Попередній день   Наступний день

22:18
Президент Петро Порошенко підписав указ, яким присвоїв звання “Мати-героїня” 1 072 українським жінкам.

21:27
8 грудня у с. Микуличині на вул. Грушевського 36-річна жителька с. Поляниці, рухаючись на своєму автомобілі "Фольксваген – Т5", здійснила наїзд на 50-річного пішохода, який переходив проїжджу частину автодороги.

20:52
Івано-Франківська обласна рада звільнила Володимира Похмурського з посади головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

20:30
У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області сьогодні, 9 грудня, відбувся брифінг з приводу забезпечення публічного порядку під час проведення виборів 18 грудня.

20:09
11 грудня  о 16.00 в приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбудеться творчий звіт муніципальних мистецьких колективів Івано-Франківська. Вхід вільний.

19:46
В Івано-Франківську та Коломиї відбулась презентація книжки про санаторій доктора Аполлінарія Тарнавського в Косові.

19:19
8 грудня відбулося засідання Вищої ради юстиції, на якому ВРЮ розглянула 210 матеріалів про звільнення суддів за загальними обставинами: у відставку та за власним бажанням.

18:54
8 грудня о 15.46 в с.Хімчині Косівського району у лісовому масиві виявили тіло 73-річної жительки цього ж села без ознак життя.

18:33
У головному управлінні статистики в Івано-Франківській області відбулася зустріч з студентами Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника.

18:06
8 грудня в м. Івано-Франківську відбувся «круглий стіл» «Вплив місцевої влади на покращення інвестиційного клімату в області», він проводився Українським інститутом міжнародної політики за організаційної підтримки управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації.

17:43
За словами начальника Рожнятівського відділення Долинської ОДПІ Михайла Гирди, протягом січня-листопада 2016 року платники Рожнятівщини спрямували на потреби Збройних сил України 4,96 млн. грн. військового збору. Це на 550,4 тис. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зокрема, тільки у листопаді поточного року платниками сплачено 424,4 тис. грн. військового збору.

17:18
13 грудня 2016 року, в день Ап. Андрія Первозванного та 5-ту річницю заснування Івано-Франківської Митрополії УГКЦ о 9.30 год. відбудеться Архієрейська Божественна Літургія, яку очолить Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин

16:58
8 грудня о 14:44 в селищі Ворохта Яремчанської міськради виникла пожежа двохповерхового багатоквартирного житлового будинку та приміщень громадського призначення. На пожежі евакуйовано 10 осіб. Вогнем пошкоджено дерев’яні балки, обрешітку даху та частину підсофітки між другим поверхом та піддашшям. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

16:31
8 грудня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено: один артснаряд часів ІІ Світової війни, виявлений на полі в селі Лісна Слобідка, Коломийського району та 1  артснаряд часів ІІ Світової війни, виявлений на присадибній ділянці в селищі Обертин Тлумацького району.

16:09
Івано-Франківським ВП ГУ НП Івано-Франківський області встановлюється місце перебування безвісти зниклого Яворського Андрія Васильовича, 1988 р.н., жителя м. Івано-Франківська, який 2 грудня 2016 року близько опівдня пішов з дому і не повернувся.

15:42
Депутати Івано-Франківської обласної ради вирішили не ініціювати звернення щодо нагнітання антиукраїнських настроїв у польському суспільстві.

15:20

За рік роботи депутати Івано-Франківської обласної ради сьомого демократичного скликання провели 155 засідань депутатських комісій та скликали 10 сесій.


14:58
Цьогорічними лауреатами обласної премії імені Івана Вагилевича Українського товариства охорони пам’яток історії та культури стали Митрополит Галицький Андрій, керуючий Івано-Франківською Єпархією УАПЦ (Степан Абрамчук) та завідувач відділу археології Івано-Франківського краєзнавчого музею Марія Вуянко.

14:30
Будівельник за освітою та художник за покликанням… Чергову виставку живопису презентував художник Микола Качур. На понад трьох десятках картин – рідна природа. Береги прикарпатських річок, схили гір та сади на околицях сіл. На виставці – творчі роботи, створені в різні пори року. Та переважають осінньо-весняні насичені оранжеві та жовтогарячі тони.

14:06
Туристичне Прикарпаття. Представники місцевої влади обговорили перспективи туризму на наступний рік. Його подальший розвиток прогнозують через призму досягнень у цій галузі за попередній період. Чиновники констатують, у цьому році Прикарпаття відвідало майже два з половиною мільйони туристів. Відтак, до місцевих бюджетів надійшло понад 2 мільйони гривень туристичного збору.

13:41
Комунальне підприємство «Івано-Франківськміськсвітло» закупило вироби для новорічних та різдвяних свят.

13:20
У Богородчанах відбувся волейбольний матч між командами депутатів Івано-Франківської обласної ради та Богородчанської районної ради.

12:41
Відповідно до вимог  ст. 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та враховуючи подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області, Івано-Франківська міська рада формує та затверджує список громадян, які бажають бути присяжними Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області.

12:18
Депутати Івано-Франківської обласної ради розприділили кошти задля покращення житлових умов родин учасників АТО.

11:49
Благодійність від поліції. Напередодні свята Миколая в Івано-Франківську відбудеться концерт “Боже, нам єдність та щедрість даруй”. На сцені виступатимуть Академічний ансамбль пісні і танцю Національної гвардії та поліцейський колектив із Луганська “Патруль”. Гастролюватимуть артисти на Прикарпатті безкоштовно.

11:18
За січень-листопад 2016 року в Центрі обслуговування платників ДПІ у м.Івано-Франківську надано 22,1 тисяч адміністративних послуг, прийнято  61,9 тисяч документів податкової та іншої звітності.

10:52
7 грудня в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) в рамках Всеукраїнського тижня права відбувся кінопоказ документального фільму «Діти за гратами» (режисер В. Кастеллі, 2013 р.), створеного в рамках проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», за фінансової підтримки Уряду Канади.

10:31
У четвер 8 грудня 2016р о 13:00 на базі  Івано-Франківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою вул. В. Симоненка, 3б відбувся круглий стіл на тему «Діяльність Корпусу Миру». Захід пройшов з нагоди Дня волонтера.

10:05
На базі Товариства сприяння обороні України відбувся Єдиний стрілецький день територіальної оборони області. На заході були присутні заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Валерій Крецул, голова райдержадміністрації Володимир Габурак, керівництво військових комісаріатів.

9:45
Днями в Івано-Франківську відбулося навчання для членів дільничних виборчих комісій, які працюють на перших виборах 18 грудня 2016 року об'єднаних територіальних громад, зокрема, Тлумацької, Більшівцівської Галицького району та Витвицької Долинського району.

9:20
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка відбулося підсумкове засідання комісії з присудження обласної премії імені Патріарха Володимира Романюка та Митрополита Андрея Шептицького.

8:53
До Івано-Франківського відділу поліції звернулася 23-річна місцева мешканка. Дівчина повідомила про те, що невідома особа проникла до її квартири звідки таємно викрала фотоапарат марки «CANON», два телевізори марки "LG" і "Самсунг", ноутбук марки "Самсунг" та золотий ланцюжок.

8:32
В ході розпочатого раніше кримінального провадження у жителя Калуша, під час проведення обшуку в його помешканні виявлено речовини, схожі на наркотичні.

8:05
Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 249 (незаконне зайняття рибним бізнесом або іншим добувним промислом) КК України щодо місцевого жителя.

7:40
Позиціонування музею як скарбниці історичної та культурної спадщини краю, наукової установи, потужного культурного, освітнього осередку для виховання та розвитку свідомого, патріотичного, інтелектуального, креативного, духовно багатого покоління краян.

7:12
У п’ятницю, 9 грудня, об 11:00, в залі засідань облдержадміністрації (каб. 321) з ініціативи «Інституту громадянського суспільства» спільно з Міністерством освіти і науки України у рамках проекту ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні» відбудеться регіональне публічне обговорення на тему «Реформа середньої освіти у партнерстві з місцевим самоврядуванням» для представників органів місцевого самоврядування (передусім – об'єднаних територіальних громад і тих нових громад, які у грудні ц.р. проводять перші вибори), директорів опорних шкіл, керівників загальноосвітніх навчальних закладів та працівників системи освіти.

6:40
9 грудня о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) відбудеться засідання сесії обласної ради.

Попередній день   Наступний день