Попередній день   Наступний день

22:24
Сьогодні, 15 червня, відбулась прес-конференція “Франківського Півмарафону 2016″ (“Frankivsk Half Marathon’16”).

21:53
У рамках природоохоронного проекту «Збереження карпатських пралісів», який здійснюється з ініціативи Українського товариства охорони птахів, за підтримки Франкфуртського зоологічного товариства (Німеччина) на території НПП «Верховинський» в урочищі Штефулець облаштовали мінеральне джерело «Буркут».

21:21
14 червня о 21.55 на пункт зв’язку ДПРЧ-15 м. Снятин надійшло повідомлення від чергового Снятинського відділення поліції про те, що в виробничому цеху ТзОВ «Моноліт-Брук», що розташоване по вул. Залізнична в смт. Заболотові Снятинського р-ну, внаслідок порушення вимог законодавчих та інших нормативно – правових актів про охорону праці, загинув 31-річний житель Вінницької області.

20:58
В Івано-Франківську обрали «Людину року» за версією місцевої агенції новин «Галка». Ним став міський голова Руслан Марцінків.

20:30
29-річного чоловіка обґрунтовано підозрюють у крадіжці кабелю на території одного із підприємств райцентру.

20:10
На комунальному підприємстві «Полігон ТПВ» поблизу села Рибне Тисменицького району Івано-Франківської області, куди звозиться сміття з Івано-Франківська та багатьох населених пунктів області, посилили заходи безпеки.

19:42
Івано-Франківська обласна рада проведе сесію в дуже незвичному місці –  на базі фермерського господарства “Прометей” та ТзОВ “Прут-Генетик”, що в Матеївці Коломийського району.

19:20
Щорічно із встановленням теплої погоди люди масово вирушають на відпочинок до водойм. Досить часто громадяни нехтують елементарними правилами безпеки, що стає причиною трагічних наслідків. Лише від початку червня цього року на водоймах України загинуло 50 осіб, з яких 6 дітей. Загалом, з початку року на водоймах України загинуло вже 348 осіб, з яких 36 дітей.

18:57
17 червня в м. Івано-Франківську проходитиме відкрите виїзне засідання Українського національного комітету Міжнародної торгової палати.

18:19
І етап 60-ої ювілейної міжнародної багатоденної велогонки українсько-польської дружби пам’яті Василя Скопенка пройшла територією Рогатинщини. У ній взяло участь 56 спортсменів з Польщі та України. На кордоні Івано-Франківської та Львівської областей спортсменів зустрічали представники Рогатинської райдержадміністрації, а також Роксолана.

17:55
Центр буде допоміжним органом при районній державній адміністрації, який утворений з метою забезпечення взаємодії органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, волонтерських та громадських організацій при вирішенні питань лікування, реабілітації, соціального захисту, адаптації учасників АТО.

17:25
До Надвірнянського відділу поліції звернувся 17-річний місцевий житель із повідомленням про викрадення його мотоцикла. Господар, як з’ясувалося, залишив його під будинком без нагляду, а цим скористався зловмисник.

17:00

Виступ “Хору Духовного Єднання” відкриє ювілейні заходи зі святкування 775-річчя першої літописної згадки про Коломию та стане чи не головним дійством свята.


16:40
Івано-Франківський міський суд продовжив розгляд резонансної справи “стоматолога-різника”. Сьогодні, 15 червня, суд долучив до справи документи, зокрема, дипломи обвинуваченого та довідки про стан його здоров’я.

16:10

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою припинили в Івано-Франківську діяльність конвертаційного центру, який відмивав гроші у тому числі для терористичних організацій «ЛНР/ДНР».


15:43
Днями відбулося урочисте вручення нагрудних знаків та посвідчень «Мати-героїня» 13 жінкам Надвірнянщини.

15:22
13 червня о 22:00 в селі Сілець Тисменицького району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено диван. На пожежі травмувався власник будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14:55
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» спеціаліста відділу інвестицій управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації на час відсутності основного працівника.

14:30
Цирковий актор Міхай Месарош, який зіграв прибульця на ім’я Альф в одноіменному телесеріалі кінця 80-х, помер у США у 76 років.

14:10
Концерти, художні виставки , літературні читання та інтерактивні ігри… Центральний парк відпочинку перетвориться на арт-простір. Упродовж літа тут відбуватиметься низка розважальних та культурно-мистецьких заходів для дітей і молоді, А також тим , кому за сорок. Це стало можливим завдяки співпраці міської влади,

13:44
У селищі Обертин, Тлумацького району в неділю, 19 червня, о 14.00 відбудеться урочиста церемонія відкриття пам’ятника Т.Г. Шевченку та героям Небесної Сотні. Громада селища запрошує усіх краян долучитися до урочистостей.

13:22
У Івано-Франківську відбулося виїзне засідання учасників ініціативи „Stent for Life” („Стент для життя”).

12:55
13 червня в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулась організаційна нарада з керівниками (представниками) футбольних клубів (команд) учасників обласних змагань з футболу у першій лізі.

12:26
Заняття за програмою для школярів з вивчення основ правоохоронної діяльності і скаутингу, метою яких є сприяння взаємодії працівників поліції і населення, розпочалися в обласному центрі 13 червня.

11:43
Підозрюваного у вчиненні крадіжки паліцейські затримали за «гарячими слідами».

11:20
Рожнятівський  відділ Калуської місцевої прокуратури пред’явив до суду позовну заяву в інтересах державного підприємства про стягнення із суб’єкта господарювання боргу за отриману лісопродукцію.

10:58
Корейська компанія Hyundai Corporation готова запропонувати Україні програму по комплексному оновленню міського транспорту і поліпшення інфраструктури.

10:35
Приємна новина прийшла на адресу Федерації регбі Івано-Франківської області від оргкомітету Всесвітніх юнацьких ігор.

10:07
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук підписав розпорядження «Про фінансову підтримку проведення Міжнародного мультикультурного фестивалю «PORTO FRANKO GOGOL FEST».

9:42
Івано-Франківськ прийматиме Всеукраїнський чемпіонат з плавання на відкритій воді. Турнір відбудеться на міському озері в Центральному парку відпочинку

9:20
На вулиці Моцарта у Коломиї активно продовжуються ремонтні роботи з відновлення військової частини. Нагадаємо, що тут дислокуватиметься 10 гірсько-штурмова бригада сухопутних військ. Роботи проводяться під контролем Міністерства оборони та Івано-Франківської ОДА.

8:58
Це вже четверта у цьому місяці ДТП на Прикарпатті, у якій люди травмувалися внаслідок з’їзду транспортного засобу у придорожню канаву. Як попередньо встановлено, 23-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Шкода Фаворит», не зміг втримати машину на заокругленні дороги, а відтак авто з’їхало в кювет.

8:27
Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури встановлено, що однією із селищних рад району у 2011 році передано суб’єкту господарювання в оренду земельну ділянку площею понад 1 га.

8:02

14 червня на засіданні обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Володимир Ярмощук проінформував присутніх про хід призову юнаків області на строкову військову службу.


7:40
14 червня в Івано-Франківську презентували розвиваючу програму для учнів початкових класів «Розумники». Як зауважив координатор проекту «Smart Kids» Василь Рогоза ініціативу підтримали у різних містах та селах по цілій країні.

7:18
Протягом 15 – 16 червня 2016 року на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (далі - Центр) проводиться другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Івано-Франківській області серед працівників місцевих державних адміністрацій.

6:35
15 червня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

0:15

 

Наказом Міністерства освіти і науки України від 24.05.2016 р. №560 затверджено Порядок прийому для здобуття вищої та професійно-технічної освіти осіб, які проживають на тимчасово окупованій території України. Згаданий наказ  Міносвіти прийнято на виконання Закону України  від 17.03.2016 р. № 1038-VIII «Про внесення змін до статті 7 Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо забезпечення права на здобуття освіти».


Попередній день   Наступний день