Попередній день   Наступний день

22:28
З метою виправлення ситуації в окремих районах і містах обласного значення та підвищення якості заходів з підготовки молоді до військової служби, обласна призовна комісія позачергово заслухала голів призовних комісій області і відповідних військових комісарів щодо показників комплектування команд молодим поповненням та про роботу призовної комісії.

21:50
Сьогодні, 18 травня, міський голова Івано-Франківська  Руслан Марцінків вручив грамоти працівникам музеїв міста та подякував їм за багаторічну працю.

21:21
В Івано-Франківській мерії оголосили про початок голосування за громадські проекти на умовах співфінансування. Загалом до кураторів партисипативного бюджету надійшло понад 8 десятків пропозицій від мешканців міста.

20:59
Сьогодні, 18 травня, відбувається засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

20:35
20 травня 2016 р. о 14:00 год. в Центрі польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську (вул. Січових Стрільців, 56), відбудеться хакатон „Від ідеї до проекту: відстоюючи європейську ідентичність міста”, де за допомогою модераторів та експертів учасники перетворять свої ідеї на реальні проекти і позмагаються за отримання фінансування на їх реалізацію.

20:12
16 травня до галицьких рятувальників надійшло повідомлення від чергового Галицького відділення поліції про те, що 13 травня пішов з дому та не повернувся 58-річний громадянин,житель с. Маріямполя Галицького району.

19:45
Військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Івано-Франківській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди старшим оперуповноваженим сектору боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції України Івано-Франківщини.

19:21
Як виявилося, 6-річна мешканка Тисмениці отримала травми, перебуваючи в салоні автомобіля, керованого її матір’ю.

18:53
У рамках фестивалю сценічних мистецтв сьогодні в облмуздрамтеатрі покажуть виставу Павла Ар’є “Слава Героям”. Це історія про двох ветеранів однієї війни: воїна УПА та радянської армії. Спектакль народився у копродукції Івано-Франківського та Київського театру “Золоті ворота” за режисурою народного артиста України Ростислава Держипільського та художнього керівника театру “Золоті ворота” Стаса Жиркова.

18:27
Як свідчать звернення громадян до правоохоронців, шахраї не втомлюються вигадувати нові способи та схеми видурювання грошей у надто довірливих людей. Нерідко для реалізації своїх злочинних намірів пройдисвіти використовують необізнаність потенційної жертви з подробицями безготівкових розрахунків за товар. Відтак, пропонуючи придбати або продати певну річ, створюють умови для перерахунку грошей на їх користь.

18:10
За інформацією Посольства України в Республіці Хорватія, з метою активізації двостороннього співробітництва у сферах виробництва, торгівлі та туризму, 20-22 травня 2016 року у хорватському місті Спліт (південна частина узбережжя Адріатичного моря) буде проведено українсько-хорватський бізнес-форум.

17:42
Заслужений майстер спорту Інна Оробець відзначилася на Чемпіонаті Європи у чеському місті Плзень. Наша краянка здобула срібну нагороду.

17:18
Протягом чотирьох місяців послугами служби зайнятості області скористалися 30,2 тис. громадян.

16:53
Раніше судима калушанка, спокусившись на чужу річ, знову переступила межу закону за що і стала фігурантом у кримінальному провадженні.

16:30
У рамках реалізації проекту ЄС «Івано-Франківська область – край для туризму», з метою промоції туристичного потенціалу Прикарпаття 16-17 травня 2016 року в області перебуває делегація представників туристичної галузі та засобів масової інформації Ізраїлю.

16:07
Офіційний рівень безробіття в Україні у квітні 2016 року знизився на 0,1 процентний пункт. Про це  інформує  Державна служба статистики України.

15:42
У середу, 18 травня, в Управлінні Служби безпеки України в Івано-Франківській області відбувся брифінг стосовно затримання двох посадовців Національної поліції, яким оголошено підозру у «кришуванні» наркобізнесу.

15:18
Пам’ятники-могили з такими лаконічні написи, як «воїну УПА, який загинув у 1949 р.» або  «воїнам України, які воювали в першій світовій війні Австрії та загинули в 19114 р.», з’явилися на території Дорянського лісництва Делятинського лісгоспу. Всього їх чотири.

14:53
Серед багатьох скорботних сторінок української історії ХХ століття, у переліку злочинів тоталітарного режиму особливе місце посідають події, пов’язані з депортацією кримських татар з Криму.

14:31
Сьогодні, 18 травня, відбувається засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

14:09
17 травня о 16:10 в місті Івано-Франківськ по вулиці Січових Стрільців виникла пожежа в одноповерховому житловому будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в житловій кімнаті. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13:43
17 травня відбулось засідання постійної  комісії Івано-Франківської обласної ради з гуманітарної політики та свободи слова. Сьогодні обговорювали, які питання планується винести на наступну чергову  сесію Івано-Франківської обласної ради.

13:20
З 18 по 20 травня у Делятині відбудеться фінальний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста-2016».Участь у ньому візьмуть близько 80 школярів з 19 областей України, інформує Надвірнянська РДА. Основна тематика заходу – це збереження та раціональне використання земельних ресурсів України.

12:54
Запрошуємо Вас 20-22 травня 2016 року взяти участь в промотурі мальовничим куточком Українських Карпат - Буковиною та м. Чернівці, який проходитиме в рамках «Буковинського туристичного ярмарку»  (22 травня 2016 року м. Чернівці).

12:28
На сесії Долинської міської ради розглянули питання прийняття в комунальну власність міста об’єктів соціально-культурного  призначення ПАТ «Укрнафта».

12:06
У розстрілах учасників Евромайдана брали участь 23 екс-співробітника спеціальної роти Беркута.

11:41
Закон України «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирних будинках», який набирає чинності 1 липня цього року, надає мешканцям багатоквартирних будинків право вибору організації з обслуговування власного житла.

11:20
Літній чемпіонат Івано-Франківська по міні-футболу.

10:59
24, 25 та 26 травня заплановані «вікна» для виконання ремонтних робіт на перегоні Ясиня – Рахів. Про це повідомили в прес-службі "Львівської залізниці".

10:33
17 травня в книгарні «Є» відбулася презентація нової книги Василя Карп’юка «Ще літо, але вже все зрозуміло».

10:05
Як повідомив в. о. начальника Калуської ОДПІ Михайло Князевич, місцеві бюджети міста та району за січень – квітень 2016 року поповнились на 90,3 млн. грн., що на 26,5 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

9:40
Технічним відділом обласного управління водних ресурсів розробляється проектно-кошторисна документація на проведення реконструкції водозахисних дамб, кріплення аварійних ділянок на розмитих берегах річок Прикарпаття.

9:18
Снятинським районним судом відкрито провадження за позовом Коломийської місцевої прокуратури.
З відповідною заявою прокуратура звернулась в інтересах держави до одного із місцевих суб’єктів господарювання з вимогою повернути земельну ділянку площею понад 13 га та вартістю майже 900 тис грн.

8:53
Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічника та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання комісії з присудження обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

8:35
17 травня в приміщенні Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, відбувся брифінг, щодо стану аварійності та дорожньо-транспортного травматизму на дорогах Прикарпаття.

8:10
Історичну реконструкцію бою УПА з німецькими військами влаштують в Івано-Франківську до Дня героїв. Про це повідомив на оперативній нараді у міського голови начальник відділу внутрішньої політики Ігор Кінаш.

7:40
В Івано-Франківську правоохоронці підозрюють у вчиненні крадіжки 19-річну жительку Рожнятівського району, яка поцупила у своєї подруги золоті вироби.

7:18
Ніч у музеї

6:36
18-19 травня в Івано-Франківську відбудеться ІІІ юнацький турнір з футболу пам’яті майстра спорту міжнародного класу Андрія Хомина.

Попередній день   Наступний день