Попередній день   Наступний день

22:12
7 травня 2016 року в приміщенні Туристично-інвестиційного центру, який було нещодавно відкрито в міській Ратуші пройшло урочисте підписання Угод про співпрацю між Івано-Франківськом і Зєльоною Гурою, Республіки Польща, містом Руставі, Республіки Грузія та Стрешенським районом Республіки Молдова.

21:38
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській, протягом січня-квітня 2016 року платники податків, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджету 98,1 млн. грн. єдиного податку. У порівнянні з результатом минулого року цьогорічні надходження збільшились на 31,2 млн. гривень.

20:53
Відтепер в Івано-Франківську можна поганяти на картах. Імпровізовану трасу облаштували в міста любителі швидкої їзди

20:31
За реалізацію спиртних напоїв та цигарок неповнолітнім особам податківцями застосовано 47,6 тис. грн. штрафних санкцій. Крім того, анульовано 3 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

20:05
16 травня о 12:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селищі Печеніжин Коломийського району в колодязь поблизу новобудови впав чоловік.

19:43
Працівниками управління кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області спільно з працівниками Кіровоградської поліції у помешканні підозрюваних, осіб виявлено цілий арсенал зброї, яку затримані мали намір використати під час вчинення розбійних нападів на території Івано-Франківської області.

19:19
Указом Президента України Петра Порошенка № 890/2014 від 21 листопада 2014 року за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народу, виявлені під час революції гідності Ігорю Михайловичу Ткачуку та Богдану Михайловичу Калиняку посмертно присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

18:54
Перший тиждень місії Global ENT Outreach 2016 в Івано-Франківську успішно завершився.

18:32
Сьогодні, 16 травня, відбулась прес-конференція до Дня вуличної музики.

18:08
У Богородчанах з ініціативи голови райдержадміністрації Франка Єжака, за підтримки експертів із реформування місцевого самоврядування Марії Баран та Юрія Стефанчука відбулася нарада з сільськими головами потенційної Яблунської ОТГ щодо консультативної роботи з питань об’єднання територіальних громад.

17:40
Штормове попередження Управління НС ОДА

17:17
Днями така неприємна подія трапилася із 26-річною жителькою м. Івано-Франківська. Дві шахрайки, які представились екстрасенсами та під приводом погадати на руці і зняття порчі, зловживаючи довірою шахрайським шляхом заволоділи грошовими коштами в сумі 3150 грн., золотими виробами дівчини. Правоохоронці працюють над встановленням осіб та затриманням зловмисниць.

16:55
На Івано-Франківщині перебуває делегація медиків з Литви.

16:32
На Меморіальному комплексі в Івано-Франківську відбулися заходи з нагоди вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

16:10
Вчора, 15 травня, в Івано-Франківську по вулиці Нова рятувальники допомагали відчинити вхідні двері квартири, власник якої тривалий час не виходив на зв’язок з сусідами, повідомляє в Управлінні з питань надзвичайних ситуації Івано-Франківської ОДА.

15:42
Вимоги до претендентів

15:20
Подія трапилася біля одного з торгівельних закладів у центральній частині Коломиї. Розпочато кримінальне провадження.

14:53
Вчора, 15 травня, Іванна Червінська з Печеніжина Коломийського району пройшла у півфінал шоу “Голосу країни-6”.

14:32
Співробітники Управління СБ України спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції затримали кількох працівників поліції Івано-Франківська, які "кришували" контрабанду наркотиків в Україну.

14:02
У 2012 році з ініціативи управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації впродовж травня-серпня було започатковано проведення циклу безкоштовних екскурсій для жителів та гостей міста з нагоди відзначення 350-річчя Івано-Франківська.

13:38
Завтра, 17 травня 2016 року о 13 годині в приміщенні Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області (м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова, 15) відбудеться брифінг за участю заступника начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області підполковника поліції Івана Петричука щодо стану аварійності та дорожньо-транспортного травматизму на дорогах Прикарпаття.

13:18
14 травня відбулась проща випускників шкіл Івано-Франківської Архієпархії до с. Погоня, яку організувала Комісія у справах освіти та виховання, Молодіжна комісія ЧСВВ, а також Братство свщм. Йосафата Івано-Франківської Духовної Семінарії.

12:44
13 травня 0 14.00 год. у приміщенні Міського Народного дому відбувся тематичний концерт «МАМИНІ МАЛЬВИ» присвячений Дню Матері.Програма торкалася теми виховання поваги і шани до Матері-України, до рідної мами, до Матері Божої.

12:15
15 травня о 17:32 в місті Івано-Франківськ по вулиці Шота Руставелі виникла пожежа в недіючому офісному приміщення на першому поверсі прибудованого до 9-ти поверхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

11:45
Злочини, які вчиняються із застосуванням вибухових пристроїв, несуть у собі значну громадську небезпеку.

11:18
Кабінет Міністрів створив урядову телефонну гарячу лінію для підприємців, йдеться в повідомленні на сайті уряду. «З 11 травня державна установа «Урядовий контактний центр» уводить гарячу лінію для підприємців», — цдеться в повідомленні.

10:54
У суботу, 14 травня, о 17.21 на пункт зв’язку ДПРЧ-6 міста Калуша поступило повідомлення від жительки села Сівка Калуська про те, що в місцевій річці Сівка вода стала зеленого кольору.

10:30
Працівники поліції з’ясовують, яким чином та з якою метою чоловік вніс зміни в конструкцію газового пістолета. За такі дії рожнятівцю, відповідно до законодавства, загрожує покарання ув’язненням на строк від трьох до семи років.

10:05
У мальовничому, найбільшому в Україні селі Космачі на Косівщині відбувся обласний відкритий фольклорний етнофестиваль «Великдень у Космачі».

9:42 | Коментарів: 1
У п’ятницю, 13 травня, в зоні АТО, у військовій частині, обірвалося життя 40-річного Руслана Кожушного, уродженця Чукалівки Тисменицького району.

9:20
Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє. За даними Державної служби статистики, ціни на споживчому ринку у квітні 2016р. порівняно з попереднім місяцем в Україні зросли на 3,5% з початку року – на 5,1% (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини зони проведення АТО), в області – на 3,9% і 5,8%, відповідно.

8:55
Громадяни які вперше виїжджають на автомобілі за межі України повинні знати, які документи потрібно при собі мати. Дані питання регулюються двома нормативними актами: Конвенцією про дорожній рух і Постановою Кабінету міністрів України №1388 від 07.09.1998р.

8:33
Петиція щодо запровадження безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до Канади набрала необхідну кількість голосів і незабаром буде передана до федерального парламенту.

8:08
14 травня 17:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в районі   гори Мала Говерла Яремчанської міськради заблукала група туристів (2 чол.) з  Києва. З даними громадянами підтримувався  мобільний зв'язок.

7:43
Пісенний конкурс “Євробачення” завершився перемогою української співачки Джамали. На другомі місці опинилася співачка з Австралії, а на третьому – виконавець із Росії.

7:21
У понеділок, 16 травня, о 14 год. на базі обласної клінічної лікарні відбудеться прес-конференція Литовської медичної делегації.

6:40
У понеділок, 16 травня, з 9.00 до 16.00 у приміщенні ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника»  відбудеться благодійна акція «Врятуй життя дитині» (Чорновола 56 – перший поверх гуманітарного корпусу)

Попередній день   Наступний день