Попередній день   Наступний день

22:25
Новація запрацює з 15 лютого цього року. Зобов’язання головних розпорядників бюджетних коштів оприлюднювати інформацію про придбання товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти міститься у рішенні Івано-Франківської обласної ради № 95-3/2016 «Про обласний бюджет на 2016 рік».

21:52
З початку епідемічного сезону в країні зареєстровано 220 лабораторно підтверджених летальних випадків від грипу, з них одна вагітна та троє дітей до 17 років.

21:28
Двох військових нагородили медалями “Захисника вітчизни”.

20:56
До чергової частини Долинського відділення поліції із заявою звернувся 66-річний житель Болехова. Чоловік повідомив, що невідома особа, з території належного йому будинку, викрала металеві вироби, зокрема хвіртку, бідон ємкістю 20 літрів, відра в кількості 10 штук та бляху.

20:30
8 лютого в обласному музично-драматичному театрі ім. І. Франка відбулося урочисте відкриття ХХVІ фестивалю естрадно-спортивного танцю «ФЕСТ-2016».

20:00
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків ініціював розірвання угод про партнерство з двома російськими містами – Сєрпухов та Сургут. Відповідні листи з обґрунтуванням прийняття такого рішення були направлені у Думи цих міст, - повідомляє офіційний сайт міськвиконкому.

19:39
Після першої сесії Коломийської міськради нового скликання міський голова отримав двох штатних радників, які консультують його з питань створення ОСББ і територіальної громади в Коломиї. Таке рішення про введення у структуру міськради двох посад прийняли депутати.

19:17
Управління економічного та інтеграційного розвитку постійно здійснює сприяння підприємствам в діяльності та надає допомогу в підборі кадрів.

18:52
У Богородчанському районному секторі Управління державної міграційної служби (РС УДМС) в Івано-Франківській області відбулася знакова подія - вручення перших ID-карток молодим жителям району.

18:31
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 33-річного місцевого жителя, який, представившись міліціонером, забрав у переселенця планшет.

18:08
Такого висновку дійшли в результаті проведених перевірок щодо наявності вибухонебезпечних предметів у шкільних навчальних закладах Івано-Франківська.

17:42
Державна екологічна інспекція в Івано-Франківській області розпочала рейдові перевірки збору, перевезення та торгівлі рослинами, занесеними до Червоної книги України.

17:18
У черзі за земельними наділами. В Калуському районі 112 учасників АТО звернулося із заявами про отримання земельних ділянок. Загальна площа зарезервованих земель понад – 82 га.

16:54
Івано-Франківська обласна організації Національної спілки письменників України із сумом повідомляє, що 6 лютого, на 69-році життя помер український поет, громадський діяч Василь Васильович ОЛІЙНИК.

16:27
Торік між  обласною державною адміністрацією та Канадською неурядовою організацією «Сокодеві»  було підписано меморандум про взаєморозуміння

16:05
В Івано-Франківську в мікрорайоні «БАМ» по вул. Сухомлинського , 6 в приміщенні клубу «Богатир» відбулися спортивні естафети серед школярів міста Івано-Франківська.

15:38
Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо чотирьох молодиків, які вчинили розбій на території району.

15:17
У неділю відбулись чергові матчі чемпіонату Івано-Франківська з футзалу сезону 2015/2016 років. До Вашої уваги результати зіграних поєдинків.

14:54

В Івано-Франківську в міському парку культури і відпочинку імені Тараса Григоровича Шевченка народилось ягня.


14:32
6 лютого у Коломиї з необережності застрелив з мисливської рушниці представника “Правого сектору” його побратим.

14:09
Вже цього місяця в кінотеатрах країни демонструватимуть фільм “Політ золотої мушки”, відзнятий у Верховинському районі. Його режисер Іван Кравчишин називає це кіно наївною комедією. Все дійство відбувається в Галичині – “маленькій самодостатній цивілізації, яка живе у центрі Європи”.

13:43
З метою залучення кредитів для посівної компанії, департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації було організовано зустріч керівництва банків із керівниками сільськогосподарських підприємств.

13:20
7 лютого в смт. Богородчани відбулося перепоховання останків двох невідомих українських солдатів, які загинули під час Першої світової в лавах Австрійської армії.

12:53
В Івано-Франківську у неділю 7 лютого смертельні тілесні ушкодження отримав пішохід, а на Яремчанщині травмований водій легковика.

12:31
В Івано-Франківському міському клінічному пологовому будинку підвели підсумки роботи медичного закладу за 2015 рік.

12:10
7 лютого о 06:27 в селі Тулова Снятинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку в житловій кімнаті на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11:42
Голова Івано-Франківської ОДА відвідав Коломию з робочим візитом, оскільки наприкінці березня сюди приїде більше тисячі військових.

11:25
За вказаною інформацією працівники поліції негайно розпочали перевірку на наявність в шкільних закладах вибухонебезпечних предметів.

11:18
Раніше судимий, під час поїздки на попутньому транспорті, пограбував водія. Пригрозивши йому викруткою, забрав 1400 гривень і втік.

10:57
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що органами Державної казначейської служби України відкрито нові рахунки для зарахування платежів до державного та місцевих бюджетів, які діятимуть з 8 лютого 2016 року. Така зміна проводиться відповідно до вимог Бюджетного та Податкового кодексів України, Закону України „Про Державний бюджет України на 2016 рік” та наказу Міністерства фінансів України від 14.01.11 №11 «Про бюджетну класифікацію та її запровадження» (зі змінами та доповненнями).

10:32
У Верховинському районі пройдуть командні лижні змагання з елементами орієнтування на високогірному хребті України, що відбуваються у форматі швидкісного сходження на гору Піп Іван Чорногірський.

10:09
Про потребу заснування в Івано-Франківську нового потужного мистецького фестивалю засновник «ГОГОЛЬFEST» Влад Троїцький говорив ще півроку тому, коли мав зустріч з мистецькою елітою та журналістами. На перший погляд його пропозиція не мала резонансу. Проте недавно чинний директор «ГОГОЛЬFEST» Максим Демський виступив із лекцією на засіданні колегії управління культури ОДА

9:42
«Як і в минулому році, коли ми підвищили заробітні платні і пенсії на 13 і 19% відповідно, ми це зробимо в цьому році. Перше підвищення заробітних плат і соціальних стандартів відбудеться вже в травні», – наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у п’ятницю, 5 лютого, під час години запитань до Уряду в парламенті.

9:18
Подія сталася нещодавно у Івано-Франківську по вул. Івасюка біля магазину «Мрія». За підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримано місцевого юнака.

8:54
На території області розташовано 1361 ставки з них 549 ставків в оренді у юридичних і фізичних осіб площею водного дзеркала 1458,4 га та 302 ставки площею водного дзеркала 1327,0 га, які є в користуванні колишніх рибгоспів та фізичних осіб, що мають державні акти на постійне користування землею.

8:31
Про ситуацію з матеріально-технічним забезпеченням Івано-Франківського обласного перинатального центру та резонансні факти публічних звернень громадян про побори у закладі    йшлося під час     наради голови ОДА з керівництвом департаменту охорони здоров’я. Олег Гончарук зокрема сказав, що     стан справ у цього медичному закладі можна назвати критичним.

8:08
Про це повідомляє “Дзеркало Коломиї” з посиланням на начальника управління поліції в Коломиї. Трагедія трапилася біля приміщення “Укрпошти” на вулиці Драгоманова у Коломиї.

7:40
14 лютого 
7.30 — панахиди за загиблими та померлими воїнами-афганцями в храмах м. Калуша та Калуського району.

7:14
Здавен людей цікавило походження назви рідного села чи міста. І що ця назва була незрозуміліша, то більше існувало її тлумачень.

6:47
Під час проведення відпрацювань у одному із сіл району правоохоронці затримали тракториста, який перевозив лісодеревину породи «дуб» без жодних документів

Попередній день   Наступний день