Попередній день   Наступний день

22:27
У Франківську чоловік в інвалідному візку та у військовій формі збирає кошти з франківчан. Проте франківські волонтери стверджують, що він шахрай та не є учасником бойових дій.

21:40
На Медовій алеї Долини відбудеться виставка-ярмарок питних медів, - повідомляє Долинська міська рада. Організатори - ГО «Братство Карпатських бджолярів» спільно з Гільдією медоварів Карпатського краю.

21:37

1 лютого в Україні стартувала реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання – 2016. Реєстрація доступна на сайті Українського Центру Оцінювання Якості Освіти (testportal.gov.ua/) або в регіональних центрах ЦОЯО (для тих, хто не зможе з якихось причин зареєструватися он-лайн).  

Але перш ніж абітурієнти вирішать реєструватися, обов’язково варто ознайомитися з умовами та нововведеннями цьогорічних випробувань.


21:20
У грудні 2015 року підприємствами і організаціями Івано-Франківської області використано 104,5 млн. кубометрів газу природного, 469,4 тис. т кам’яного вугілля, 6,2 тис. т палива дизельного, 3,2 тис.т мазутів топкових важких та 1 тис. т бензину моторного.

20:54
Сьогодні, 1 лютого, в Івано-Франківську по вул. Надрічній за залізничним переїздом трапилася ДТП за участю автомобілів ВАЗ-2106 та  ВАЗ-21099.

20:32
30 січня в на базі КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» відбулася Х спартакіада серед молодіжних громадських організацій, присвячена 98-ій річниці бою під Крутами. Цьогоріч у спартакіаді взяли участь представники молодіжних громадських організацій: «Сокіл», «Батьківщина молода», «Спільними зусиллями», «Івано-Франківський Клуб КВК» та «Цивільний корпус «Азов».

20:11
Днями відбулася робоча нарада щодо створення електронного реєстру майбутніх мам на Івано-Франківщині, в якій взяли участь головний спеціаліст департаменту охорони здоров’я ОДА з акушерства та гінекології Володимир Дзьомбак, головний лікар обласного перинатального центру Ігор Вакалюк, його заступник Ірина Мегедин, координатори та працівники, які будуть забезпечувати комп’ютерний супровід цього реєстру.

19:41
Нещодавно у м. Лодзь (Республіка Польща) відбувся IX економічний форум «Європа-Україна» під назвою «Стратегія реформ і модернізації – чи відбувся прорив». Це одна з найбільших конференцій у Центральній та Східній Європі з обговорення політичного, економічного та суспільного життя країн Європи, Азії та Америки. Цьогоріч на ній були присутні понад 500 гостей із  України, ЄС, країн Східного партнерства та США.

19:16
У понеділок, 1 лютого, відбулося чергове засідання бюджетної комісії обласної ради. В першу чергу на ньому обговорили наболіле питання фінансування медицини в області. Скандал розпочався після прийняття цьогорічного бюджету.

18:57
Зимові водойми  приваблюють людей як місце відпочинку на природі. І мало хто задумується, що водночас вони є  небезпечними, і несуть загрозу для здоров’я, а  то й  життя. Адже  надійний, на перший   погляд, лід, в дійсності може виявитися крихким та потрісканим, і іноді достатньо одного необережного руху, щоб опинитися у крижаній воді.

18:35
ВФ «Калуська ТЕЦ» ДПЗД «Укрінтеренерго» 25 січня за результатами тендеру замовила ТОВ «Трансмонолітавто» послуги автотранспорту для перевезення вугілля за 4,43 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

18:15
Франківчани скаржаться на надміру хлоровану питну воду. Зокрема нарікають на її смак і запах. У КП «Івано-Франківськводоекотехпром»  запевняють: вміст хлору у воді відповідає усім санітарним нормам, а запах залежить від погодних умов.

17:41
29 січня за участю голови постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Манолія Піцуряка і директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Мирона Матейка відбулася підсумкова нарада експертів із тимчасової і стійкої втрати працездатності за результатами роботи у 2015 році.

17:19
На виконання рішення Івано-Франківської міської ради “Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2016-2020 роки” оголошено проведення міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства у 2016 році.

16:57
За період з 25 січня по 1 лютого 2016 року в Івано-Франківську народилося 45 немовлят: 24 хлопчики і 21 дівчинка.

16:30
1 лютого відбулась планова робоча нарада міського голови Івано-Франківська з сільськими головами Вовчинця, Крихівців, Микитинців, Угорників та Хриплина. Серед запрошених спеціалістів, у чиїй компетенції перебувають актуальні для сільрад питання, на зустрічі були присутні: Михайло Смушак, начальник департаменту ЖКГ і благоустрою, Олег Гончак, начальник управління транспорту та зв’язку, Володимир Ковальчук, начальник управління капітального будівництва, Дмитро Міхалець, начальник патрульної поліції в Івано-Франківську.

16:06
Завтра, 2 лютого, близько 10:00 год ранку до Івано-Франківська привезуть тіло загиблого у зоні АТО сапера Анатолія Гаркавенка.  Військового привезуть у Дім Смутку на вулиці Ребета, 3.

15:41
Днями в селі Пуків Рогатинського району відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику антитерористичної операції Андрію Білоусу, життя якого обірвав уламок ворожого снаряду.

15:18
31 січня близько 18 години до поліції надійшло повідомлення, що в одному із готелів міста в кімнаті було виявлено тіло молодої жінки із пораненням голови.

14:55
Від сьогодні починається реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року кампанія ЗНО   матиме ряд особливостей. Зокрема,  для вступу до вищого навчального закладу   абітурієнти подають сертифікати   лише 2016 року.

14:33
Сьогодні, 1 лютого, відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу. Обговорили питання сплати заборгованості за газ «Торгового дому «Галичина».

14:08
ВООЗ скликає термінову нараду, щодо стрімкого поширення вірусу Зіка земною кулею. Медики б’ють на сполох, адже вакцини від вірусу не існує, і якщо ВООЗ не поквапиться, неспроможність до швидких і точних дій може вилитися у пандемію, як це сталося з Ебола, а кількість хворих перетне 4 мільйони, пише Еспресо. ТВ.

13:43
Тисменицькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за                     ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України щодо 58-річного жителя Галицького району.
Встановлено, що в серпні минулого року вказаний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту із своїм братом та його зятем наніс останньому косою удар в живіт.

13:21
Водія автомобіля, через порушення яким Правил дорожнього руху сталася аварія з такими прикрими наслідками, затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

12:54
Міському голові Рогатина Сергієві Насалику від командування та особового складу 92 окремої механізованої бригади передали подяку за постійну матеріально-технічну волонтерську допомогу, повідомляє Рогатинська міська рада.

12:33
Верховною Радою України 24 грудня 2015 року було прийнято Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» №909, яким внесено зміни до Податкового кодексу в частині податку на нерухоме майно. З 2016 року вноситься ряд змін та доповнень

12:11
На календарі лютий, а отже незабаром місто спалахне яскравими барвами червоного та рожевого кольорів, а вулиці та магазини заповнять інвентарем «закоханого» свята: сердечками, валентинками, квітами та м'якими іграшками. 

12:05
Начальник управління патрульної поліції міста Івано-Франківська Дмитро Міхалець розповів про перші кроки новопризначених стражів порядку.

11:42
До правоохоронців звернувся потерпілий, який розповів, що його знайомий шахрайським шляхом заволодів його мобільними телефонами марки «HTC M7» та «Samsung».

11:17
 За статистикою, смертність на українських дорогах одна з найвищих у Європі і в 5 разів перевищує середньоєвропейські показники, хоча кількість авто на душу населення значно менша, ніж у країнах ЄС.

10:53
Днями, в залі засідань Верховинської районної ради відбулася зустріч з вояками районної станиці Братства УПА Карпатського краю. Про це повідомляє портал verchovyna.at

10:31
До Долинського відділення поліції звернулася мешканка міста Долини та повідомила, що до неї додому прийшов товаришки брат і, ймовірно, він викрав із шафи кошти.

10:10
30 січня працівниками Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста було врятовано 33-річного туриста з Івано-Франківська, котрий відстав від своєї групи та внаслідок знесилення і переохолодження не міг далі продовжувати рух.

9:41
Івано-Франківський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Івана Франка  30 січня, на камерній сцені презентував шанувальникам сценічного мистецтва ліричну комедію «За дверима бажань».

9:18
Вже рік спеціальний підрозділ Державної фіскальної служби «Фантом» протидіє контрабанді у зоні проведення антитерористичної операції. З квітня 2015 року на сході країни несли службу 22 податківці Івано-Франківщини, з яких ще 9 на сьогодні перебувають у зоні АТО.

8:54
Правоохоронців про ДТП, у якій травмовано людину, відразу після аварії повідомив водій машини, від удару якої отримала травми мешканка обласного центру.

8:29

2 лютого у Коломиї відбудеться вечір пам'яті Андрія Кузьменка.

Захід проведуть біля музею "Писанка".


8:07
30 січня близько 12:30 в Івано-Франківську поблизу вулиці Галицької, 48 а знайшли тіло 35-річного франківчанина.

7:40
Найбільший спеціалізований йога-центр Прикарпаття «Yoga IF School» провів «Третій безкоштовний «Йога-марафон» у Івано-Франківську. Масштабний захід був орієнтований зокрема на новачків, які прагнуть ознайомитися з особливостями йога-культури.

7:13
30 січня при виконанні бойового завдання в підрозділі ОУН 93-ї ОМБ загинув сапер з Івано-Франківщини Анатолій Гаркавенко, позивний “Морячок”.

6:43
В урочистостях з нагоди приведення до Присяги новоствореного підрозділу патрульної поліції взяла участь Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе, представники місцевої влади, правоохоронних відомств області та громадськості.

Попередній день   Наступний день