Попередній день   Наступний день

22:22
Снятинським відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який бензопилою спричинив своїй сусідці тілесні ушкодження середньої тяжкості.

21:55
22 червня на прес-конференції в Івано-Франківську Младена Качурець, координатор  громадського спостереження за ЗНО у Івано-Франківській області, розповіла про підсумки кампанії моніторингу Громадянської мережі ОПОРА  у 2016 році.

21:27
Сьогодні, 22 червня, в Івано-Франківську відбулося засідання комісії,  яка оцінила нещодавно створені мурали на фасадах будівель міста.

20:58
Відповідно до статті 21-2 Закону України “Про культуру” відділ культури Коломийської міської ради оголошує конкурс на заміщення посад

20:29
Прокуратурою Івано-Франківської області внесено ряд документів реагування на усунення порушень при застосуванні примусових заходів в установах виконання покарань області.

20:08
Цього разу вони видурили 400 гривень у франківчанина через Інтернет-мережу за велосипед, якого замовник так і не отримав, а довірлива коломиянка перечислила 5 тисяч гривень «працівнику банку».

19:42
З вересня 2016 року в Івано-Франківськ працюватимуть курси вивчення чеської мови. Про це сьогодні, 21 червня, домовились міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з директором Чеського центру при Посольстві Чеської Республіки в Україні Луцією Ржегоржіковою.

19:18
Під пильним оком відеокамер. Івано-франківські школи та дитсадки Департамент освіти планує обладнати камерами відеоспостереження. Відповідний проект підписано із одним із охоронних підприємств. Яке має досвід роботи із навчальними закладами у 12-ти регіонах України

18:56
Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області скасувало декларацію про початок виконання будівельних робіт щодо реконструкції квартири з добудовою в 5-ти квартирному житловому будинку по вул. Вовчинецькій в м. Івано-Франківську.

18:34
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулася нарада щодо використання ОТГ субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

18:10
Сьогодні, 22 червня, колишнього губернатора Прикарпаття провели в останню путь.

17:42
Богородчанським відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України щодо 21-річного місцевого жителя.

17:19
У п"ятницю 24 червня 2016 р. в Народному Домі села Старий Угринів відбудеться зустріч з провідником Національного руху "ДІЯ", Народним депутатом України Дмитром Ярошем. Запрошуються всі небайдужі громадяни Калущини. Початок зустрічі о17.00.

16:55
Правоохоронці протягом ночі встановили та розшукали машину, якою у селі Хом’яківка увечері було травмовано трьох місцевих жителів - подружжя та їх дитину, а відтак і водія позашляховика, котрий після дорожньо-транспортної пригоди поїхав з місця її вчинення.

16:33
З початку поточного року платники податків майже 1,5 млн разів скористались інформацією, якою наповнено «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» (ЗІР), що на 34,2 % більше, ніж у січні – травні 2015 року.

16:10
Гендиректор представництва Turkish Airlines в Києві Дінчер Сайіджі UBR.ua повідомив, що авіакомпанія виконала побажання Івано-Франківського аеропорту та планує відновити рейси туди з початку липня.

15:41
21 червня о 12:00 в селі Підлісся Тисменицького району виникла пожежа  житлового будинку. Вогнем знищено покриття будівлі, пошкоджено перекриття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15:18
Сьогодні, 22 червня, за круглим столом зустрілись представники Коаліції малого та середнього бізнесу Івано-Франківщини,  Ради підприємців міста Івано-Франківська, органів влади та місцевого самоврядування.

14:55
Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245/2000, з метою всенародного вшанування пам’яті українців, загиблих під час війни 1941–1945 років, їх подвигу та жертовності, щороку 22 червня в нашій державі відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

14:33
Інтернет-видання Голос-інфо поширило заяву про затримання їхньої кореспондентки Ольги Сворак на підконтрольній бойовикам території Луганської області.

14:10
Для надання допомоги в ліквідації наслідків негоди 21 червня підрозділами Управління ДСНС в області здійснено 25 виїздів, залучено 26 одиниць техніки та 105 чоловік особового складу.

13:45
14 тисяч гривень за несвоєчасну оплату праці. Такий штраф чекає на роботодавців, котрі затримали зарплату працівникам. Неприпустимо і не виплачувати відпускні на час законного відпочинку працівників. В Управлінні праці міськради проводять спеціальні рейди на підприємствах.

13:22
У суботу та неділю було зіграно два матчі міського чемпіонату Івано-Франківська.

12:51
Протягом 15 – 16 червня 2016 року на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Івано-Франківській області проведено другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед працівників місцевих державних адміністрацій.

12:25
Перевізник звільнив водія маршруту № 21, Мочерняка І.М, який висадив бійця АТО з маршрутки на Чукалівку.

11:48
В Івано-Франківську відбулись земельні торги, на яких продали дві земельні ділянки, ще дві - здали в оренду.

11:42
Загальна площа посівів в області цьогоріч становить 367 тис. га 154 тис. га засіяно зерновими культурами, 3 тис. га – гречкою. Такі дані оприлюднила директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Марія Савка, перебуваючи на виїзній колегії департаменту в Галицькому районі.

11:20
Одразу троє прикарпатських спортсменів вибороли три ліцензії на участь в Олімпійських та Паралімпійських іграх, які пройдуть з 5 по 21 серпня у Ріо-де-Женейро, Бразилія.

10:56
До Івано-Франківського відділу поліції звернувся житель міста, котрий повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку комп’ютера з його квартири.

10:29
Днями у Галицькому районі відбулося засідання колегії агропромислового розвитку облдержадміністрації під головуванням директора департаменту Марії Савки. Участь у його роботі взяли голова Галицької райдержадміністрації Ярослав Бартків, заступники голів РДА та начальники профільних структурних підрозділів, керівники підприємств та сільгоспформувань.

10:02
21 червня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

9:41
Виробниче управління водопровідно- каналізаційного господарства Яремчі повідомляє про нові тарифи на послуги із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

9:19
Чемпіонат з ароматом кави… В Івано-Франківську відбувся батл баристів. У відкритому чемпіонаті по лате арту. У місті він проходить вже вдруге. В 2-а етапи: півфінал та фінал. Знавці бадьорого напою демонстрували свої провесійні уміння. За кавовими апаратами.

8:54
29-річного чоловіка обґрунтовано підозрюють у крадіжці кабелю із підвального приміщення.

8:30
Минулого тижня Коломийська міська рада оголосила Дні донора, щоб підтримати наших захисників на Сході України.

8:06
Калуською місцевої прокуратурою в ході вивчення стану додержання вимог пенсійного законодавства в діяльності Калуського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Івано-Франківської області встановлено, що один із суб’єктів господарювання допустив заборгованість по пільгових пенсіях.

7:40
Прес-конференція за підсумкам громадського спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання, що відбудеться 22 червня 2016 року о 12 годині.

7:13
22 червня 2016 р. об 11:00 год. у приміщенні Туристично-інвестиційного центру (вул. Галицька, 4а / Ратуша) відбудеться круглий стіл за участі представників Коаліції малого та середнього бізнесу Івано-Франківщини,  Ради підприємців м. Івано-Франківська, органів влади та місцевого самоврядування.

6:42
З 22-го по 27-е червня 2016 роу на базі Інституту природниих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 201) відбудеться Четверта Карпатська Літня Школа «Сучасна експериментальна біологія». Школу організовує колектив кафедри біохімії та біотехнології Інституту природничих наук Прикарпатського національного університету.

Попередній день   Наступний день