28
1 грудня, виконавчий комітет міської ради вирішив погодити розміщення та облаштування всесезонних торгових майданчиків.

11:01
В університеті вже традиційно відбувся конкурс краси "Міс Прикарпатський університет".

10:37

30 листопада, в залі засідань кафедри українознавства Івано-Франківського національного медичного університету (4 поверх) відкрилась виставка раритетів Трипільської культури.

 


10:09

Головне управління ДФС Івано-Франківській області повідомляє, що згідно з Законом України від 25 грудня 2015 року № 928-VІІІ «Про Державний бюджет України на 2016 рік» з 1 грудня 2016 року мінімальна заробітна плата становить у місячному розмірі 1600 гривень, у погодинному - 9,59 гривні.


9:45
Головне управління статистики інформує. Заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, організацій області на 1 листопада 2016р. становила 5,5 млн.грн, що складає 0,6% фонду оплати праці, нарахованого за жовтень 2016р., та 0,3% суми заборгованості    по державі. Упродовж жовтня 2016р. заборгованість зменшилась на 636,4 тис.грн, або на 10,4%.

9:20
За оперативними даними, за 47 тиждень 2016 року зареєстровано 4016 звернень за медичною допомогою з приводу ГРВІ та грипу (що на 1,8% більше, ніж за попередній тиждень), з них – 2321 дітей у віці 0-18 років, з яких 1032 - школярів.

8:53
Івано-Франківська область одна з трьох пілотних областей держави, яка співпрацюватиме з Міністерством інфраструктури та навколишнього середовища Нідерландів у галузі охорони довкілля.

8:28
2 грудня Маестро Євген Станкович запрошує на світову прем’єру Другого концерту для віолончелі з оркестром.
Грандіозна музична подія в рамках Національного проекту «ТРИ “С”.
2 грудня, Івано-Франківська Обласна Філармонія, початок о 18:30

8:02
02 – 03 грудня 2016 року в манежі коледжу фізичного виховання (вул. Мазепи, 142а) відбудеться турнір з легкої атлетики  «College Open».

7:38
02 грудня 2016р. об 11.00 год. в 310 каб. Івано – Франківської міської ради на відзначення Міжнародного Дня інвалідів за вагомий внесок фізичної культури та спорту в місті Івано – Франківську відбудеться нагородження провідних спортсменів міста та їх тренерів.

7:10
3 грудня увесь світ відзначає Міжнародний День Інваліда.

6:33
У п’ятницю, 2 грудня, о 10.00 год. поблизу адмінбудівлі у рамках відзначення Міжнародного дня  боротьби  проти рабства розпочнеться автопробіг "На запчастини тільки машини!".

Попередній день   Наступний день