Попередній день   Наступний день

22:28
Івано-Франківською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 (використання завідомо неправдивого документа) КК України 26-річному жителю обласного центру.

22:00
Відтепер у Івано-Франківську можна переглянути гарний християнський фільм. При Архикатедральному соборі святого Воскресіння УГКЦ запрацював кінотеатр. Тут вам запропонують стрічку на духовну тематику, пригостять смаколиками, а ще кожен може запропонувати свій улюблений фільм до перегляду.

21:24
У приміщенні обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася конференція «Національно-патріотичне виховання молоді засобами пластової виховної методики: проблеми та перспективи розвитку»

20:51
У четвер, 04 лютого, 2016 року Івано-Франківський міський суд виніс рішення у цивільній справі за позовом першого заступника військового прокурора Західного Регіону України, який захищав інтереси держави в особі Міністерства оборони України про визнання права власності та витребування майна з чужого володіння.

20:29
Покращити житлові умови під низький відсоток . Програма молодіжного кредитування на придбання квартир пропонується родинам учасників АТО . Аби отримати омріяні власні квадратні метри заявникам потрібно надати відомості про власні доходи та документ про участь одного з членів сім’ї в антитерористичній операції. Необхідна умова пільгового кредитування – перебування на квартирній черзі. Для учасника молодіжної програми вона автоматичного скасовується.

20:07
4 лютого о 12:53 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Косів надійшло повідомлення про те, що у Косові по вулиці Черемшини трапилася дорожньо-транспортна пригода та потребує допомоги водій,  який затиснутий в автомобілі. До місця виклику було направлено два відділення ДПРЧ-14 м.Косів.

19:43
Саме таку суму військового збору задля забезпечення обороноздатності Української армії сплачено мешканцями Косівщини впродовж січня 2016 року.  Порівняно з надходженням у  січні 2015 року сплата платежу зросла на  87,4 тис.грн .

19:18
Івано-Франківський міський центр «Спорт для всіх» запрошує школярів міста Івано-Франківська до участі в спортивних естафетах.

18:54
Словосполучення «управляти будинком» для українців досі звучить формально та незрозуміло. Зрозуміло, що у власних квартирах та особняках ми газдуємо самі, а от хто має управляти будинком, в якому розташовані ці квартири і що це означає «управляти»? Хочемо чи ні, але задуматись над цим доведеться всім українцям, і франківцям в тому числі вже сьогодні, інакше нашими будинками управляти будемо не ми, а нав’язана владою структура.
В Івано-Франківську, швидше за все, це буде ЄРЦ.

18:32
Сьогодні, 4 лютого, в Івано-Франківську обговорили питання організації дитячого харчування в школах міста.

18:06
Оперативні працівники поліції на одній із вулиць смт. Бурштин Галицького району затримали підозрілого, як з'ясувалося 35-річного місцевого мешканця, не безпідставно.

17:44
У Надвірній розпочався процес конкурсних торгів щодо облаштування полігону із утилізації твердих побутових відходів (ТПВ) і будівництва сміттєсортувальної лінії в урочищі «Чобіток». Реалізація проекту стала можливою завдяки активній позиції громадськості та неодноразовим зверненням Народного депутата України Юрія Дерев’янка, повідомляє прес-служба партії «ВОЛЯ».

17:18
4 лютого розпочалось навчання у школах міста. У зв’язку з цим міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з начальником управління транспорту та зв’язку Олегом Ганчаком та начальником департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайлом Смушаком влаштували рейд маршрутками.

16:57
В обох випадках, які сталися 3 лютого, потерпілі, на щастя, не отримали надто серйозних тілесних ушкоджень.

16:33

Просимо долучитися до обговорення щодо реалізації у 2016 – 2018 роках Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»

Відповідно до Календаря з безперервної реалізації плану дій в Україні, розробленого Керівним комітетом Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», з січня 2016 року Уряд України має розпочати підготовку проекту наступного плану дій. Передбачається, що реалізація плану триватиме з липня 2016 року по червень 2018 року.


16:05
З міського бюджету Івано-Франківська сім’ям померлих учасників АТО нададуть одноразову матеріальну допомогу.

15:43
Інформацію про використання коштів обласного бюджету оприлюднюватимуть на офіційних інтернет-сторінках ОДА та обласної ради.

15:18
Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції, військової прокуратури та УСБУ у Івано-Франківській області за вимагання неправомірної винагороди у сумі 4 тисячі гривень затримали старшого державного виконавця відділу ДВС.

14:55
4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби проти раку. Його мета – підвищити обізнаність людей про це захворювання як одне із найбільш згубних для сучасної цивілізації. Відомо, що смертність від злоякісних утворень посідає друге місце після захворювань серцево-судинної системи. 

14:31
На виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 22.12.2015 р. 31-2 «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства в м. Івано-Франківську на 2016-2020 роки» оголошується проведення міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства у 2016 році.

14:06
Сотні жителів селища Делятин Надвірнянського району попрощалися із бійцем 93-ої ОМБ Анатолієм Гаркавенком, який 30 січня загинув у зоні проведення АТО.

13:43
За проведеними перевірками працівниками поліції не виявлено вибухових пристроїв у вказаних відділеннях оформлення субсидій, по вулицях Грушевського та Леся Курбаса у обласному центрі.

13:18
3 лютого о 13:07 в селі Пійло Калуського району в одному із обійсть по вулиці Грушевського виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено шиферне покриття та дерев’яні конструкції даху, деревообробні станки. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника.

12:56
Видання “Знай” зібрало офіційні дані про затримання чиновників, які брали хабарі за ухилення від мобілізації, і систематизувало “прайси” в інфографіці.

12:29
З будинку потерпілої пропали грошові кошти в сумі 5500 гривень та золоті вироби. Працівники поліції встановили підозрюваного у вчиненому кримінальному правопорушенні.

12:04
Надбавки призначено відповідно до наказу Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства охорони здоров’я України і службової записки т.в.о. головного лікаря центральної міської клінічної лікарні Гошовської.

11:42
Днями в бібліотеці ІФНМУ презентували виставку «Гіркої пам’яті ковток (пам’яті героям Крут)». Виставка висвітлювала героїзм молодих юнаків, які прагнули волі, їхню жертовність та шлях до незалежності українського народу, омитий кров’ю, - йдеться на сайті вишу. На виставці представили збірку «Крути», що вийшла у 2008 році.

11:20
Управління Держархбудінспекції в Івано-Франківській області скасувало реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт на прибудову до квартири № 2 багатоквартирного житлового будинку № 17 по вул. Я. Осмомисла в м. Галичі.

10:57
Івано-Франківська обласна федерація футболу інформує Вас про те, що з ініціативи Виконавчої адміністрації та Технічного департаменту ІФФФ підготовлений проект Програми розвитку футболу в Івано-Франківській області в період з 2016 по 2020 роки (проект додається).

10:33
До Коломийського відділу поліції звернувся 40-річний житель міста, який повідомив про те, що невідома особа проникла в його автомобіль марки "Нісан" звідки викрала гроші.

10:05
За січень 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 384,8 млн. гривень податків і зборів, що на 141,4 млн. гривень більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 221,5 млн. гривень, до місцевих бюджетів – 163,3 млн. гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області. 

9:41
Інспектори обласного управління державної архітектурно-будівельної інспекції 2 лютого вдруге вийшли з перевіркою на самовільне будівництво по Мазепи, 144, що біля міського озера.

9:19
До районного відділу поліції звернулася 55- річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Потерпіла повідомила, що її з господарства викрадено велосипед.

8:56
Виставка-спогад. В Івано-Франківську відкрили виставку відомої прикарпатської вишивальниці Любові Фуштей. Нещодавно майстриня відійшла у вічність.

8:31
У першому читанні народні депутати підтримали закон про пеню за несвоєчасну оплату житлово-комунальних послуг.  

8:05
Підготуватися до проведення весняно-польових робіт, збільшити посіви ярих зернових культур та працювати над створенням молочарських кооперативів – завдання, які визначили для сільгоспвиробників та представників влади на засіданні колегії департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

7:38
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом неправдивих повідомлень про замінування в Івано-Франківську.

7:13
Упродовж двох днів до Коломийського відділу поліції звернулося четверо місцевих мешканців із заявами про те, що їх ошукав предтавник фірми із продажу будівельних матеріалів, розташований у Івано-Франківську

6:41
В контексті реалізації Єврокарпатської ініціативи за сприяння Івано-Франківської облдержадміністрації вперше в Україні відбудеться засідання робочої групи з питань інтенсифікації транскордонного співробітництва.

Попередній день   Наступний день