Попередній день   Наступний день

22:23
Коломийський районний та Івано-Франківський міський суди визнали винним начальника одного з райвідділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області у вчиненні корупційних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

21:50
Днями у м. Біла Церква Київської області в спортивному залі ДЮСШ «Богатир» відбувся молодіжний чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів.

21:26
Рогатинським відділом прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 191 ( Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.ч.2,3,4, ст. 358 ( Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України щодо місцевого підприємця.

20:53
Косівська районна рада на 3 сесії сьомого демократичного скликання підтримала звернення Верховинської районної ради до Президента України П. Порошенка, Прем’єр-міністра України А.Яценюка, Голови Верховної Ради України В. Гройсмана, Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг Д.Вовка щодо скасування постанови про підвищення тарифу на вуличне освітлення та звернення щодо зміни тарифної політики та встановлення пільгових тарифів на електроенергію для населення, що проживає в будинках не газифікованих природнім газом.

20:30
Сьогодні в Івано-Франківську в рамках міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону "Карпатський простір" для гостей та мешканців міста презентували страви кухонь країн-учасниць фестивалю.

20:08
Шостого травня — свято одного з найшанованіших на Гуцульщині святих Юрія-Георгія, який вважається покровителем худоби. У цей день горяни, дотримуючись прадідівських звичаїв, заворожують худобу від відьом та на майбутнє здоров’я і приплід.

19:46
Сьогодні, 6 травня, у рамках реалізації проекту «Єврокарпатська ініціатива» та Міжнародного мистецького фестивалю «Карпатський простір» в Івано-Франківську відбулося засідання «круглого столу» на тему «Європа Карпат: український аспект» за участю послів країн-учасниць дійства.

19:27
Правоохоронці Рогатинського відділення поліції спіймали зловмисників, які обікрали церкву.

18:55
8-9 травня в м.Івано-Франківську відбуватимуться заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення і Дню Перемоги.

18:23
8 травня в Івано-Франківську на площі Бастіону пройде Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва «Свято ковалів».

17:42
За січень-квітень 2016 року платники податків Івано-Франківщини спрямували на підтримку української армії 57,3 млн. гривень військового збору. Це на 12,6      млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року. Про це повідомили в управлінні оподаткування доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

17:21
Хід весняно-польових робіт

16:59
7 травня 2016 року на площі Ринок (біля Ратуші), у рамках святкування Дня міста та з метою популяризації науки, вперше в Івано-Франківську відбудеться «Науковий пікнік в Івано-Франківську».

16:30
Авіакомпанія Turkish Airlines скасувала рейси Стамбул-Івано-Франківськ як мінімум на найближчі кілька днів через обмеження українського аеропорту, про які авіакомпанії повідомили в середу, повідомляє Opens external link in new windowavianews.com.

16:07
26 квітня 2016 року міський голова Ігор Матвійчук підписав розпорядження за № 128-р «Про створення міського Центру допомоги учасникам антитерористичної операції».  Про це повідомляється на сайті Калуської міської ради.

15:46
Цього року всі абітурієнти подаватимуть документи до вступу через Інтернет, кількість вишів не обмежуватимуть.

15:24
Філії Дочірнього підприємства "Івано-Франківський облавтодор" продовжують ліквідацію аварійної ямковості. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

14:42
Сьогодні, 6 травня, відбудеться історична подія. В Івано-Франківську закладуть камінь під будівництво нового моста на Пасічну.

14:21
5 травня о 12:39 в місті Калуш по вулиці Литвина виникла пожежа в квартирі житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропраски.

13:42
Сектор кадрового забезпечення Івано-Франківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області здійснює відбір кандидатів на денну форму навчання     у вищі навчальні заклади МВС України.

13:14
Наприкінці квітня відбулося чергове засіданні постійної комісії Верховинської районної ради з питань бюджету, фінансів і податків, на якому розглядалось основне питання - про виділення коштів на реалізацію заходів районної програми «Поводження з твердими побутовими відходами» на 2016 рік.

12:51
Під час святкування Дня міста в Івано-Франківську на різних івент-майданчиках відбуватимуться святкові дійства. Розпочинається свято урочистою ходою знаних людей міста та мистецьких колективів до Ратуші, де міський голова Руслан Марцінків прийматиме гостей з України та закордону.

12:34
Заборгованість споживачів Івано-Франківщини за спожитий природний газ за опалювальний сезон 2015-2016 рр. зросла на 90,2 млн. гривень і станом на 1 квітня поточного року становить майже 181,2 млн. грн.

12:10
З 4 травня у місті Дніпропетровськ на гребному каналі розпочався Кубок України з веслування на байдарках і каное серед чоловіків, жінок та юніорів.

11:42
Ініціатори проекту запевняють, що основна ідея ініціативи полягає у створенні преценденту-історії, що може бути реплікована, повторена будь-де у місті, історія про перетворення пасивних закритих просторів у публічні, такі, що активно і зручно використовуватимуться різними групами населення.

11:18
Пройшло перше зовнішнє незалежне оцінювання - з української мови і літератури, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація шкільного курсу з української мови, а також як вступний тест для охочих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.

10:58
У січні-квітні 2016 року платники податків Коломийщини забезпечили надходження до зведеного бюджету в сумі 122 млн.грн., що на 42 млн.грн. більше аналогічного періоду минулого року. Про це повідомила заступник начальника Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк.

10:35
5 травня 2016 року колектив прокуратури Івано-Франківської області зустрів ще одного колегу, котрий повернувся із зони проведення антитерористичної операції.

10:03
Співробітники кафедри біохімії та біотехнології Інституту природничих наук Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника у співпраці з університетом м. Тюбінгену (Федеративна Республіка Німеччина) і Українською академічною міжнародною мережею виграли грант на проведення на базі кафедри біохімії та біотехнології літньої школи-семінару “Перспективи для молодих вчених в галузі біомедицини та експериментальної біології: подолання глобальних викликів сучасного суспільства”.

9:40
Протягом січня - квітня цього року до місцевих бюджетів платники Долинщини сплатили 83,3 млн. грн. податків і зборів. За словами начальника Долинської ОДПІ Романа Тимківа, це на 29,5 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року

9:17
Платники податку на прибуток, у яких річний дохід від діяльності, визначений згідно з показниками Звіту про фінансові результати за 2015 рік перевищує 20 мільйонів гривень повинні подати декларацію з податку на прибуток за І квартал 2016 року. При цьому до річного доходу від будь-якої діяльності, визначеного за показниками Звіту про фінансові результати, включається дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), інші операційні доходи, фінансові доходи та інші доходи.

8:55
 5 травня відбулося перше засідання тимчасової контрольної комісії щодо незаконної забудови навколо міського озера.

8:33
В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждав пасажир, який випав з машини після її удару до бетонного стовпа. Він також був напідпитку.

8:11
В п'ятницю, 06 травня 2016 року, поч. о 14.00 год., у виставковому залі дитячої художньої школи, за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 25,

7:40
6 травня, у п'ятницю, о 14:00 у конференц-залі готелю "Надія" відбудеться засідання "круглого столу" за участю Послів країн-учасниць Міжнародного мистецбкого фестивалю "Карпатський простір".

7:14
Фестиваль історичної літератури “Софія”
6-8 травня
м. Івано-Франківськ

6:42
6 травня, у п'ятницю, з 11:00 до 13:00 в конференц-залі готелю "Надія" (вул. Незалежності, 40) відбудеться презентація туристичного потенціалу Республіки Польща, Угорщини, Грузії в рамках проведення Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону "Карпатський простір".

Попередній день   Наступний день