Попередній день   Наступний день

22:19
Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України щодо жителя Коломийського району.

21:57
Двадцять три коломиянки віком від п’яти до шістнадцяти років взяли участь у конкурсі «Довга коса – дівоча краса».

21:20
Сьогодні, напередодні святкування Дня журналіста, голова облдержадміністрації Олег Гончарук та голова обласної ради Олександр Сич привітали прикарпатських представників медіапростору.

20:52

Через значну заборгованість ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” перед постачальником НАК “Нафтогаз України”, сім лікувальних закладів Івано-Франківська залишаться без гарячого водопостачання.


20:29
За січень-травень 2016 року платники податків Прикарпаття спрямували на підтримку української армії 72,9 млн. гривень військового збору. Це на 15,8 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року. Про це повідомили в управлінні оподаткування доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

20:08
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному за ч.1 ст. 153( Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом)  КК України щодо 42- річного місцевого жителя.

19:41
5 червня 2016 року о 12.00 на Вічевому майдані відбудеться Третій обласний відкритий фестиваль народного танцю “Арканове коло”.

19:18
Сьогодні, 3 червня, в будинку, що по вул. Пилипа Орлика, 5 відбулося відкриття дошки видатному українському вченому Володимиру Грабовецькому.

18:55
02.06.2016 о 14:00 годині до чергової частини Галицького відділення поліції поступило повідомлення від чергового лікаря Бурштинської міської лікарні про те, що за медичною допомогою звернулися двоє чоловіків 1994 р.н. та 1987 р.н., жителі Бурштина з діагнозом: травматична ампутація пальців правої кисті руки та непроникаюче поранення черевної порожнини. Тілесні ушкодження вони отримали внаслідок вибуху невідомого предмета.

18:32

Сьогодні, 3 червня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків офіційно представив колективу КП «Івано-Франківськміськсвітло» нового очільника Віктора Синишина.


18:10
«За інформацією ВП «Івано-Франківські магістральні електричні мережі» ДП «НЕК «Укренерго» у зв’язку із плановим ремонтом ПЛ 330 кВ «Івано-Франківськ – Чернівецька», який буде виконуватись з 2 до 12 червня 2016 року, знижується надійність живлення Івано-Франківського енерговузла».

17:42
3 червня розпочинається друга хвиля проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання, під час якої абітурієнти, які успішно склали тестування з української мови і літератури, зможуть скласти тести з іноземних мов, а також біології, фізики, географії та хімії в залежності від їх вибору в ході реєстрації.

17:16
За результатами засідання 2 червня 2016 року Вища рада юстиції підтримала рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про призначення 14 кандидатів на посади суддів у місцеві суди Луганської, Волинської, Хмельницької, Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Запорізької, Одеської, Житомирської областей.

16:54
Ще 15 бійців-добровольців із Прикарпаття визнали учасниками АТО. Таке рішення прийняли на засіданні постійної комісії облради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО на Сході України та їх сімей. Разом з тим, погодили алгоритм дій для одержання такого статусу.

16:33
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулося засідання регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування територій громад області.

16:06
2 червня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 6 застарілих боєприпаів: в селищі Обертин Тлумацького району - 3 мінометні міни, 2 артилерійських снаряди часів ІІ Світової війни, виявлені на присадибній ділянці та в селі Михальче Городенківського району 1 ручну гранату часів ІІ Світової війни також виявлену на присадибній ділянці.

15:42
30 травня в 19 загальноосвітніх навчальних закладах м. Івано-Франківська радо відчинили двері 22 пришкільні відпочинкові табори з денним перебуванням дітей.

15:18
Лісокористувачі Долинщини та Болехівщини за п’ять місяців цього року сплатили до місцевих бюджетів 5 млн. гривень рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, що на 862,8 тис. грн. більше ніж за відповідний період минулого року.

14:57
2 червня поступило повідомлення від працівників національної поліції про необхідність надання допомоги у витягненні тіла людини з потічка по вулиці Січинського в місті Івано-Франківську.

14:34
З метою сприяння розвитку вітчизняного книговидання, удосконалення традицій вітчизняної книговидавничої справи, підвищення ролі книги в суспільстві, популяризації сучасних технологій її художнього оформлення та поліграфічного виконання Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом заявок для участі у Всеукраїнському конкурсі «Краща книга України».

14:10
У п’ятницю, 3 червня, відбулася прес-конференція для оголошення підсумків інтернет-голосування щодо партиципаторного бюджетування.

13:44
Понад чотири тисячі учасників бойових дій на Сході України виявили бажання отримати земельну ділянку.

13:19
У Львові “на гарячому” затримали начальника відділу поліції під час одержання хабара.

12:53
Особливою подією у Міжнародний день захисту дітей стало встановлення чергового рекорду України.

12:24
29 травня п.р. вступила в силу ратифікована угода, яка була підписана між Італією та Україною. Відтепер громадяни України, які легально проживають в Італії, а також громадяни Італії, які, відповідно, проживають легально в Україні, будуть мати змогу обміняти свої національні водійські посвідчення на аналогічні документи країни проживання.

11:46
З нагоди відзначення Дня захисту дітей в Адміністрації Президента України відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування з Президентом України Петром Олексійовичем Порошенком.

11:18
10 червня в Івано-Франківську стартує проект «Говерла». Це соціальна ініціатива націлена на те, щоб привернути увагу громадськості до соціальних проблем у країні та надихнути людей та українські компанії допомагати тим, хто цього потребує.

10:57
2 червня об 11:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Незалежності в Івано-Франківську в котлован впав чоловік, потерпілий потребує допомоги.

10:35
З 25 по 29 травня в м. Умані пройшов відбірковий Міжнародний турнір з боксу серед юнаків 2002-03р.н. Цей відбірковий турнір є останнім випробовуванням найсильніших боксерів України у цьому віці перед чемпіонатом Європи, який пройде у другій половині липня в Хорватії.

10:10
Такі підсумки зробив голова облдержадміністрації Олег Гончарук опісля виступу під час засідання колегії облдержадміністрації та обласної ради регіонального розвитку начальника Держекоінспекції в області Ігоря Стефурака.

9:46
Минулими вихідними команда івано-франківського Спорт-клубу «Тигр» взяла участь в одному з найпрестижніших змагань Європи — NAGA Germany Grappling Championship (Чемпіонат Німеччини з Греплінгу під егідою Північноамериканської асоціації греплінгу).

9:23
В четвер, 2 червня 2016 року, до Івано-Франківського міського суду було доставлено раніше неодноразово судимого жителя Тлумацького району, 1960 року народження, якого підозрюють у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування вчинене повторно).

8:55
Згідно з постановою Кабінету Міністрів № 167 від 14.03.2016 р., з 1.07.2016 року виплата пенсій внутрішньо переміщеним особам буде здійснюватись виключно через відділення Публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України".

8:31
4162 учасники Антитерористичної операції подали клопотання щодо отримання земельних ділянок в межах Івано-Франківської області.

8:04
Відповідно до підпункту 298.1.4 пункту 298.1 статті 298 Податкового кодексу України суб'єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу

7:41
“Студміс Івано-Франківськ 2016″

7:10
03 червня об 11:00 год. у читальному залі центральної міської бібліотеки (вул. Пилипа Орлика, 5) відбудеться відкриття дошки видатному українському вченому Володимиру Грабовецькому.

6:32
3 червня, о 10:00 год. у залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться брифінг за участі міського голови та членів конкурсної комісії з оголошенням результатів міської програми "Бюджет участі" у 2016 році.

Попередній день   Наступний день