Попередній день   Наступний день

22:22
21 травня о 16.35 до ОКЦ У ДСНС  в області надійшло повідомлення про те, що в с. Заріччя Надвірнянського району на пропарювальному стояку місцевого нафтопроводу «Микуличин-Пасічна» діаметром 219 мм НГВУ «Надвірнанафтогаз» ПАТ «Укрнафта», в полі відбувся витік нафти.

21:43
У суботу, 21 травня, відбувся довгоочікуваний фінал Ліги чемпіонів шкільного турніру з футзалу «Кубок НФК «Ураган».

21:21
Івано-Франківська команда «Тепловик Прикарпаття» у 5-му турі чемпіонату України серед аматорських команд зуміла здобути вольову та надважливу перемогу у Вінниці.

20:58
22 травня в Івано-Франківську у сквері біля Народного дому «Княгинин» відбулося освячення нового храму Української Греко-Католицької Церкви святих слов’янських апостолів Кирила і Мефодія.

20:33
26 травня в Івано-Франківську відбудеться відкрита зустріч з депутатом Європарламенту Іваном Штефанцем, який є членом Комітету Єропейського Парламенту з питань внутрішнього ринку та захисту споживача та займається питаннями малого та середнього підприємництва, єдиного ринку та дебюрократизації.

20:04
ЦВК оприлюднила адреси місцезнаходження дільничних виборчих комісій звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі у семи виборчих округах, в яких призначені проміжні вибори у Верховну Раду України.

19:41
За період з 16 по 22 травня в Івано-Франківську до травмпункту звернулося 174 осіб, в тому числі з травмами через покуси тварин – 12 осіб.

19:20
22 травня в смт. Славському, що на Львівщині, відбувся чемпіонат України з гірського бігу.

18:56
22 травня о 08:30 до начальника Осмолодського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що  біля гори Сивуля, поблизу села Осмолода Рожнятівського району, відчула погіршення самопочуття  туристка з Рожнятова.

18:35
На фасаді Горохолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відкрито меморіальну дошку герою АТО Григорію Семанишину. Він  загинув неподалік Донецького аеропорта 18 січня нинішнього року - підірвався на розтяжці. Вшанувати пам’ять героя зібралися його  рідні і друзі, учні і вчителі школи, односельці, представники влади. Приїхали учасники АТО з усього Богородчанського району.

18:10
На Івано-Франківщині, за незаконне виготовлення та збут горілчаної продукції судили пенсіонерку із Коломийщини.

17:38
Виставою “Оскар і Рожева Пані” 22 травня завершився в Івано-Франківську фестиваль театрального мистецтва “Time of theatre”. Зокрема, в театрі зібрали 6586 гривень на підтримку дитячої паліативної допомоги.

17:18
Вчора, 22 травня, у Меморіальному сквері обласного центру (вул. Мельника) священнослужителі різних конфесій відслужили панахиду за полеглими героями і освятили іменні таблички на могилах Січових Стрільців та воїнів Української Галицької армії.

16:50
21 травня в Івано-Франківську на Площі ринок відбувся танцювальний флеш-моб присвячений Дню Європи.

16:20
У вівторок, 24 травня, о 15.00 год. в 321 кабінеті облдержадміністрації  відбудеться чергове засідання громадської ради при облдержадміністрації

15:42
Працівники відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Івано-Франківській області разом зі спецпризначенцями на автодорогах краю не лише виявляли водіїв-порушників, а й перевіряли автотранспорт щодо перевезення заборонених речей.

15:19
21 травня у Івано-Франківському Коледжі фізичного виховання розпочалась обласна спартакіада між командою депутатів обласної ради та збірними командами, сформованими з депутатів місцевих рад районів і міст обласного значення.

14:59
Державна фіскальна служба України листом від 27.04.2016 р. № 9532/6/99-99-15-03-02-15 повідомила про особливості оподаткування ПДВ операцій з безоплатного розповсюдження продукції в рекламних цілях.

14:30
Контррозвідники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з працівниками антикорупційного підрозділу Держслужби з надзвичайних ситуацій викрили діяльність резидентури ФСБ РФ, що вела розвідувально-підривну діяльність на території північних районів Луганщини.

14:05
За підсумками січня-квітня 2016 року місцевий бюджет Надвірнянщини поповнився на 334,6 тис.грн. від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Це майже на 33 тис.грн., або на 9,8 % більше, ніж за аналогічний період 2015 року.

13:42
У місті Івано-Франківську успішно працює ряд інвестиційних підприємств, що дає можливість росту обсягу реалізованої продукції. Так, на підприємствах основного кола за І квартал 2016 року обсяг реалізованої продукції склав більше 3 млрд. грн., що майже у два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року.

13:20
Спортивне дійство присвятили пам'яті героїв антитерористичної операції. Співорганізаторами даного заходу виступили спортивний центр «Каменяр», постійна комісія районної ради у справах молодіжної політики, спорту і туризму (голова Дмитро Романишин), начальник відділу у справах молоді та спорту РДА Костянтин Лисейко, обласна організація учасників АТО, сільський голова Нижнева Леся Ковалюк, місцеві підприємці, представники політичних партій.

12:54
20 травня стало відомо, що ГО “Народна Самооборона Івано-Франківської області” не допустить проведення ще двох концертів в Івано-Франківську.

12:26
20 травня, міський голова Руслан Марцінків передав спеціальне спорядження для Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківську.

11:50
12-річний іванофранківець став найрозумнішою дитиною.  VIII   Всеукраїнська церемонія нагородження премії  «ДИВО-дитина» відбулася у Міністерстві освіти та науки. Дітей з усієї України, віком від 4 до 13 років, вже восьмий рік поспіль нагороджують за  особливі досягнення у мистецтві, спорті, науці та мистецтві, надзвичайні винаходи та героїчні вчинки.

11:24
З 16 червня цього року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розпочне виконувати прямі регулярні рейси з Івано-Франківська до Венеції. Таким чином, мережа прямих міжнародних маршрутів МАУ з Івано-Франківська зросте до чотирьох напрямків.

10:59
19 травня 2016 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу з нагоди Дня української вишиванки відбувся танцювальний флешмоб у вишиванках, ініціатором та організатором якого стала кафедра фізичного виховання та спорту, спортивний клуб університету за підтримки адміністрації ІФНТУНГ.

10:38
Протягом січня-квітня 2016 року платникам Прикарпаття відшкодовано 1,4 млрд.грн. податку на додану вартість, що на 695,4 млн. грн. більше аналогічного періоду 2015 року. Про це повідомили в управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

10:05
Незважаючи на численні застереження поліцейських, довірливі громадяни продовжують потрапляти в тенета шахраїв.

9:42
20 травня представництво Європейського Союзу в Україні  провело конкурс ідей, що покликаний об’єднати мешканців Івано-Франківська заради інновацій та змін в житті міста.

9:21
20 травня, в Івано-Франківську, на території Державної пожежно-рятувальної частини №1 відбулося чудове і пізнавальне свято безпеки для дошкільнят, школярів та їх батьків — “Щоб канікули пройшли безпечно”.

8:55
Абітурієнти, які цього року складали ЗНО з історії України, вимагають переглянути результати тесту, а саме коректність 28-го запитання, та зарахувати всім учасникам бали за нього.

8:32
Повідомлення про прийняття працівника на роботу  подається до початку роботи працівника за формою згідно з додатком до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. №413.

8:05
Близько двох сотень вірян з Америки, Англії, Бельгії, Ізраїлю та з усіх кутків України вшановують святого Баруха-фон-Ліхтенштайна, який свого часу був рабином Коломиї. Саме у річницю смерті своїх цадиків євреї моляться на місці їхнього поховання.

7:40
На базі дитячого позаміського оздоровчого табору «Перлина Придністров’я» у селі Михальче Гроденківського району відбулося урочисте відкриття туристичного турніру серед учнівської молоді, присвяченого пам’яті Героя Небесної Сотні, Героя України – Сергія Дідича.

7:19
Перед початком літнього оздоровчого сезону в Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з питань оздоровлення та відпочинку дітей.

6:45
Для надання безоплатних путівок

Попередній день   Наступний день