Попередній день   Наступний день

22:18
Сьогодні, 26 травня, в готелі “Станіславів” відбулась відкрита зустріч з депутатом Європарламенту Іваном Штефанцем.

21:55
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури виявлено, що суб’єктом господарювання умисно не виконується рішення господарського суду Івано-Франківської області.

21:23
Сьогодні під час пленарного засідання п’ятої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання, участь у якій взяли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, заступники голови ОДА та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, прикарпатським учасникам Антитерористичної операції вручили почесні нагороди.

20:55
21-22 травня у Калуші пройшов турнір пам’яті Олександра Березовського. Змагання виявилися доволі представницькими, адже у чотирьох командах, які брали участь (Вамбуд, Коломия-Тирлич, Узвар та Калуш) були представлені гравці, що мають досвід виступів у збірній України, суперлізі Грузинської першості та чемпіонаті Італії), інформує sport.if.ua.

20:32
Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні запрошує молодь віком від 16 до 25 років взяти участь у національному молодіжному відеофестивалі PLURAL+ UKRAINE, який ставить за мету зацікавити молодь в Україні у даному питанні та висловити власні думки й ідеї щодо міграції, розмаїття та соціальної інтеграції в Україні шляхом створення коротких відео на ці теми.

20:06
Цієї неділі у Коломиї 36-річний народний депутат Михайло Гаврилюк відсвяткував своє весілля з 22-річною Яриною, студенткою одного зі столичних вишів.

19:41
Раніше судимий прикарпатець, спокусившись на чуже майно, знову переступив межу закону за що і став фігурантом у кримінальному провадженні.

19:14
Відбулося засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, на якому визначено пороговий бал "склав/не склав" для тесту з української мови і літератури, математики, історії України.

18:42
За участю голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулася зустріч з депутатом Європейського парламенту від Словацької Республіки Іваном Штефанцем.

18:20
В ході проведеня профілактичного відпрацювання Рогатинського району правоохоронці отримали ґрунтовні докази, що в одного з місцевих мешканців зберігається особливо небезпечний наркотичний засіб – «Канабіс».

17:39
ГО «Народна самооборона Івано-Франківської області» спростувала заяви у мережі Фейсбук про можливу причетність організації до скасування концерту Івана Дорна у Івано-Франківську.

17:17
Вдруге у травні Клуб виноградарів Прикарпаття організовує виставку-продаж саджанців винограду і водночас своєрідний семінар під відкритим небом. Відбудеться він у неділю, з 10 год. біля народного дому “Княгинин”.

16:54
За минулу добу, 25 травня, на Прикарпатті зареєстровано одну травматичну дорожньо-транспортну подію.

16:32
Якісна сучасна музика у поєднанні з чарівною красою Карпат – саме такі враження подарує українцям фестиваль Bereziv Bander Fest, який цього року вже вдруге пройде в Івано-Франківській області.

16:11
В Івано-Франківській області розпочався місячник діагностики патологій щитоподібної залози.

15:40
У палаці культури міста Городенки відбувся урочистий захід «Ми – надія твоя, Україно!», на якому нагороджено обдарованих учнів та вчителів навчальних закладів району.

15:18
У Долинське відділення поліції звернувся 20-річний житель району, який повідомив про те, що з його автомобіля, залишеного на території сервісних послуг, викрали грошові кошти в сумі 100 доларів США та панель від магнітофона "Піонер.

14:56
“Християнський кінотеатр”, що діє у Катехитичному центрі біля Архикатедрального і Митрополичого собору Воскресіння Христового в Івано-Франківську, запрошує всіх охочих сьогодні, 26 травня, о 19:00 на перегляд фільму “Бесіди з БОГОМ”. Фільм показує історію Нілу Дональда Уолша, автора книги “Бесіди з Богом”.

14:30
Франківську журналістку та старшого солдата полку «Азов» Наталію Коцкович нагородили медаллю «Захисник Маріуполя», а також грамотою за старанність, ініціативу та сумлінне виконання службових обов’язків.

14:03
25 травня о 12:43 в Івано-Франківську по вулиці Коновальця виникла пожежа на кухні житлової квартири. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, побутову техніку та пошкоджено котел і морозильну камеру. На пожежі працювало 3 ланки ГДЗС. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13:45
Правоохоронці звертаються із застереженням, щоб не стати жертвою злодіїв, будьте уважними у місцях значного скупчення людей, а особливо у громадському транспорті.

13:20
У Коломиї відбудеться урочисте відкриття пам’ятної дошки із барельєфом Якова Оренштайна.

12:48
Жодного адміністративного втручання в процес об’єднання громад області не буде. На цьому під час зустрічі з представниками громади с. Устеріки Верховинського району наголосив голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

12:27
З початку року землевласники та землекористувачі Долинщини вже перерахували до місцевого бюджету 15,9 млн. грн. земельного податку.

11:45
25 травня громада міста звернулась з петицією до міської влади з вимогою запровадження відповідальності для власників собак за неприбирання собачих екскрементів на вулицях міста.

11:22
Повернути із забуття. В Івано-Франківську вшанували бійця спецпідрозділу Української військової організації “Летюча бригада” Миколу Ясінського. Пам”ятну дошку встановили на фасаді будинку, де раніше розташовувалась садиба українського патріота. Завданням представників “Летючої бригади” було здійснення так званих ексів.

10:55
Як повідомили на Івано-Франківської митниці ДФС з 1 червня 2016 року установа змінює юридичну адресу.

10:29
Організаційний комітет п’ятої обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад затвердив остаточні результати змагань.

10:06
25 травня франківські патрульні розшукали нетверезого водія і потерпілих, які втекли з місця ДТП.

9:42

25 травня, у храмі Покрову Пресвятої Богородиці м. Коломия, прощалися із всечесним протоієреєм Василієм Чередарчуком.


9:20
У вівторок, 24 травня відбулося розширене засідання президії Громадської ради при Івано-Франківській облдержадміністрації.

8:55
Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про обвинувачення 34-річного мешканця Надвірнянщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

8:27
53-річний мешканець району вчинивши крадіжку став фігурантом кримінального провадження.

8:06
24 травня на центральному стадіоні селища Богородчани пройшов дитячий футбольний фестиваль "Відкриті уроки футболу".

7:44
У четвер, 26 травня, о 14.00 – виїзд від ОДА представників ЗМІ для участі в проведенні інтегрованого навчання бригад екстреної медичної допомоги «Давній Галич – 2016» із залученням аварійно-рятувальної служби і працівників поліції області.

7:18
П’ята сесія Івано-Франківської обласної ради

6:41
26 травня о 12:00 год. в актовій залі Прикарпатського національного університету відбудеться презентація фільму «Брат за брата» військового кореспондента полку АЗОВ Руслана Ганущака.

Попередній день   Наступний день