Попередній день   Наступний день

22:32
У Богородчанах відбулися громадські слухання щодо зміни статусу цього населеного пункту із селища на місто. За кількістю населення, інфраструктурою це цілком можливо. Розмови про те, що Богородчани мають стати містом, вели давно, але тільки з приходом нового молодого ініціативного селищного голови Ростислава Заремби вони набули конкретного спрямування. Понад 100 представників громадськості, які зібралися в залі засідань Богородчанської райради, висловилися «за».

22:15
Нова міськрада взялася за реформування галузі сім’ї, молоді та спорту. Замість комітету фізкультури і спорту та управління молодіжної і гендерної політики створили відповідний департамент.

22:00
Головним територіальним управлінням юстиції в Івано-Франківській області запроваджено реєстрацію новонароджених безпосередньо у Івано-Франківському міському клінічному пологовому будинку.

21:50
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення щодо неодноразово судимого місцевого жителя, який вчиняв тяжкі корислививі кримінальні правопорушення.

21:26
Державні інспектори з  охорони навколишнього природного середовища обстежують місця зростання першоцвітів, перш за все, території об’єктів природно-заповідного фонду, працюють на шляхах перевезення та в пунктах пропуску через державний кордон.

20:58
До Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення про вчинення ДТП у райцентрі. При встановленні обставин події, під час розмови з поліцейськими, водій поводився неадекватно.

20:32
У суботу, 6 лютого, в Івано-Франківську відбудуться матчі Шкільної футзальної ліги.

20:10
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду два обвинувальні акти у кримінальних провадженнях щодо двох місцевих жителів.

19:41
До Косівського відділу поліції звернувся директор лісгоспу, який повідомив про незаконну вирубку дерев. До вказаного місця виїхали правоохоронці, які затримали порушника з лісоматеріалами.

19:18
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів нараду з керівниками Служби автомобільних доріг в області, ДП «Івано-Франківський облавтодор», управління ДСНС для обговорення ситуації, яка виникла на Вишківському перевалі (Долинський район).

18:54
5 лютого ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» святкує своє 50-річчя. З цієї нагоди на підприємстві відзначили ветеранів праці та найуспішніших співробітників.

18:31
8 лютого в Івано-Франківську розпочинається ХХVI фестиваль естрадно-спортивного танцю “Фест-2016”. Відкриється свято у понеділок о 12 год. виступами танцювальних колективів з Івано-Франківська та інших міст і сіл області.

18:10
Гучне затримання у середмісті Івано-Франківська. Співробітники спецроти, нацгвардії та поліції провели операцію із затримання групи зловмисників, котрих підозрюють у грабежах місцевих крамниць. У затриманих вилучили зброю та гроші. Наприкінці січня в Івано-Франківську сталося кілька гучних пограбувань продуктових магазинів.

17:47
Верховна Рада вирішила питання фінансування ПТУ. Нардепи виділили майже мільярд гривень місцевим бюджетам на підготовку робітничих кадрів у професійно-технічних та інших навчальних закладах.

17:25
5 лютого в Івано-Франківському суді відбулося чергове засідання у справі Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.

16:54
Протягом січня 2016 року до місцевих бюджетів Яремче платники сплатили 4545,1 тис. грн. податків і зборів. Це на 1556,5 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

16:34
4 лютого відбулися збори працівників університету, під час яких представник будівельної компанії «ГалКомБуд» розповів про умови дольової участі в будівництві житлового комплексу на території, що належить ІФНМУ.

16:07
У крадіжках електрокабелю та електричної переноски працівниками Косівського відділу поліції викрито 32-річну мешканку одного із сіл району.

15:41
Учора, близько 19.40 та сьогодні зранку о 7.00 у реанімації Калуської ЦРЛ померли двоє жінок — 1970 та 1966 років народження. Обоє — калушанки. Одна з них — медичний працівник.

15:19
Нещодавно делегація Прикарпатського Національного університету імені Василя Стефаника у складі проректора з наукової роботи, професора Андрія Загороднюка, директора наукового парку «Прикарпатський університет» Романа Бубни та директора спільного українсько-турецького проекту у рамках наукової програми НАТО, доцента Любомира Никируя відвідали низку організацій у місті Анкара (Турецька Республіка).

14:55
У відповідності до рішення Івано-Франківської міської ради від 28.01.2016р. № 37-3 "Про проведення земельних торгів", повторно виставляються на аукціон земельні ділянки по Калуському шосе під забудову об’єктом роздрібної торгівлі.

14:30
5 лютого в Івано-Франківському суді відбулося чергове засідання у справі Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.

14:04
До Тисменицького відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 68-річна місцева мешканка. Вона повідомила, що з її будинку невідомий поцупив тепловентилятор марки "VITEK" . Сума завданих збитків становить близько 400 гривень.

13:42
Виставку живопису Павла Гузенка з Києва відкриють сьогодні в музеї мистецтв Прикарпаття. Молодий художник походить з Коростеня Житомирської області.

13:19
Міський голова Руслан Марцінків повідомив про те, що пільгове харчування у школах збережено.
За його словами, у міському бюджеті передбачено 16 млн. 700 тис. гривень на харчування дітей пільгових категорій.

12:58
4 лютого об 06:13 в селі Серафинці Городенківського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено горище та покрівлю на площі 72 м.кв. На пожежі врятовано житловий будинок, літню кухню. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

12:27
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук взяв участь у відкритті капітально відремонтованого кардіологічного відділення у Рогатинській центральній районній лікарні.

12:05
В аваріях 4 лютого постраждали два пішоходи, у тому числі підліток, та троє водіїв автомобілів.

11:45
Держархбудінспекція України у своїй відповіді на інформаційний запит проекту “Побудовано в Івано-Франківську” роз’яснила, що під «будівельну амністію» підпадають індивідуальні житлові та садові будинки, громадські будівлі та громадські будівлі І-ІІ категорій складності.

11:24
Президент Петро Порошенко наголошує на важливості для країни затвердження Верховною Радою змін до Конституції щодо децентралізації.

10:54
За словами першого заступника начальника Коломийської ОДПІ Мирослави Бундзяк, у минулому році платники екологічного податку сплатили до зведеного бюджету 685 тис. грн. податку, в тому числі до місцевого бюджету – 548 тис. грн. За перший місяць нового року екологічного податку надійшло 18,8 тис.грн.

10:30
Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба відбулася нарада щодо забезпечення земельними ділянками та житлом учасників Антитерористичної операції у східних областях України.

10:06

Найбільшими порушниками термінів виконання адміністративних послуг у Франківську є департамент містобудування та архітектури і відділ земельних відносин. Про це повідомив  начальник управління адміністративних послуг Богдан Питель під час засідання виконавчого комітету міської ради.


9:40
Рушники, сорочки, запаски, блузки… Загалом 65 ткацьких виробів, створених руками Заслуженої майстрині народної творчості України Марії Стефак. Це її перша на Прикарпатті персональна виставка. Ткачиня родом із Рунгурів Коломийського району. В захопленні від її витворів декоративно-прикладного мистецтва усі, хто прийшов на відкриття виставки.

9:18
У  січні 2016 року платники податків спрямували на підтримку української армії  11,9 млн. гривень військового збору. Це на 3,0 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року. Про це повідомили в управлінні оподаткування доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

8:56
22-річна громадянка шляхом обману заволоділа мобільним телефоном свого знайомого. За такі дії їй загрожує кримінальна відповідальність.

8:30
Прокуратурою Івано-франківської області забезпечено виконання судового рішення у справі за позовом прокуратури Рогатинського району про повернення до державної власності земельних ділянок загальною площею 75,3 га вартістю понад 1,5 млн грн.

8:08
В Залучанському дитячому будинку-інтернаті проживає 131 вихованець – діти віком від 4 до18 років, а також молоді люди віком до 35 років.

7:42
Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо 25-річного мешканця обласного центру, який незаконно зберігав амфетамін.

7:18
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук представив трудовому колективу ДП «Івано-Франківський облавтодор» нового директора установи.

6:52
У лютому станом на 04.02.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  24 781,3 тис.грн.

6:31
Наступне судове засідання 5 лютого о 10.30. Розпочнеться слухання із допиту Коцаби, який заявив, що готовий давати покази.

Попередній день   Наступний день