Попередній день   Наступний день

22:30
У неділю, 15 травня, стартує 5 сезон безкоштовних туристичних екскурсій. Ця ініціатив зародилася в 2012 році. Організатори прес-конференції розповіли, їхня мета поділяється на три основні аспекти. Перш за все туристична, оскільки Івано-Фракнівськ – це ворота Карпат, потік туристів через наше місто постійно збільшується.

22:10
Сьогодні відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції Івано-Франківської області та Івано-Франківським університетом права імені Короля Данила Галицького.

21:40
У суботу та неділю, 14-15 травня, в Івано-Франківську розіграють п’ятий Кубок Івано-Франківська з регбі.

20:52
За підсумками цьогорічної кампанії декларування до Коломийської ОДПІ подано 692 декларації про майновий стан і доходи від громадян. Загальна сума задекларованого доходу становить 46,9 млн.грн., сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті до бюджету, склала 1,0 млн.грн. Про це повідомила заступник начальника Оксана Жураківська.

20:31
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво  у кримінальному провадженні за фактом вибуху на території приватної будівлі неподалік обласного центру.

20:05
09 травня 2016 року відбувся Підсумковий форум в рамках проекту «Відновлення ковальського мистецтва як одного із найстаріших елементів економічного зростання», що фінансується з коштів Європейського Союзу.

19:42
У неділю, 15 травня, о 12 год, у Івано-Франківську, біля Хреста жертвам політичних репресій, у зв’язку з відзначенням в Україні Дня пам’яті жертв політичних репресій, відбудеться панахида та покладання квітів.

19:20
Поліцейські місцевого відділу поліції швидко встановили місце перебування зловмисників, які пограбували франківчанина.

18:57
Актуальні питання медичного забезпечення учасників АТО, а також осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, розглянули на засіданні колегії департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації.

18:34
Виповнюється сім років з часу створення Клубу виноградарів Прикарпаття. Розпочиналося це громадське об‘єднання з п’яти ентузіастів вирощування сонячної лози, а зараз в ньому 110 членів.

18:04
12 травня о 20:15 год. в м. Івано-Франківську на Калуському шосе відбулося зіткнення двох автомобілів, а саме автомобіля марки ВАЗ 21099, під керуванням 28-річного жителя Тисмениці із автомобілем марки «Славута» під керуванням 33-річного жителя с. Загвіздя Тисменицького р-ну.

17:40
Правоохоронці розшукали лиходія, котрий у Ворохті з-під будинку культури поцупив двоколісний засіб. Крадене одразу ж планував продати, однак йому завадила поліція.

17:18
Днями в залі засідань управління соціального захисту населення Тлумацької райдержадміністрації відбулось перше засідання Центру допомоги учасникам Антитерористичної операції, створеного при РДА у квітні.

16:56
Орфанні – це рідкісні захворювання. Не всі медики знають механізм лікування пацієнтів з такими недугами, як фенілкетонурія, муковісцидоз, гемофілія та іншими, а подекуди навіть, що такі хворі взагалі існують. Саме тому громадська спілка «Орфанні захворювання України» організувала загальноукраїнський тур, який стартував ще минулого року.

16:31
Сьогодні, 13 травня, відбулася передача реанімобіля для потреб Міської центральної клінічної лікарні Івано-Франківська.

16:03
Президент Петро Порошенко домовився координувати дії з комісаром ЄС з питань міграції, внутрішніх справ та громадянства Дімітрісом Аврамопулосом щодо відміни віз для України.

15:41
12 травня о 19:10 до начальника Осмолодського пошуково-рятувального відділення надійшло повідомлення про те, що на полонині між горами Сивуля та Лопушна, що поблизу села Осмолода Рожнятівського району, відчув погіршення самопочуття (різкий біль в області серця) турист з Республіки Польща. Як зясувалося, він в складі групи з трьох чоловік з Польщі, здійснював сходження по запланованому туристичному маршруту.

15:19
Найзнаковіші мистецькі події, зокрема проект сестер Тельнюк «Наш Шевченко» та номінований на Оскара документальний фільм  «Зима в огні», мали нагоду побачити іванофранківці та гості краю на Першому міжнародному мистецькому фестивалі країн Карпатського регіону «CARPATHIAN SPACE» — «Карпатський простір», що відбувся в Івано-Франківську й об’єднав музику, театр, образотворче мистецтво та мистецтво національної кухні.

14:55
Сьогодні, 13 травня, відбулася дорадча рада за участю міського голови щодо рейдерського захоплення ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод".

14:33
14-15 травня на Івано-Франківщині відбудеться етап чемпіонату України з ралі – “Трембіта гірська”.

14:05
Кошти субвенції з Державного бюджету, яка надається об’єднаним територіальним громадам для реалізації інфраструктурних проектів, мають бути використані до кінця цього року.

13:42
13 травня о 01:25 в селі Тростянець Снятинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено будівлю, 12 м.куб.  дров. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

13:20
У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості докладуть максимум зусиль для стабілізації та зменшення ціни на електроенергію. Про це журналістам сказав міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

12:55
Підозрювані, як виявилося, неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а цього разу вони намагались пограбувати франківчанина.

12:28
В облдержадміністрації відбулося засідання експертної ради з питань книговидання, на якому було підбито підсумки другого етапу конкурсу з визначення переліку книжкових видань, пропонованих до випуску за кошти обласного бюджету.

12:06
У ніч на 6 травня вирвали з корінням та викрали 15, а у вихідні ще близько 25 саджанців туї, висаджених на Алеї Пам’яті Героїв Небесної Сотні на території Надвірнянської об’єднаної державної податкової інспекції.

11:45
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що з 10 травня поточного року набули чинності зміни до Порядку обліку платників податків і зборів, затверджені наказом Мінфіну від 18.03.2016 р. № 375.

11:19
12 травня відбулося перше пленарне засідання сьомої сесії міської ради міста Болехів

10:58
На плацу обласного призивного пункту відбулися урочисті проводи 94-х призовників з Івано-Франківщини до лав Збройних Сил України.

10:28
Актуальні питання медичного забезпечення учасників АТО, а також осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, розглянули на засіданні колегії департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації.

10:06
Правоохоронці мають підстави вважати жителя обласного центру причетним до двох таких крадіжок.

9:44
Виконавчим комітетом Яремчанської міської ради повторно оголошено конкурс на визначення кращої ідеї спорудження монументу Героям Небесної Сотні в м. Яремче по відповідно затвердженій програмі та умовах Конкурсу.

9:22
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, до місцевих бюджетів Прикарпаття у січні-квітні 2016 року надійшло 858,6 млн. грн. податкових платежів, що на 250,4 млн. грн. більше  ніж у відповідному періоді 2015 року.

8:52
Актуальні питання шкільної освіти на Прикарпатті обговорять на широкій нараді за участі керівництва області, районів та освітян. Про це домовилися голова обласної ради Олександр Сич та голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук під час селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

8:26
У суботу, 14 травня, в Івано-Франківському обласному драмтеатрі о 16.00 годині відкриється фотовиставка «Переможці».

8:04
З початку 2016 року органами прокуратури Івано-Франківської області виявлено численні факти неправомірного використання земельних ділянок.

7:42
До Коломийського відділу поліції звернувся власник одного із місцевих магазинів, який повідомив, що упіймав невідомого чоловіка під час спроби вчинити крадіжку спортивної куртки.

7:18
13 травня 2016р. о 15-00 год. в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського,21, каб.311) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету міської ради  «Порядок проведення конкурсу з визначення операторів паркування в місті Івано-Франківську».

6:40
13-14 травня, з благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира (Війтишина) та підтримки Івано-Франківського Обласного Центру Фізичного Здоров’я Населення «Спорт Для Всіх», відбудеться Турнір з міні-футболу на Кубок Івано-Франківської Архієпархії.

Попередній день   Наступний день