Попередній день   Наступний день

22:26
Співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області затримали у Львові організаторів каналу нелегальної міграції до країн Західної Європи.

21:55
В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, що згідно з п. 120 прим. 2.1 ст. 120 прим. 2 Податкового кодексу України порушення платниками акцизного податку граничних термінів реєстрації акцизних накладних/розрахунків коригування до акцизних накладних в Єдиному реєстрі акцизних накладних, встановлених ст. 231 ПКУ тягне за собою накладення штрафу

21:23
Жінки нав’язалися до потерпілої опівдні 22 червня біля торгового центру в м.Калуш. Під приводом допомогти потерпілій у лікуванні дитини заволоділи золотими виробами та чималими коштами.

20:51
Кращих вчорашніх школярів зібрали у залі районної державної адміністрації, аби привітати із успішним закінченням школи та вручити медалі.

20:29
15-17 червня 2016 року керівники загальноосвітніх навчальних закладів м.Івано-Франківська подали в департамент освіти та науки робочі навчальні плани на 2016/2017н.р., у яких передбачено вивчення курсу «Основи християнської етики». Метою освітнього процесу є не лише  надання основ знань з різних предметів, але й формування  духовно і морально зрілої особистості, готової зустрітися з викликами сучасного життя. 

19:42
Внаслідок бойових дій протягом минулої доби в зоні АТО один український військовослужбовець загинув, ще одинадцять зазнали поранень. Про це під час брифінгу у четвер повідомив спікер АП з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

19:18
Під час наради за участі заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка було підписано Меморандум про співпрацю в галузі розвитку інфраструктури спортивної бази для дитячо-юнацького та масового футболу.

18:52

Патрульна поліція Івано-Франківська оформила адмінматеріали на чоловіка, який порушив правила тримання собак. Про це повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківська.


18:30
Днями у Рогатині на площі Роксолани відбулося урочисте відкриття окружного пластового вишкільного військово-патріотичного табору «Земля героїв», присвяченого 25-ій річниці Незалежності України. Пластуни та гості спільно змовили молитву та заспівали пластунський гімн.

18:09

 

 22 червня 2016р. на спортивному майданчику стадіону «Гірка» другий рік поспіль відбувся турнір з міні-футболу серед клубних команд міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, який організував педагог-організатор Микола Барановський.


17:42
21 червня о 16.30 в Городенківському районі біля села Копачинці сталась біда.

17:17
22 червня у Коломиї провели в останню путь багаторічного очільника Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка.

16:55
Щорічно у Франківську проводять спортивний захід для дітей, щоб якомога більше людей залучити до спорту.

16:30
У Долині розпочала роботу «Медична клініка на колесах», яка  проводитиме комплексні обстеження маленьких пацієнтів.   Клініка складається з медичного та стоматологічного відділення - п’ять лікарів-стоматологів та два педіатри. 

16:07
Йдеться про події 75-річної давності, які відбулися протягом червня та липня 1941 року - коли до західних регіонів України почали входити військові частини Німеччини, в'язниці були переповнені закатованими, вбитими і тими, кому пощастило залишитися живими. Адже радянська влада проводила масові арешти та репресії з вересня 1939 року.

15:43
22 червня о 13.27 в с.Дем'янові Галицького району на залізничній станції в ешелоні товарного дизель-потяга № 2344, сполученням «Книлів – Вадуферед» виникла пожежа в вагоні з деревиною.

15:21
Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури в ході вивчення стану додержання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища встановлено, що двоє місцевих жителів вчинили незаконну порубку ялиць в лісовому масиві Яблунського лісництва ДП «Солотвинське лісове господарство».

14:59
22 червня о 09:27 в місті Коломия по вулиці Франка виникла пожежа легкового автомобіля «ВАЗ 2109». Вогнем знищено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки автомобіля.

14:35
Сьогодні, 23 червня, міський голова Руслан Марцінків разом з начальником управління транспорту і зв’язку Олегом Ганчаком перевірили якість перевезень у напрямку дачних кооперативів (Дем’янів Лаз).

14:12
За значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги та високу професійну майстерність, Президент України Петро Порошенко нагородив прикарпатських медиків.

13:46
Івано-Франківським окружним адміністративним судом задоволено позов місцевої прокуратури про стягнення майже 90 тис грн податкового боргу.

13:25
22 червня о 14:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Косівської центральної районної лікарні про те, що в травматологічне відділення їх лікувального закладу доставлено жителя села Космач Косівського району,  1998 р.н., з діагнозом "укус змії в п'яту правої ноги". Стан потерпілого задовільний.

12:58
Напередодні святкування Дня медичного працівника в урочистій обстановці було відкрито відділення дезінфекції, ремонт та облаштування якого тривало майже три роки. У 2013 році було закуплено нову дезінфекційну камеру, а в наступні роки проводилась заміна вікон і дверей, перекриття даху, внутрішні оздоблювальні роботи.

12:33
Калуський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги роз’яснює

12:10
В Івано-Франківському міському клінічному пологовому будинку розпочався ремонт пологової зали. Стан робіт 22 червня перевірив міський голова Руслан Марцінків.

11:20
У крадіжці електроприладів та інструментів, призначених для проведення ремонтних робіт працівниками Калуського відділу поліції викрито 34-річного мешканця Рожнятівського району.

10:51
За словами начальника Коломийської ОДПІ Івана Кирика, за 5 місяців цього року Центром обслуговування платників податків надано 19254 послуги, з них  5045 - адміністративних.

10:22
BlaBlaCar запустили систему бронювання в Україні, яка дозволить організувати поїздки зручніше і відповідальніше.

9:40
Цьогоріч минає 65 років, відколи с.Довге-Калуське пережило сумні події у зв’язку із виселенням його мешканців 1951р. у Долинський район Кіровоградської області.

9:19
Звитягами супроводжується червневе турне франківчан до Німеччини. TC «Alias» у складі Вікторії Гоголь, Анастасії Боднарук, Євгенії Зеленської та Олександри Ковальчук з тренером Марією Гоголь вдосконалюють свою спортивну майстерність на кортах Штутгарту приймаючи участь у серії Міжнародних змагань.

8:52
22 червня  на території Прикарпаття відбулися тренування з питань організації  пошуково-рятувального  забезпечення польотів  повітряних суден державної та цивільної авіації  із залученням  органів управління, сил і засобів системи авіаційного пошуку і рятування.

8:28
До поліції надійшло повідомлення від працівників державної лісової охорони про те, що в Березівському лісництві на території Лючанської сільської ради виявлено незаконну порубку 6 дерев породи бук.

8:02
23 червня о 14 годині в залі засідань виконавчого комітету (311 каб.) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

7:40
У Івано-Франківській області під час проведення операції «Мак» працівники поліції в одному із сіл Косівського району виявили на присадибній ділянці 74- річної селянки понад 438 рослин снодійного маку, а у Тисменицькому районі – 640 рослин.

7:17
У четвер, 23 червня, о 14:00 у залі засідань ОДА (321 каб.) в рамках візиту в Івано-Франківськ Прем’єр-міністра федеральної землі Саксонія у відставці – проф. Георга Мільбрадта (Німеччина) відбудеться зустріч із представниками ЗМІ на тему: «Враження німецького експерта щодо процесу децентралізації в Україні.

6:45
Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради спільно з відділенням НОК України у Івано-Франківській області, федерацією легкої атлетики Івано-Франківської області, міським центром «Спорт для всіх», міським центром «Інваспорт» та Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради 23 червня проводять Олімпійський день!

Попередній день   Наступний день