Попередній день   Наступний день

22:23
“Укравтодор” розірвав трудові угоди з керівниками в п’яти областях - повідомило інформагенство УНІАН. Таким став результат аудиту доріг у Черкаській, Миколаївській, Чернігівській, Львівській та Івано-Франківській областях.

21:48
11 лютого голова Галицької райдержадміністрації Ярослав Бартків провів виїзну нараду по питанню відзначення в районі Дня Героїв Небесної Сотні.

21:25
Створення Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста у приміщенні колишньої обсерваторії на горі Піп Іван підтвердило свою необхідність та актуальність самим життям. Поки що цей підрозділ працює лише в тестовому режимі, однак врятовані його працівниками туристи цілком реальні.

20:52
Десять освітян, котрі зголосяться пройти тести ЗНО спільно з майбутніми випускниками, отримають премії.

20:30
Сьогодні до Івано-Франківщини завітали новопризначений Генеральний консул Угорщини в місті Ужгороді Йожеф Бугайла та його заступник Відо Ласло.

20:09
У лютому станом на 11.02.2016 року до міського бюджету фактично надійшло – 61 955,1 тис. грн.

19:43
Сьогодні, 11 лютого прокурор області Владислав Братюк провів прес-конференцію щодо роботи органів прокуратури Івано-Франківської області у минулому році .

19:20
За належне виконання бойових та службових завдань із захисту територіальної цілісності та незалежності України та боротьби зі злочинністю працівників поліції Прикарпаття нагородили грамотами.

18:55
У п'ятницю та суботу відбудуться чергові матчі чемпіонату та першості Івано-Франківська по футзалу.

18:32
Підприємці Долинського району та міста Болехів протягом  2015 року сплатили до місцевого бюджету 1218,8 тис. гривень плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, що майже на 59 тисяч більше, ніж минулого року. Про це повідомила перший заступник начальника Долинської ОДПІ Наталя Скорик.

18:08
Сьогодні, 11 лютого, в Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбулася прес-конференції. На ній режисери Стас Жирков та Ростислав Держипільський анонсували прем’єру «Слава героям», яка відбудеться в Івано-Франківську 20 та 21 лютого.

17:46
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що орендодавцем приміщення для центрального відділення «Сбербанку Росії» в Івано-Франківську є кандидатка в депутати міської ради від партії «УКРОП» Тетяна Терсенова-Заводовська.

17:19
Управління освіти і науки, ДЮСШ №2 та за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту організовують традиційний турнір з волейболу серед дівчат присвячений пам’яті колишнього директора ДЮСШ №2 Володимира Харитоновича Маланія.

16:57
Житель Калуського району шляхом вільного доступу поцупив мобільний телефон із кишені залишеної куртки працівника автозаправки.

16:35
У Долині відбудуться заходи до 117-ої річниці народження багатолітнього в’язня концтаборів та тюрем, доктора права, долинянина Володимира Горбового, - повідомляє Долинська міська рада.

16:05
Сьогодні, 11 лютого, в Івано-Франківську відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова.

15:42
«Осиротілих» внаслідок дії недолугого Закону про місцеві вибори виборчих округів на Прикарпатті не буде. Про це повідомив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич на власній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

15:18
“Створити в місті єдину службу таксі”. Таку електронну петицію до міської влади Івано-Франківська зареєстрували містяни. «Створити в місті «єдину службу таксі» замість п’ятнадцяти.

14:58
10 лютого о 05:40 в Долині по вулиці Підлівче виникла пожежа дачного будинку. Вогнем знищено дачний будинок. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

14:27
Завдяки заохоченню від держави у вигляді «зеленого» тарифу, нині стрімко зростає кількість домогосподарств, які встановлюють сонячні та вітрові установки задля генерації електроенергії.

14:04
Ще п’ятеро працівників оперативного управління Головного управління ДФС в області вирушили у зону проведення антитерористичної операції для проходження служби в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби «Фантом».

13:43
Внаслідок наїзду невідомого наразі транспортного засобу 28-річний мешканець селища Лисець був шпиталізований з діагнозом політравма.

13:22
За звання чемпіонів боролися боксери з Польщі, Литви, Молдови, України, Білорусі та Росії. У складі збірної України на змагання їздив і наш коломийський боксер Максим Микитюк.

12:56
10 лютого піротехніки Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкодили два 75-міліметрові артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни на відкритій території в селищі Делятин Надвірнянського району,  одну авіаційну бомбу АО-25, чотири 82-міліметрові мінометні міни, один підривник часів ІІ Світової війни на відкритій території ПАТ «Івано-Франківськцемент» в селі Ямниця Тисменицького району, один 76-міліметровий артснаряд на присадибній ділянці в селі Угринові того ж таки району.

12:34
До 145-ої річниці з дня народження талановитого письменника та громадського діяча Леся Мартовича в Івано-Франківську презентують повне зібрання його творів. У підготовлені 2 томи видання увійшли 27 оповідань і декілька повістей автора, а ще його вірші, листи, публіцистичні та фольклорні матеріали. Двотомник є важливим, адже востаннє праці Леся Мартовича публікувалися близько 30 років тому

12:10
Благодійна акція для вимушених переселенців "Не словом, а ділом." Департамент молодіжної політики та спорту спільно з координаційною радою з питань душпастирства кризових ситуацій Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ 12 лютого об 13.00 год. у каплиці-дзвіниці, що поруч Музею мистецтв Прикарпаття на Майдані Шептицького, 8, організовують благодійну акцію для вимушених переселенців "Не словом, а ділом".

11:44
Кінофільм «Ізі» - це перша українсько-італійська ко-продукція, що створюється за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно, Міністерства культури Італії та Фріулі Венеція Джулія Аудіовізуального фонду. Бюджет проекту сягає 1,2 млн. євро.

11:17
 В Івано-Франківській обласній державній адміністрації оголосили про прийом творів і робіт на здобуття обласної премії імені Патріарха Володимира Романюка та імені Митрополита Андрея Шептицького.

10:55
Розпочав роботу модернізований електронний сервіс «Електронний кабінет платника». Вхід до оновленого кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС.

10:31
Традиційно, у рамках проведення колегії управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації за участю заступника голови ОДА Ігоря Пасічняка, відбулася виставка-продаж унікальних робіт митців декоративно-ужиткового мистецтва Прикарпаття.

10:04
58-річний житель Косова уже мав судимість за вчинення майнових злочинів. Проте не покинув спокуси до крадіжок.

9:42
Івано-Франківський міськвиконком прийняв рішення «Про затвердження граничних коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених пасажирів до кількості пасажирів, які оплачують проїзд у міському пасажирському транспорті КП «Електроавтотранс» у м. Івано-Франківську».

9:20
Гуртківці Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості виставили на благодійний аукціон лот, підготовлений спільно з дизайнером ‎Любцею Черніковою з Івано-Франківська.

8:56
10 лютого в Івано-Франківську відбулося урочисте нагородження переможців всеукраїнського турніру з шашок “Блискавична гра”.

8:34
Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно) щодо 32 річного мешканця обласного центру.
Так, маючи незняту та непогашену судимість за вчинення корисливих злочинів, зловмисник повторно вчинив умисний злочин.

8:09
Івано-франківські тхеквондисти здобули 10 нагород. Днями у  Рівному вперше відбувся відкритий турнір з тхеквондо ВТФ “Західний П’єдестал”. У цих змаганнях взяли участь понад дві сотні спортсменів з 12-ти  областей України. Змагання проходили на трьох кортах та з використанням електронної системи DaeDo

7:41
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук оглянув виробничі потужності Брошнівської філії ТОВ «Кроно-Україна» у Рожнятівському районі.

7:20

11 лютого 2016 року відбудеться ІІ Форум Асоціації благодійних організацій навчальних закладів Івано-Франківської міської ради.

Місце проведення – актова зала ЗШЛ № 23


6:44
11 лютого 2016 року в залі засідань виконавчого комітету міської ради (каб. 311) з метою надання методичних рекомендацій щодо умов та порядку проведення міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства відбудеться навчальний семінар для громадських та благодійних організацій міста.

6:30
11 лютого 2016 року о 12-00 годині відбудеться прес-конференція прокурора Івано-Франківської області Владислава Братюка щодо роботи органів прокуратури в 2015 році.

Попередній день   Наступний день