Попередній день   Наступний день

22:22
До 78-річного мешканця Тлумацького району зателефонувала невідома особа. Чоловічий голос повідомив, що його онук вчинив ДТП і на лікування потрібно негайно перерахувати 22 тисячі гривень.

21:50
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 212 (Ухилення від сплати податків зборів (обов’язкових платежів))  КК України щодо керівника одного із товариств.
Встановлено, що суб’єкт господарювання, здійснюючи діяльність пов’язану із видобутком та реалізацією нафти,  ухилився від сплати податків.

21:24

8 липня  2016 року Головне управління ДФС в Івано-Франківській області проводить безкоштовний тренінг для платників податків на тему «Особливості формування та подання звітності з щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів».


20:57
За підтримки спільного Проекту Євросоюзу та ПРООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» цього року Надвірну на конкурсних засадах обрано учасником проекту «Smart City» - “Розумні міста”.

20:30
Короткометражна стрічка, під назвою “За порогом війни”, знята франківцями за участі акторів драматичного театру імені Івана Франка.

20:04
Віднедавна середмістя закрите для руху автотранспорту у вихідні та святкові дні. Це неабияк сприяє безпечному відпочинку мешканців та гостей міста, аргументують в мерії. Упродовж літа тут зазвичай відбувається різноманітні масові акції. Відтак люди можуть безперешкодно рухатися до культурно-розважальних локацій. Проїзд на автівках дозволений лише жильцям прилеглих будинків.

19:42
30 червня о 01:08 в місті Калуш по вулиці Шкільній виникла пожежа в моторному відсіку автомобіля «Ауді 80». Вогнем знищено резинові патрубки, шланги, електропроводку в моторному відсіку, акумулятор, пошкоджено лобове скло, частково фарбове покриття автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

19:17
У літню пору життя осіб, які страждають гіпертонією найдужче ускладнюється через погодні умови.

18:49
На Сході помер 40-річний військовий Василь Мочернюк.

18:24
У Івано-Франківську працівники поліції під час поверхневого огляду в жителя міста виявили та вилучили пакетик із наркозіллям.

17:42
У п’ятницю, 1 липня, в   Івано-Франківському університеті права ім. Короля Данила Галицького   відбудеться наймасштабніша подія року – «День професій».

17:20
Районне свято хорового мистецтва «Пісня серця моєї України», яке днями відбулося у Єзуполі, цьоріч було приурочене ювілейним датам державотворення: 20-й річниці Конституції, 25-й річниці Незалежності України та 160-річчю від Дня народження Івана Франка.

16:58
Виконком Федерації легкої атлетики затвердив склад збірної України, яка 6-10 липня в Амстердамі (Нідерланди) візьме участь в Чемпіонаті Європи з легкої атлетики. 

16:27
Сесія Івано-Франківської міської ради розгляне питання «Про відкриття рахунку для збору коштів на спорудження пам'ятника живописцю Опанасу Заливасі».

16:04
Поліція попереджає, що за посіви маку та конопель передбачена як адміністративна так і кримінальна відповідальності.

15:43
Вчора, 29 червня Тлумацьким районним судом задоволено клопотання органів досудового про обрання запобіжного заходу у виді взяття під варту щодо місцевого жителя, який вчинив наїзд на дітей.

15:18
Патрульна поліція Івано-Франківська оголошує про старт патрулювання на велосипедах, повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

14:50
Реконструювати події 30 червня 1941 року на основі фото та документів під назвою «Як це було» спробують сьогодні у Калуші в меморіальному музеї «Калуська в’язниця». Відбудеться це о 15.00 год.

14:35
30 червня 1941-го року у Львові з ініціативи Організації українських націоналістів було проголошено Акт відновлення української державності.

14:08
29 червня о 08:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в районі гори Яйко-Ілемське, поблизу села Мислівка Долинського району, під час мандрівки відчула погіршення самопочуття жителька міста Трускавець, 2003 р.н. Дитина відпочивала в складі групи з 8 туристів, з них 3 дітей віком від  13 до 16 років, жителі міста Трускавець Львівської області.

13:42
У рамках проведення 25-27 червня 2016 року в місті Вінниця Всеукраїнського форуму (далі Форум) зеленому/сільському туризму в Україні начальник відділу туризму та міжнародної технічної допомоги управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації Віталій Передерко презентував потенціал сільського зеленого туризму на Івано-Франківщині.

13:17
В Івано-Франківську   тривають   роботи з озеленення вулиць.  Протягом року   уже висадили 150 дерев —  лип і кулястих кленів. Також прикрашатимуть місто і невеличкі дерева, яких на вулицях уже   сила-силенна. 

12:51
За інформацією в.о. начальника Держпродспоживслужби в Калуському районі в господарстві "Даноша" с. Копанки зафіксовано факт загибелі свиней.

12:22
За січень-травень 2016 року фахівцями ДПІ у м.Івано-Франківську проведено  роз’яснювальну роботу з 187 суб‘єктами господарювання  щодо недопущення нарахування заробітної плати найманим працівникам нижче встановленого законодавством  мінімального рівня, порушення термінів виплати заробітної плати, виплати заробітної плати без сплати до бюджету податку на доходи фізичних та єдиного соціального внеску та перерахування до бюджету податків та внесків. За результатами проведених заходів рівень заробітної плати підвищив171 платник.

11:50
У виборчому окрузі №85 виборців спокушають безкоштовними святами, подарунками та екскурсіями, - повідомляє громадянська мережа “ОПОРА”. За інформацією координатора ОПОРИ в області Івана Маруняка,  ознаки нерямого підкупу мало «Свято прохолоди для дітей», яке провели на березі Лімниці біля Калуша.

11:22
Днями в департаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації представниками компанії «ЕйджДжи Бізнес Девелопмент» проведено семінар на тему «Перспектива використання аграрних розписок».

10:58
Любителів дурман-зілля правоохоронці затримують прямо посеред вулиці. «Обкурені» особи неадекватною поведінкою кидаються у вічі, а також можуть підозрюватися у вчиненні кримінальних правопорушень, чи навпаки, заснувши десь на лавці, стати об’єктом злочинних посягань.

10:31
Окремі господарства Снятинського району вже обмолотили перші гектари озимого ячменю, який показав високу врожайність.

10:09
Цього року громадяни сплачуватимуть податок за нерухоме майно, яким вони володіли у 2015 році. Платять податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, фізичні та юридичні особи, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості (відповідно до статті 266 Податкового кодексу України).

9:47
Працівники поліції розслідують крадіжку з будинку пенсіонерки до якої, за словами заявниці, причетні дві жінки не слов’янської зовнішності.

9:22
У селі Верхній Ясенів (урочище Запідок) Верховинського району минулої неділі відбулося свято «Полонинське літо – 2016». Участь у заході взяв голова облдержадміністрації Олег Гончарук з дружиною Людмилою та донькою Валентиною, голова обласної ради Олександр Сич, народні депутати України, керівники районів та міст області.

8:55
З нагоди Зелених свят та державного свята Дня Конституції України, голова правління ПАТ ВТКФ «Ласощі» Мачей Мардила спільно з міською владою ініціювали передачу Благодійному фонду «Карітас Івано-Франківської УГКЦ» 150 ящиків цукерок.

8:33
Івано-Франківською місцевою прокуратурою складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією передбаченого ч. 1 ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо керівника філії одного із науково-дослідницьких інститутів.

8:07
Тлумацьким відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за чч. 2,3 ст. 185, ч.1 ст. 187 та ч.2 ст. 263 КК України щодо місцевого жителя.

7:44
Гроші підполковник вимагав за ухилення громадянина від призову на військову службу у зв’язку із мобілізацією. Наразі військового та посередника затримано.

7:15
У четвер, 30 червня, о 12:00 в 321 каб. облдержадміністрації у рамках проекту «Цифрове перетворення України» відбудеться зустріч організаторів з представниками обласної влади, Офісу реформ, об’єднаних громад, громадської організації «Суспільна амністія», депутатів місцевих рад.

6:39
30 червня 2016 року о 10 год. в приміщенні обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича, 3) відбудеться семінар-навчання для керівників та секретарів тендерних комітетів обласних установ та закладів освіти і культури з питань особливостей застосування Закону України “Про публічні закупівлі”, а також впровадження в області системи електронних державних закупівель «ProZorro»

Попередній день   Наступний день