Попередній день   Наступний день

22:13
У рамках проведення на Прикарпатті Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір» 6 травня в Івано-Франківському краєзнавчому музеї відбудеться показ низки фотовиставок країн-учасниць заходу.

21:37
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України щодо 39-річного жителя Коломийського району.
Нагадаємо, в лютому цього року 39-річний активіст, перебуваючи в приміщенні осередку ГО «Правий сектор» в м. Коломия, взяв мисливський карабін та, не пересвідчившись чи зброя заряджена, направив його в бік 21-річного представника осередку і натиснув на спусковий гачок.

20:55
3 травня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни,  виявлений в лісопосадці біля села Старі Скоморохи Галицького району. 

20:30
З 1 травня ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» переходить на чотирьохденний робочий тиждень. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

20:05
Усі декомунізовані назви населених пунктів опрацьовані з місцевими громадами, Комітетом з питань місцевого самоврядування, лише чекають – коли це питання буде внесено в порядок денний ВР

19:47
21 травня центральні вулиці Івано-Франківська наповняться музикою усіх напрямків та стилів. В Івано-Франківську відбудеться День Вуличної Музики.

19:18
У понеділок, 2 травня, в Івано-Франківську стартували всеукраїнські змагання з тенісу серед дітей І категорії «Iron Cup».

18:54
2 травня о 01:30 на автодорозі "Тисмениця - Івано-Франківськ" 41-річна жінка-водій з Івано-Франківська, керуючи автомобілем "Мерседес Віто", скоїла наїзд на 40-річного велосипедиста, жителя Хмельницької області.

18:33
Злочин проти довкілля виявили верховинські правоохоронці спільно з працівниками Верховинського районного лісгоспу. У його вчиненні обґрунтовано підозрюють одного з місцевих мешканців.

18:05
Сьогодні, 4 травня, під час оперативної наради у міського голови директор департаменту культури Надія Загурська повідомила, що на 7 травня Івано-Франківськом курсуватимуть «музичні тролейбуси».

17:40
До Дня міста Івано-Франківськ підходить з непоганими економічними показниками. На першому місці в Україні - за надходженням інвестицій, за кількістю іноземних інвестицій на душу населення.

17:15
Відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації № 151-к від 28 квітня Валерія Крецула призначено заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації.

16:52
28-річному коломиянину Юрію Линдюку терміново необхідна допомога. Лікарі поставили йому діагноз: лімфома Ходжкіна.

16:28
Днями до Івано-Франківська із зони проведення антитерористичної операції повернулися працівники Управління ДСНС в області.

16:05
Сьогодні, 4 травня, під час оперативної наради представник департаменту молодіжної політики та спорту Ірина Рохман повідомила, що 8 травня під час святкового концерту до Дня матері міський голова Руслан Марцінків вручатиме подарунки тим матерям, які народять дітей впродовж доби 7 травня.

15:44
2 травня о 07.05 до богородчансоьких рятувальників надійшло повідомлення від чергового Богородчанської ЦРЛ про те, що в лікарню госпіталізований 7-річний житель с. Похівки з діагнозом гостре алкогольне отруєння малолітньої дитини.

15:20
Сьогодні, 4 травня, під час оперативної наради у міського голови керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець повідомив, що минулий тиждень був дуже «веселим».

14:57
3 травня о 08:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Підгір’я Богородчанського району мікроавтобус «Mercedes-Vito» з’їхав у кювет та перекинувся. На момент ДТП у салоні автомобіля перебувало дві особи, водій отримав незначні подряпини обличчя.

14:33
Перші три тести ЗНО випускники складатимуть на початку травня. Іспит з української мови відбудеться 5 травня, 11-го – екзамен з математики, а 13-го травня демонструватимуть знання з історії України. Оцінки з цих предметів зараховуватимуться у шкільний атестат. 

14:11
На початок 2016 року в Україні (безурахування даних АР Крим, та міста Севастополь) налічується 3617 майданчиків для паркування, з яких 2506 – відведених та 1111 – спеціально обладнаних.

13:44
3 травня у Івано-Франківську вже вдруге відбувся масштабний танцювальний флешмоб «Open Dance Day», участь в якому взяло більше 300 аматорів та професійних танцюристів з кращих танцювальних шкіл міста.

13:18
Відповідно до розпорядження міського голови та у зв’язку зі святкуванням Дня міста, патрульна поліція Івано-Франківська попереджає про перекриття руху в центрі міста.

12:44
Кабінет Міністрів України підвищив розмір виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня деяким категоріям осіб. Відповідне рішення було прийнято під час позачергового засідання Уряду у п'ятницю, 29 квітня.

12:23
Одне з підприємств, де створюються нові робочі місця, - ВО “Карпати”. Тут виготовляють електрокабельну продукцію та світлодіодні світильники, різні конструкції під замовлення, товари народного вжитку.

11:46
3 травня о 06:58 в місті Долина по вулиці Степана Бандери виникла пожежа дерев’яної господарської споруди. Вогнем знищено дерев’яну споруду.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

11:18
3 травня на Вічевому майдані за сприяння департаменту культури Івано-Франківської міської ради відбувся фестиваль сучасної духовної пісні «Великодні дзвони».

10:57
Співробітники оперативного підрозділу Івано-Франківського відділу поліції викрили зловмисника, який напередодні вчинив грабіж.

10:30
3 травня на площі Шептицького кращі фольклорні колективи міста водили гаївки. Дівчата у вишиванках виводили веснянки, гаївки.

10:05
Великдень насичений колоритними обрядами та гастрономічними традиціями. Напередодні Воскресіння Христового в середмісті ярмаркують газди з усіх куточків Прикарпаття. Їхні прилавки переповнені святковими смаколиками – пасками , солодащами домашнього приготування. А також різноманітний асортимент м’ясних виробів : ковбаси, шинка, фаршивовані рулети. От кого тут точне не зустріти – це вегетаріанців.

9:42
Під час відпрацювання відпочинкової зони Надвірної поліцейські виявили у підозрілого молодика наркотичну речовину.

9:18
Про це повідомив її адвокат Микола Полозов в ефірі Еспресо.TV.

8:57
3 травня патрульна поліція Івано-Франківська зупинила нетверезого водія, який в авто мав зброю.

8:32
Святковий концерт з нагоди 55-річного ювілею Івано-Франківської дитячої музичної школа №3

8:08
На дорозі між Івано-Франківськом та Тисменицею в результаті наїзду автомобіля загинув велосипедист, а на Богородчанщині та в Надвірнянському районі постраждали пішоходи.

7:44
Мешканці Івано-Франківська просять на адміністративному рівні заборонити розклеювання інформаційних листівок на будь-якій площі, окрім чітко відведених рекламних просторів.

7:20
На придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, які проживають у сільській місцеві цього року спрямують 34,3 мільйона гривень. Відповідне рішення погодила постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

6:44
04 травня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день