Попередній день   Наступний день

22:25
Засідання тимчасової контрольної комісії щодо незаконної забудови навколо міського озера.

21:55
В області протягом 2015р. в результаті економічної  діяльності  підприємств і організацій та у домогосподарствах утворилось 2124,8 тис.т  відходів (на 17,1% більше, ніж у  попередньому році), основна частина з яких (99,8%) – це малонебезпечні відходи IV класу небезпеки.

21:20
Середня зарплата на Прикарпатті за рік зросла на чверть. Її розмір у першому кварталі склав 3669 грн, — повідомляють у Головному управлінні статистики.

20:40
Міжнародна платформа Hello Tomorrow розпочала великий конкурс стартапів, передбачений для проектів на початковій стадії з робочим прототипом чи науковим огрунтуванням своєї інноваційної технології.

20:07
Світ не без добрих людей. Це відчули на собі юні пацієнти обласного Фтізіопульмонологічного центру. Їхніми проблемами перейнялася звичайна жінка, мати 4-х дітей Надія Мацевко. Її діти також перебували на обстеженні в цьому відділенні.

19:44
Сьогодні, 6 червня, в Долинському районному суді відбулося друге засідання у справі шахрая Віктора Басая, якого підозрюють в отриманні хабара.

19:20
За інформацією громадян, правоохоронці виявили та задокументували факт незаконного видобування піщано-гравійної суміші з берега річки «Сопівка» із використанням тракторного навантажувача та вантажівки “ЗИЛ” на території між смт. Печеніжин та с.Рунгури, Коломийського району.

18:55
7 червня, 11:00 у незвичному місці – дах облдерждрамтеат.

18:28
Івано-Франківські пластуни провели традиційний захід у форматі фестивалю. Цьогоріч присвячений до 160 річниці з Дня народження видатного українського письменника, поета, публіциста, перекладача, ученого, громадського та політичного діяча- Івана Франка.

18:07
У липні на Коломийщині пройде фестиваль, який поєднає в собі найрізноманітніші види мистецтва.

17:45
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої).

17:20
До осені українські фермери зможуть отримати обіцяні 450 млн. гривень державної допомоги, якщо Верховна Рада ухвалить відповідні зміни до держбюджету. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий в ексклюзивному інтерв'ю агентству УНІАН, розповідаючи про механізм реформування державної підтримки фермерів за стратегією розвитку АПК «3+5».

16:55
Працівники Косівського відділу поліції затримали подружжя крадіїв кабелю одразу після вчинення ними правопорушення.

16:32
В неділю, 5 травня, відбулись матчі чемпіонату області з футболу серед аматорських команд. Команди, що представляють обласний центр здобули синхронні виїзні перемоги.

16:07
Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січні–квітні 2016р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 10,8 млрд. гривень, у т.ч. за межі країни – на 2 млрд. гривень.

15:39
Під час патрулювання вулиць райцентру місцевими поліцейськими було виявлено та вилучено у трьох підозрілих молодиків наркотичні речовини.

15:19
Івано-Франківська веслувальниця, вихованка школи вищої спортивної майстерності, Людмила Лузан стала срібною призеркою на дистанції 200 метрів на етапі Кубку світу в Монтемор-у-Велью.

15:03
Парламент встановив законодавчі гарантії для випускників шкіл та вступників до ВНЗ із зони АТО та окупованих територій Верховною Радою України прийнято Закон від 19.04.2016 р. № 1114- VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права на здобуття освіти осіб, місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції».

14:48
За період з 30 травня по 5 червня 2016 року в Івано-Франківську  народилося 46 немовлят: 24 хлопчики і 22 дівчинки.

14:23
10-12 червня у селі Братківці Тисменицького району проходитиме шостий футбольний турнір дитячих команд (гравці 2004-2005 р. н.) «Меморіал Івана Краснецького». На вшанування пам’яті нашого краянина, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Івана Краснецького 2011 року було започатковано футбольні змагання юних футболістів-вихованців спортивних шкіл, які вже традиційно відбуваються на малій батьківщині І. Краснецького в селі Братківці, де його земляки щорічно гідно готуються і на належному рівні приймають дитячі баталії.

13:44
Крім того, внаслідок автопригод напередодні травми отримали водії автомобілів, у яких їхали діти, а також велосипедист і два мотоциклісти.

13:19
Рейтинг найбільш надійних банків України в 2016 році складено аналітиками “forinsurer.com” на базі офіційної статистики українських банків, наданої НБУ.

12:50
Нещодавно керівник Центру слуху ІФНМУ Роман Фіщук та лікарі-інтерни Остап Оріщак і Мирослава Пилип’юк виграли грант, завдяки якому влітку презентуватимуть свою дослідницьку роботу на світовому конгресі.

12:20
Об’єднаним територіальним громадам вже спрямовано майже третину коштів субвенції на розвиток інфраструктури, закладеної в Держбюджеті на 2016 рік в розмірі 1 млрд. гривень.

11:45
Патрульна поліція Івано-Франківська зупинила вантажівку, водій якої не мав документів на вантаж.

11:24
Цьогоріч святкування Дня пісні у Коломиї розпочалося в парку ім. Кирила Трильовського з благословення двох владик Василя (Івасюка) єпарха Коломийсько-Чернівецького УГКЦ, та Юліана (Гатали) єпарха Коломийського і Косівського УПЦ КП.

10:54
3 червня червня за участю керівництва облдержадміністрації та представників Держенергоефективності відбулося засідання «круглого столу» щодо перспектив використання біоенергетичних технологій у тепло- та гарячому водопостачанні в Івано-Франківській області.

10:31
Минулої доби, 5 червня, всього 35 разів ворог відкривав вогонь, 19 на Маріупольському, 13 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках, інформує прес-центр штабу АТО.

10:09
На фасаді Ямницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за ініціативи громадськості, керівництва закладу, сільської влади відкрито пам’ятну дошку Руслану Юрчишину – добровольцю, снайперу Національної Гвардії України, за покликанням – талановитому художнику, який отримав важке поранення на блокпосту № 34 у с. Кримське Луганської області. Помер Герой 1 січня 2016 року після довготривалої реабілітації.

8:40
03.06.2016 у жителя Верховини під час проведення санкціонованого обшуку у кримінальному провадженні за місцем проживання було виявлено та вилучено предмети схожі до боєприпасів.

7:33
У четвер, 2 червня, у Калуській ЦРЛ перестало битися серце 25-річної Наталії Кравчук.

6:56
Із метою виконання завдань відновлення боєздатності Збройних Сил України районні та міські військові комісаріати  Івано-Франківської області проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського, старшинського  та офіцерського складу.

Попередній день   Наступний день