Попередній день   Наступний день

22:20
Серед основних завдань, які мають бути постійно на контролі виконавчої влади в області, – підготовка до експлуатації захисних споруд. На цьому наголосив увагу керівник апарату обласної державної адміністрації Валерій Крецул під час наради керівного складу органів управління Івано-Франківської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, яка відбулася сьогодні.

21:48
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо директора одного із комунальних підприємств, який розтратив кошти державної субвенції.

21:24
Оперативна нарада у міського голови 2 лютого відзначилася цікавими анонсами для громади.

20:58
Начальник департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію із грипом на Івано-Франківщині.

20:36
Школу у с. Мединя Галицького району таки добудують? Нещодавно її відвідали чиновники та вирішили підготувати проект, для подальшого   проходження експертизи та початку будівельних робіт.

20:06
Понад дві сотні оперативних викликів та 19 ДТП. Начальник управління патрульної поліції Дмитро Міхалець відзвітував про проведену роботу за 2 дні. Каже, для новоспечених полісменів – це перший практичний досвід патрулювання в Івано-Франківську. Поліцейські екіпажі щойно заступили на чергування. І проявили себе досить професійно під час виконання завдань.

19:43
Депутати Верховинської районної ради повинні одягати вишиванки на пленарні засідання. Таке доповнення до регламенту депутати внесли на сесії 26 січня.

19:18
Про це повідомив сьогодні, 2 лютого, під час оперативної наради у міського голови Олег Ганчак – начальник управління транспорту та зв’язку.

18:56
Департамент соціальної політики інформує, що 29 січня 2016 року відбулося чергове засідання Координаційного комітету допомоги учасникам АТО під головуванням заступника міського голови Олександра Левицького.

18:30
1 лютого перший заступник голови Тлумацької райдержадміністрації Ігор Бринський провів нараду з питань організації вшанування пам’яті загиблих під час антитерористичної операції Андрія Фігурного з с. Надорожна та Михайла Погорєлова з Обертина і відкриття їм меморіальних таблиць у місцевих школах.

18:08
Днями Надвірнянському фізико-математичному ліцею у кабінет фізики подарували сучасне обладнання на суму 148 тисяч гривень.

17:42
1 лютого у Тисменицькому Народному Домі відкрилася виставка художниці з Білої Церкви Наталії Чернової.

17:20
Поліцейські встановлюють місце перебування чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів чужим автотранспортом.

16:51
За січень–листопад 2015р. обсяг реалізованої промислової продукції (товарів, послуг) склав 9306,8млн.грн. Частка міста у загальнообласному обсязі реалізації становила 31%.

16:27
Середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій та їхніх відокремлених підрозділів із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у грудні 2015 року становив 4191 гривень.

16:05
Управління капітального будівництва Івано-Франківського МВК за результатами тендеру уклало договір з приватним підприємством «ГалКомБуд» на будівництво спортзалу ЗОШ №16, що в Івано-Франківську.

15:43
2 лютого в Івано-Франківську відбулася прес-конференція, на якій анонсували створення Національного руху Дмитра Яроша. Про новий рух розповідали Василь Абрамів - член ініціативної групи зі створення НРДЯ та екс-керівник обласного "Правого Сектору", Тарас Шнайдер - координатор НРДЯ на Прикарпатті та Максив Швець - керівник мобілізаційного центру УДА.

15:17
Сьогодні, 2 лютого, в Івано-Франківську на Вічевому майдані свічкою пам’яті та піснями Скрябіна вшанують “Рік самотності” без музиканта.

14:55
Тіло вбитої в готелі Івано-Франківська 29-річної росіянки знайшла покоївка. Вона піднялася в номер, який не звільнили попри завершення терміну проплати.

14:29
Сьогодні, 2 лютого, спільним рейдом з Коломийською поліцією та муніципальною дружиною на вул.Сагайдачного, що в середмісті Коломиї, навели порядок зі стихійниками

14:05
За повідомленням  Інформаційного центру для учасників АТО, на обліку в обласному центрі зайнятості перебуває 394 особи, протягом січня  вдалося працевлаштувати 8 учасників бойових дій. Для відкриття підприємницької діяльності надано пільгові кредити за рахунок коштів із державного бюджету п’яти військовослужбовцям,

13:41
Співробітники калуської поліції затримали двох чоловіків, яких підозрюють у причетності до скоєння кримінального правопорушення.

13:20
28 січня 2016р. на засіданні сесії Івано-Франківської міської ради прийнято рішення «Про призначення стипендії Івано-Франківської міської ради на 2016 рік».

12:58
Відбулось перше засідання робочої групи із підготовки та організації реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ, до якої входять представники Держкомтелерадіо, Адміністрації Президента України, секретарі НСЖУ, члени правління нещодавно створеної Всеукраїнської громадської організації «Асоціація місцевої преси».

12:31
Загиблого Анатолія Гаркавенка “Морячка” привезли в Івано-Франківськ у Дім смутку у супроводі поліції. Провести в останню путь покійного приїхала і його наречена.

12:07
1 лютого працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 4 застарілі боєприпаси: 1 (одну) 50 мм мінометну міну, 1 (одну) 82 мм мінометну міну та 2 (дві) ручні гранати зразка 1915 р.

11:44
26 лютого до Івано-Франківська із новою концертною програмою “Родны край” їде білоруський музикант Сергій Міхалок із рок-гуртом “Brutto”.

11:16 | Коментарів: 1
З 1 січня уряд тимчасово припинив виплату соціальної допомоги одиноким матерям і державної допомоги дітям, батьки яких ухиляюся від сплати аліментів або місце знаходження яких невідоме

10:55
У Долинському краєзнавчому музеї «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів експонується виставка світлин та документів з фондів музею та приватних колекцій, присвячена долинянину, багатолітньому в’язню польських, німецьких, радянських концтаборів та тюрем – доктору Володимирові Горбовому, - повідомляє Долинська міська рада.

10:29
Зранку першого лютого з фасаду будинку на Північному бульварі робітники демонтували вивіску партії “Укроп”, де з серпня минулого року був публічний офіс політсили.

10:06
Постановою Кабінету Міністрів від 25.11.2015 року № 969 внесено зміни до Порядку виплати деяким категоріям інвалідів грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2007 р. № 150.

9:40
За клопотанням Коломийської місцевої прокуратури взято під варту підозрюваного у вбивстві 94-річної пенсіонерки з Отинії. Ним виявився її 40-річний внук.

9:18
1 лютого, на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків обговорили проблему фінансування дитячої обласної лікарні.

8:56
Органи державної фіскальної служби Прикарпаття продовжують широку масово-роз’яснювальну роботу з платниками податків щодо останніх змін податкового законодавства.

8:32
Рівно за місяць, 2 квітня, в Івано-Франківську відбудеться культовий фестиваль важкої музики «Рок-Вибух», який, за традицією, збирає кращих представників вітчизняної рок-сцени. Цього року серед учасників й два британські гурти.

8:05
Подарувати дітям радість. Мікробус, наповнений одягом, взуттям, іграшками та канцтоварами. А також солодкими подарунками. Усе це зібрали працівники Телерадіокомпанії “Вежа” та Спільноти “Волонтерська ліга”. Із подарунками навідалися до Солотвинської санаторної школи-інтернату.

7:41
В обласній бібліотеці ім. І. Франка на вихідних відбулося два літературно-мистецьких заходи. Працівники відділу загального читального залу провели годину пам’яті з мультимедійною презентацією «І знов під Крутами рясні сніги упали…», приурочену до відзначення Дня пам`яті Героїв Крут, а у відділі загального читального залу відбулася презентація книги доктора філологічних наук, професора Валентина Таранця «Велесова книга (історико-лінгвістичне дослідження)».

7:14
В Івано-Франківську відбудеться прес-конференція засновника прикарпатського “Правого сектору” Василя Абраміва.

6:37
2 лютого 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день