Попередній день   Наступний день

22:15
Наприкінці минулого місяця до поліції надійшло повідомлення від 46-річної жительки одного із сіл Тисменицького району про крадіжку з будинку грошових коштів.

21:26
В Івано-Франківську завершилося судове засідання у справі щодо скасування рішення міської ради від 08.07.2016, яким депутати дали дозвіл ПАТ “Івано-Франківська харчосмакова фабрика” на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

20:56
В Івано-Франківську двоє дітей отруїлися чадним газом. Про це інформує управління з питань цивільного захисту населення.

20:31
6 золотих медалей привезли франківські студенти-медики з першого світового чемпіонату з гирьового хортингу.

20:05

Начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик зустрілась із спостерігачами Спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі Драґаном Ґаґовічем, Демко Міро та Тетяною Білоус. Зустріч відбулась за участі президента Центру Європейської інтеграції Геннадія Микитки.


19:44
Для відвідувачів Івано–Франківського міського центру соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт» було проведено майстер клас  з розмальовування імбирних  пряників.

19:20
Івано-Франківськ поповнив список міст-побратимів. Відповідну угоду про співпрацю між Івано-Франківськом та Брагою (Португалія) 8 грудня підписали Президент Муніципалітету Рікардо Ріо та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

18:59
На початку грудня у столиці Грузії – Тбілісі закінчився Міжнародний турнір з вільної боротьби в честь Лері Хабелова.

18:34
7 грудня о 06:45 на пункт зв’язку частини рятувальників міста Городенка поступило повідомлення від чергового поліції.

18:06
18 грудня відбудуться вибори у новосформованих об’єднаних територіальних громадах Прикарпаття.

17:45
Правоохоронці в черговий раз нагадують: аби кількість потерпілих не збільшувалася, застерігаємо не довіряти телефонним аферистам, які, зловживаючи всіма правилами людської моралі, злочинним шляхом збагачуються на людській довірі та необачності.

17:17
До місцевого відділу поліції повідомили про виявлення викрадача у продуктовому магазині, який набрав продуктів харчування на суму близько 360 гривень і не заплатив.

16:53
07 грудня в районному Палаці культури відбувся фестиваль для дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями «Повір у себе».

16:31
7 грудня у Печеніжинській ОТГ відкрили сучасний центр надання адміністративних послуг. Урочистості відбулися за участі заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Валерія Крецула, координатора Івано-Франківського обласного Офісу реформ Руслана Панасюка та інших керівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування і представників громадськості.

16:08
Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження № 285/2016-рп про звільнення з посади голови Рогатинської районної державної адміністрації Надії Цимбалісти.

15:42
7 грудня о 10:14  в селищі Яблунів Косівського району виникла пожежа вантажного автомобіля «ГАЗ-66». Вогнем  пошкоджено внутрішнє облицювання кузова. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15:18
 7 грудня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено одну протитанкову міну часів ІІ Світової війни, виявлену в лісовому масиві в селі Пужники Тлумацького району.

14:54
Іванофранківчанка Мар’яна з чоловіком Євгеном уважно вичитують листи дітей-сиріт до Святого Миколая. У Мальтійську Службу Допомоги подружжя навідалося з благодійною метою. Аби зробити подарунок комусь із вихованців дитячих будинків. Після 15-хвилинного шурхотіння листами зупинились на посланні 8-класника Юрія.

14:32
В Івано-Франківську з’явився ще один сквер. Відпочинкову зону облаштували на Вовчинецькій вулиці. Тут виконано комплексний благоустрій території. Підрядники облаштували пішохідні доріжки та лавочки. А також змонтували вуличне освітлення. Загалом комунальники використали 4 види підсвітки. Вперше фахівці “Міськсвітла” встановили світильники поміж бруківкою.

14:03

Особу «телефонного терориста», який 6 грудня повідомив про вибухівку у Івано-Франківській загальноосвітньої школи №4, встановила Служба безпеки України спільно з поліцією.


13:40
7 грудня у Тисмениці відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Тисменицькій районній державній адміністрації, яке провів перший заступник голови Тисменицької РДА Володимир Заник.

13:13
6 грудня в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася Всеукраїнська наукова конференція "Перші Грабовецькі історичні читання" на тему: «Академік Володимир Грабовецький - вчений, громадський діяч».

12:47
У загальному обсязі реалізації 49,4% становила продукція підприємств переробної промисловості, 42,3% – з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, 7,5% – добувної промисловості і розроблення кар’єрів, 0,8% – водопостачання; каналізації, поводження з відходами.

12:18
Одним із пріоритетних напрямків роботи департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації є підтримка тваринницької галузі. Урядовою постановою від 28.10.2015 р. № 884 затверджено порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Державна підтримка галузі тваринництва».

11:48
Працівники Коломийського відділу поліції, викрили злодія, який обікрав чоловіка, мешканця Коломиї, коли той упав на слизькій дорозі.

11:20

До Богородчанського відділення поліції звернувся 64-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа вчинила крадіжку грошей та золотих виробів з його будинку.


10:56
З каліфорнійським вірусом, який ще називають «свинячим», українці вже знайомі, бо бушує він у нас вже сім років. Це саме він викликав переполох 2009 року, забравши сотні людських життів. У Калуші зокрема тоді лише за один день було госпіталізовано близько тисячі людей. На початку цього року через цей вірус у місті померли двоє людей, інформують ”Вікна”.

10:35
У приміщенні міської ради відбулося обговорення стосовно паркувальних місць у середмісті. До протоколу внесли три пропозиції. Розглядали зокрема внесення змін до питання роботи по договору з операторами паркування.

10:10
Солом’янський районний суд міста Києва зобов’язав Національне антикорупційне бюро відкрити кримінальну справу проти міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.

9:43
«Світло свободи в кінці лабіринту». Івано-франківські студенти-театрали провели чергове засідання Школи для дітей з епілепсією. Цього разу творчо і нестандартно – у формі вистави. У такий спосіб організатори прагнули подолати стереотипи по відношенню до людей, яких спіткала ця недуга.

9:20
За  січень - листопад 2016 року  від платників Прикарпаття надійшло 2191,9 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування,  що на 128 млн. грн. більше за очікувані показники.  Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

8:55
Верховна Рада схвалила в першому читанні зміни до Податкового кодексу, необхідні для прийняття закону про держбюджет на 2017 рік. Про це повідомляє видання «Українські Новини».

8:29
За втручання прокуратури Івано-Франківської області за державою в особі Фонду державного майна України зареєстровано право власності на майновий комплекс вартістю 2 млн 406 тис. грн.

8:04
До Богородчанського відділення поліції звернувся 33-річний мешканець одного із сіл району з повідомленням про викрадення вночі з-під будинку його автомобіля.

7:39
До 81-річного мешканця Долинського району зателефонував невідомий чоловік і, представившись працівником місцевої поліції, повідомив, що його син вчинив ДТП, а за 1000 доларів США він «залагодить справу».

7:18
8 грудня, у четвер, о 14.00 год. у приміщенні університету права імені Короля Данила Галицького (вул. Коновальця, 35) відбудеться брейн-ринг пам’яті Небесної сотні за участю учнів шкіл, ліцеїв та коледжів Івано-Франківська. Опісля відбудеться нагородження переможців у Музеї Небесної сотні.

6:40
8 грудня, у четвер, об 11.00 год в приміщенні облдержадміністрації (каб. № 700) відбудеться нарада з метою обговорення інціатив місцевої влади та інститутів громадянського суспільства щодо належного виконання у 2017 році комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 рр.

Попередній день   Наступний день