Попередній день   Наступний день

22:22
До 125-річчя від дня народження засновника Української Військової Організації та Організації Українських Націоналістів Євгена Коновальця в Івано-Франківську відкрили другий в Україні музей на його честь. Перший - у с. Зашкові Львівської обл., де народився знаковий для України військовий та політик.

21:55
У районі проведення антитерористичної операції оперативна група Управління   Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з поліцією викрила плантацію опійного маку.

21:24
Сьогодні, 14 червня, в Івано-Франківську відбулися земельні торги. Дві ділянки винесли на продаж, а ще дві – для оренди. Організатором торгів є міська рада, а виконавцем ПП «Сомгіз».

20:54
Продавець одного з продуктових магазинів райцентру залишила на прилавку фотоапарат, який використовувала в роботі, а за якихось кілька хвилин виявила крадіжку.

20:23
За підсумками січня-травня 2016 року суб’єкти господарської діяльності, які реалізують пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, нафтопродукти сплатили до місцевого бюджету Косівщини 3,7 млн. грн., що на 0,4 млн. грн. більше до відповідного періоду минулого року.

19:42
13 червня о 10.00 м. Долині по вул. О. Грицей 41-річний водій, житель Вигоди, керуючи автомобілем ВАЗ 21013, на території Долинської ЦРЛ здійснив наїзд на 69-річну жительку м. Долини, яка знаходилась позаду авто.

19:20
13 червня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 5 застарілих боєприпасів часів І Світової війни: 1 міну Granatenwerfer M-16, 1 ручну гранату Kugelhandgranate, 1 ручну гранату зр. 1915 р., 2 шомпольні ружейні гранати Zeitzundergewehrhandgranate, виявлені на одній із присадибних ділянок в місті Яремче.

18:58
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків перебуває у зоні Антитерористичної операції у Донецькій області.

18:30
У неділю своє професійне свято відзначатимуть медичні працівники. І це час не лише приймати вітання, але й говорити про наболіле. На сесії обласної ради наприкінці минулого тижня було обіцяно, що працівники закладів охорони здоров’я до свого свята отримають заробітну плату, адже заборгованість склала 123 млн. грн.

18:04
13 червня на Прикарпатті зафіксовано один випадок самогубства.

17:43
В рамках «Олімпіади» були проведені перегони на веломобілях та веселі спортивні єстафети. Також був проведений майстер - клас з аеробіки, йоги, зумби  семейним фітнес клубом "Анастасія".

17:18
18 червня о 13.00 у фортечній галереї «Бастіон» відбудеться відкриття виставки робіт дітей з особливими потребами «Нерозгадані почуття». Твори виконані у техніці живопис пальцями вихованцями Залучанського та Коломийського дитячих будинків-інтернатів.

16:50
У Галицькому районі поліцейські затримали підозрюваного, який вчинив крадіжку з підприємства, на якому працював.

16:28
В зоні АТО знову загострилась ситуація. Багато поранених, які потребують допомоги.

16:07
13 червня о 10:15 в селі Дзвиняч Богородчанського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покрівлю будівлі, перекриття над двома кімнатами, вікна та двері, меблі та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни в коридорі, перекриття та двері. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

15:46
Працівники кримінальної поліції затримали оголошеного в розшук мешканця Коломийщини й виявили за місцем його тимчасового проживання цілий арсенал зброї та боєприпасів.

15:20
10-12 червня 2016 року в с.Братківцях Тисменицького району відбувся шостий традиційний турнір дитячих команд "Меморіал Івана Краснецького".

14:59
Відповідно до статті 266 Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями) платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за місцем проживання (реєстрації)

14:30
Його називають символом української нації. 14 червня виповнюється 125 років від дня народження Євгена  Коновальця – одного із провідних діячів українського націоналістичного руху. Саме з цією яскравою, сильною і харизматичною особистістю пов’язано становлення та остаточне організаційне оформлення українського націоналістичного руху.

14:06
На Прикарпатті зареєстрований перший в цьому році випадок отруєння грибами.

13:40
Поліцейські розшукують шахраїв, а громадянам радять уважніше і з пересторогою ставитися до телефонних дзвінків щодо перерахунку або передачі грошей незнайомцям.

13:17
Працівники поліції оперативно встановили та затримали підозрюваного у скоєнні цієї крадіжки. Як з’ясувалося, він уже відбував покарання за подібні злочини.

12:56
В спортивному комплексі національного технічного університету нафти і газу завершилась першість міста з настільного тенісу серед дітей 2004 р.н. та молодших.

12:25
На чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное, який відбувся у місті Дніпро, прикарпатські спортсмени здобули перемоги та призові місця.

11:50
За п’ять місяців п.р. за результатами проведених заходів з легалізації заробітної плати та трудових відносин роботодавці оформили належним чином трудові відносини з 44 працівниками. Із виплаченої їм офіційної зарплати в сумі 76,3 тис.грн, до бюджету перераховано 13,7 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб та 16,8 тис.грн. єдиного внеску на загальнообов”язкове державне соціальне страхування.

11:24
13 червня  в Urban Space 100 відбулася прес-конференція із переможцями ІІ хвилі програми “Міські Ґранти”.

10:59
На території Івано-Франківської області триває ремонт відрізку автодороги державного значення Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига. Частина робіт вже виконана. На деяких відрізках дороги вже покладений перший шар асфальтного покриття. Проте коштів не вистачає.

10:34
Жінка мала намір передати наркотики продуктовою передачею в установу виконання покарань.

10:03
У половині областей України досі порушується право громадян на подання особливої форми колективного звернення до органу місцевого самоврядування – електронної петиції. Івано-Франківська область входить в це число.

9:41
За результатами кампанії декларування доходів громадян у 2016 році декларації про майновий стан і доходи подали 9,6 тис громадян. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

9:17
Вже 2-3 липня у с.Воскресінці, що поблизу Коломиї вже вчетверте відбудеться арт-фестиваль”ТРИКУТНИК”.

8:54
Цими вихідними у Сумах відбувся Чемпіонат України зі спортивної ходьби на 20 км, серед жінок та чоловіків.

8:31
Напередодні святкування Дня медичного працівника, який проходить цього року під гаслом «Моє милосердя врятує світ», відбулася ІV Всеукраїнська проща медичних працівників у с. Крилос. Тут знаходиться чудотворна ікона Крилоської Божої Матері, а також відкриті Двері Милосердя, через які паломники мали можливість перейти та приступити до св. Тайни Покаяння.

8:02
З травня цього року у Коломиї запрацював ринок оптового продажу продовольством.

7:38
Працівники оперативно-пошукового відділу у Івано-Франківській області Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України викрили та припинили діяльність нарколабораторії у Івано-Франківську.

7:16
Відкритий тренінг по інформаційній розвідці та навчанню OSINT-технікам. Практичне навчання проводить радник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін.

6:43
14 червня об 11.00 год. в холлі кінотеатру "Люм'єр" відбудеться прес-конференція з приводу благодійного заходу" Art kids- Пікнік".

Попередній день   Наступний день