Попередній день   Наступний день

22:17
Сьогодні, 6 грудня, актори Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка відправились у гастрольний тур до Європи.

21:28
Сьогодні, 6 грудня, в Івано-Франківську презентували мобільний додаток Dozor.

20:54
4 грудня у Чукалівці Тисменицького району громада обрала сільського голову.

20:32
Інспекцією з благоустрою м. Калуша ГФ Калуська «Міська Варта» спільно з працівниками Калуського відділу поліції 5 грудня виявлено інтернет-кафе по вул. Хіміків 2, де було встановлено, що в приміщенні працює клуб гральних автоматів.

20:06
5 грудня о 14.20 в анатомічне відділення (морг) Косівської ЦРЛ, доставлено тіло 47-річного жителя смт. Кути.

19:45
Помітивши підозрілий пакунок чи предмет, залишений без нагляду і який ззовні нагадує вибухонебезпечний пристрій, в жодному разі не чіпайте його. Відійдіть на безпечну відстань, обмежте рух інших громадян біля предмету та обов’язково повідомте про свою знахідку у поліцію.

19:18
За січень-листопад 2016 року до бюджетів усіх рівнів платниками податків Коломийщини сплачено 372,1 млн. грн. податків та зборів, що на 118,2 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Про це повідомив начальник Коломийської ОДПІ Іван Кирик.

18:56
В Івано-Франківську в рамках ХІІІ Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays-UA 2016» відбулася презентація фільму українського режисера Остапа Костюка «Жива Ватра».

18:35
Під час оперативної наради  головний лікар Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк доповів про функціонування лікарняної каси в закладах охорони здоров’я міста.

18:03
Сьогодні, 6 грудня, в Івано-Франківську розпочалась акція протесту ветеранів та пенсіонерів МВС. Близько ста людей прийшли під стіни адмінбудівлі.

17:43
5 грудня у залі засідань райдержадміністрації, з нагоди Тижня права, проведено зустріч юристів та учасників АТО. У заході взяли участь керівник апарату РДА Олена Романишин, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Перетятко, начальник юридичного відділу апарату РДА Наталія Середюк, йдеться на сайті Калуської РДА

17:20
До Міжнародного дня волонтера відбулася презентація громадських організацій та ініціатив, що працюють на добровільних засадах для користі інших. Зустріч пройшла у стінах Прикарпатського національного університету. Студенти мали змогу почути про діяльність ініціатив “Янголи поруч”, “Лікар Свято” та роботу громадської організації “Молода Просвіта”.

16:58
02 грудня в Івано-Франківській дирекції УДППЗ «Укрпошта» «Поштамт» відбувся навчальний семінар з питань оформлення субсидій.

16:32

Впродовж двох тижнів триватиме змагання франківчанки Гоголь Вікторії  з тенісу, яке проходить у Каїрі.  Представниця тенісного клубу “Alias” приймає участь у  серії турнірів ITF.


16:10
Від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом!

15:40
Протягом доби 06 грудня по області та місту очікується посилення західного вітру 15-20 м/с, на дорогах області та міста збережеться ожеледиця.

15:17
5 грудня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено один артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, виявлений на  присадибній ділянці  в селі Рашків Городенківського району.

14:55
Пісню Тіни Кароль «Україна – це ти», яку співачка написала під час зйомок другого сезону «Голос. Діти», внесли до шкільної програми, повідомляє ТСН.

14:32
У головному управлінні статистики в Івано-Франківській області відбулися святкові заходи з нагоди професійного свята – Дня працівників статистики.

14:05
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що на фестивалі «Перлина Кам’янця», що проходив 19-21 листопада 2016 р. у м. Кам’янець-Подільському Хмельницької області, внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції постраждало 129 осіб, у т.ч. 110 дітей та 19 дорослих.

13:39
30 листопада в приміщенні обласної філармонії відбулося нагородження переможців та учасників десятого ювілейного фестивалю для неповнолітніх «Я маю право».

13:13
Впродовж року платниками Коломийщини мобілізовано 11,9 млн.грн. на підтримку українській армії, в тому числі у листопаді ними сплачено 1,1 млн. грн.  військового збору.

12:45
5 грудня в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні відкрили та освятили оновлене терапевтичне відділення. Вперше за 25 років існування тут зробили капітальний ремонт приміщень та на 80% замінили меблі. Роботи фінансували за рахунок бюджетних та позабюджетних коштів. Що стосується останнього, близько 10% витрат на ремонт компенсували з благодійних внесків.

12:18
За січень-листопад 2016 року до зведеного бюджету Прикарпаття надійшло 6102,2 млн. грн. податків і зборів, що на 1627,5 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 3201 млн.грн., до місцевих бюджетів – 2901,2 млн. грн. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

11:52
У Рогатині уже місяць замість світлофорів стоять професійні дорожні помічники.

11:25
Завершилось опитування представників жіночих футбольних команд, тренерів збірних і представників ЗМІ, які обрали кращих арбітрів в українському жіночому футболі в 2016 році.

10:59
Очільник івано-франківської обласної ради Олександр Сич на сесії відзвітує про рік на посаді голови облради. Винесення цього питання погодила президія ради, засідання якої відбулось  5 грудня. Сесійне засідання відбудеться 9 грудня.

10:33
На сайті електронних петицій Калуської міської ради з’явилася відповідь на петицію щодо очищення русла та берегів річки Сівка.

10:06
В Івано-Франківську презентували цифровий сервіс «Депутати для громади».

9:44
5 грудня, під час особистого прийому громадян жителі Прикарпаття адресували голові Івано-Франківської облдержадміністрації Олегові Гончаруку чимало проблемних питань, у тому числі, щодо надання матеріальної допомоги на покращення житлових умов.

9:18
В обласній філармонії з нагоди Дня Збройних сил України для військовослужбовців Прикарпаття відбулися урочистості.

8:55
Минулої суботи у коледжі з фізичного виховання Національного університету фізичної культури і спорту України відбулися обласні спортивні ігри, присвячені Міжнародному дню інвалідів, організатором яких виступила обласна державна адміністрація. Дані змагання були започатковані ще у 1994 році і стали вже традиційними.

8:31
Коломийським  міськрайонним  судом  задоволено  клопотання місцевої прокуратури  про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо 48-річного жителя райцентру.

8:04
Коломийською  місцевою  прокуратурою  скеровано  до  суду  обвинувальний  акт  у  кримінальному  провадженні  за  ч. 1 ст. 115 ( умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 КК України  (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) щодо  66-річного жителя райцентру.

7:39
У вівторок, 6 грудня, об 11:00, в залі засідань облдержадміністрації (каб. 321) з ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України відбудеться прес-конференція з нагоди підбиття підсумків акції «Децентралізаційний марафон» на Прикарпатті.

7:11
06 грудня 2016р. відбудуться засідання  комісій з конкурсного добору на заміщення посад директорів народний домів

6:37
06 грудня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день