Попередній день   Наступний день

22:25
У Рошневі Тисменицького району урочисто відкрили та освятили пам’ятну дошку уродженцю села Сергієві Харенку.  Боєць  АТО загинув 15 січня цього року на Сході країни при виконанні бойового завдання. Меморіальна плита стала четвертою у районі на честь вшанування пам’яті Героя, який віддав життя за Україну.

21:59
Озера у міському парку та в мікрорайоні Пасічна почистять та приберуть. Як повідомив на нараді у міського голови начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Ігор Влізло, роботи з облаштування водойм не проводилися протягом багатьох років.

21:19
За скоєне чоловікові загрожує кримінальна відповідальність – максимальне покарання у виді позбавлення волі строком до трьох років.

20:58
Співробітники Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття та майстри декоративно-прикладного мистецтва з Яворова, Косова та Городенки з 28 травня по 1 червня взяли участь у першому етапі спільного польсько-українського мистецького проекту.

20:30
8 – 12 червня 2016 року в Івано-Франківську відбудеться міжнародний фестиваль сучасного мистецтва PORTO Franko Гогольfest.

20:04
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук розповів про заходи щодо забезпечення контролю над якістю ремонту доріг в Івано-Франківській області.

19:47
6 червня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 2 застарілі боєприпаси: в селі Вишків Долинського району в лісовому масиві уч. «Калинець» знешкоджено 1 артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни та в селі Шевченкове того ж району на присадибній ділянці  знешкоджено 1 ручну гранату часів ІІ Світової війни.

19:25
10 млн. грн. виділено цьогоріч з обласного бюджету на соціальні програми для учасників АТО. У межах обласної комплексної програми підтримки сімей учасників АТО та учасників Революції Гідності у цьому році уже виділили більше 100 тис. грн. Такі цифри було озвучено на минулому тижні на сесії обласної ради.

18:53
В одному з магазинів Івано-Франківська наряд поліції охорони затримав 35-річну жінку, яка викрала у магазині на 600 гривень товару.

18:32
26 червня 2016 року у селі Верхній Ясенів (урочище «Запідок») Верховинського району відбудеться обласне свято «Полонинське літо – 2016».

18:04
За січень-травень 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 2343,4 млн. грн. податків і зборів, що на 698,8 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 1227,1 млн.грн., до місцевих бюджетів – 1116,3 млн. грн. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

17:39
Сьогодні, 7 червня, під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків дав доручення директору департаменту молодіжної політики та спорту Василю Матешку та своєму заступнику Олександру Левицькому організувати трансляцію футбольних матчів з 10 червня у парку.

17:18
В Івано-Франківську облаштовують сучасні автобусні зупинки. Перше таке місце посадки-висадки пасажирів з’явилося по вулиці Галицькій. Конструкція передбачає комфортну зону для очікування маршрукти, інформаційне табло розкладу руху громадського транспорту та простір для оголошень . А ще у зупинковому комплексі передбачений USB- вихід для підзарадки мобільних гаджетів.

16:56
Упродовж 5 місяців 2016 року від суб’єктів господарювання Коломийщини до місцевих бюджетів надійшло 11,7 млн. грн. акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 4,9 млн. грн

16:36
Питома вага нашої області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2%, що відповідає 14 місцю серед регіонів України, - інформує Головне управління статистики. Внесок підприємств з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності склав близько 8-ми %, з виробництва гумових і пластмасових виробів.

16:05
6 червня о 16:20 в м. Тисмениці по вул. Галицькій 33-річний водій, житель м. Івано-Франківська, керуючи автомобілем «ЗАЗ-110307», допустив зіткнення із автомобілем «ACURA MDX», під керуванням 28-річної жительки м. Івано-Франківська.

15:43
Петиція щодо запровадження безвізового режиму для короткострокових поїздок громадян України до Канади надійшла на розгляд до уряду країни.

15:25
Сьогодні, 7 червня, під час оперативної наради  директор департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко доповів про забезпечення літнього відпочинку дітей.

14:59
На засіданні колегії Калуської РДА, яке відбулося 3 червня під керівництвом голови райдержадміністрації Наталії Бабій, розглянули питання планової мережі освітніх закладів та контингенту учнів.

14:29
У понеділок, 6 червня, на площі Шевченка у Коломиї розпочалися будівельні роботи зі встановлення фонтану.

14:05
Сьогодні, 7 червня, в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу. Розглянули питання про внесення змін до перспективного плану формування територій громад області.

13:44
Чотирьох івано-франківських правоохоронців нагородили подяками міського голови.  Майора поліції Андрія Ілійчука, старшого лейтенанта Юрія Голода, старшого лейтенанта Володимира Побуримного, сержанта Володимира Куриляка відзначили  за професійну майстерність та активну участь у розкритті особливо важкого злочину - убивства.

13:18
Як наразі відомо, водій автомобіля «ВАЗ 2114» посеред ночі наїхав на юнака, який напідпитку йшов серединою дороги. За попередньою інформацією, потерпілий спочатку відмовився від його допомоги, а відтак все ж звернувся в лікарню та повідомив правоохоронців, що його збила невідома автівка.

12:49
В обласному етапі конкурсу на кращий проект опорного загальноосвітнього навчального закладу, в якому брали участь 9 загальноосвітніх навчальних закладів із Прикарпаття, окрім Войнилівської ЗОШ І-ІІІ ст., перемогу здобула і Рогатинська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. №1 із поглибленим вивченням іноземної мови.

12:25
6 червня о 05:24 в селі Балинці Снятинського району виникла пожежа офісного та складського приміщення. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі, пошкоджено стіни, віконні та дверні отвори. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11:47
Про це йдеться у Стратегічному оборонному бюлетені, затвердженому у понеділок президентом Порошенком, пише УП.

11:25
У перший день літа 2016 року туристичний клуб Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ організував 330 вінничан та учасників з Рівненщини, Івано-Франківщини та Хмельниччини встановити рекорд України "Найбільший живий герб України на Говерлі".

10:55
5 червня, у спортивному комплексі «Олімп» відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з фрі-файту пам’яті Павла Федорука.

10:32
5 червня в Івано-Франківську відбувся відкритий обласний фестиваль народного танцю «Арканове коло». Святковою ходою колективи пройшли вулицями м. Івано-Франківська до обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка, де проходив фестиваль.

10:07
У Тисмениці охорона торгового центру затримала з викраденим крамом двох юнаків із Тернополя. Охоронці зупинили на виході з магазину двох хлопців, які не розрахувалися за пляшку лікеру вартістю понад 600 гривень, три плитки шоколаду та жувальну гумку, пише АП.

9:41
У суботу 4 червня в м. Івано-Франківську було проведено другий традиційний турнір з міні-футболу серед дітей 8-9 років «ЮНИЙ ЧЕМПІОН», присвяченого Дню захисту дітей.

9:19
Керівником Надвірнянської місцевої прокуратури Івано-Франківської області виявлено податкову заборгованість у розмірі майже 30 млн. грн.

8:57
В селищі Глибока, що на Буковині, відбувся п'ятий етап Кубку України з мотокросу.

8:35
Президент України Петро Порошенко підписав закон, що розблоковує реформу суспільного мовлення в України, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

8:33
В управлінні Пенсійного фонду України в м. Івано-Франківську на День відкритих дверей завжди раді бачити своїх давніх партнерів з університету права імені Короля Данила Галицького.

8:04
Прокуратурою Івано-Франківської області до суду скеровано обвинувальний акт щодо 3-х прикарпатців, які вводили в оману потерпілих та заволодівали їх грошовими коштами у великих розмірах.

7:42
З 10 травня на телеканалі «Карпати» стартує проект Богдана Ославського про літературу – «Кома». Презентація проекту відбудеться 7 червня у GRAND CAFE кінотеатру «Люм’єр» о 16:00

7:07
Головне управління статистики інформує. На кінець 2015 року в області функціонували 402 дошкільні навчальні заклади на 25,7 тис. місць, у яких виховувалися 33,6 тис. дітей. У порівнянні з попереднім роком кількість закладів збільшилась на 8, а контингенти дітей у них – на 507 осіб. У 2015 році розпочали свою роботу по два заклади у Богородчанському та Калуському районах, по одному – у м.Івано-Франківську, Долинському, Коломийському Рогатинському, Снятинському та Тисменицькому районах, проте зменшилася кількість дошкільних закладів у порівнянні з минулим роком у містах Бурштині, Калуші та Надвірнянському районі (по одному).

6:34
07 червня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день