Попередній день   Наступний день

22:22
За інформацією Івано-Франківського обласного центру СНІДу, станом на 1 липня на обліку перебуває 942 інфікованих пацієнтів, з них у 377 діагностували СНІД.

21:57
Просто кіношна історія з Прикарпаття. Тисячі кілометрів до великої гуцульської родини здолав 23-річний австралієць Джеймс Лахманюк.

21:25
Сьогодні, 19 липня, окружна виборча комісія опрацювала всі 100% протоколів дільничних комісій та встановила результати виборів народного депутата у виборчому окрузі №85 з центром у Калуші.

20:50
Сьогодні за участю заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання комісії з призначення обласної премії імені Володимира Полєка.

20:24
Днями залізничний майстер під час обходу закріпленої за ним ділянки залізної дороги виявив пропажу добрячого «шматка» колії й викликав поліцію.

19:42
Делегація Верховинського району, організована НПП "Верховинським", відвідала сусідню Румунію. Ціллю поїздки було вивчення можливості будівництва вузькоколійної залізниці з початком в селі Буркут і з’єднання її з аналогічною дорогою в урочищі Штевйора на території Румунії.

19:42
Про це сьогодні, 19 липня, під час оперативної наради у міського голови повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

19:20
18 липня о 22:47 в селі  Завій Калуського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено шиферне покриття, дерев’яні конструкції даху на площі 40 м.кв, дерев’яне перекриття на площі 10 м. кв., підлогу на площі 2 м.кв.,  пошкоджено дерев’яні конструкції даху, частково стіну, речі домашнього вжитку

18:54
Правоохоронці постійно застерігають прикарпатців бути обачними в ситуаціях із телефонними шахраями, перевіряти інформацію почуту від них та не повідомляти персональних даних банківських карток. Щодо порад здійснення покупок через Інтернет, то найнадійніше оплачувати за товар після його доставки.

18:23
У середу, 20 липня, о 9 годині в приміщенні облдержадміністрації (зал засідань, 7-й поверх) відбудеться засідання обласного оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення в осінньо-зимовий період 2016/17 року

18:02
Про це повідомив сьогодні, 19 липня, під час оперативної наради директор департаменту освіти та науки Ігор Смаль.

17:40
Про це повідомив сьогодні, 19 липня, під час оперативної наради керівник патрульної поліції Дмитро Міхалець.

17:18
19 липня о 05.50 год. до ОКЦ Управління ДСНС в області від чергового лікаря Івано-Франківської ОКІЛ надійшло повідомлення про харчове отруєння людей, які 16-17 липня перебували на весіллі та харчувалися в закладі громадського харчування кафе «Смерічка», що в с. Лоєва Надвірнянського району.

16:55
В американському штаті Кентуккі (США) відкрився тематичний парк. Його центральним експонатом став величезний дерев'яний ковчег розміром, що точно повторює біблійний аналог. Примітно, що відкриття співпало з сильними повенями, які обрушилися на цю місцевість.

16:33
Перший журнал сфери гостинності «Отельер&Ресторатор» та консалтингова компанія «Майстерня Гостинності» за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації, запрошує всіх представників готельного та ресторанного бізнесу, на І «Форум гостинності», який відбудеться у Тернополі, 28-30 липня 2016 р. у приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації.

16:32
5-14 серпня 2016 року відбудеться одинадцята міжнародна піша Проща родин мігрантів-заробітчан та всіх охочих із Самбора у Зарваницю.

16:10
У місцевий відділ поліції звернувся 39-річний чоловік з повідомленням про зникнення його мобільного пристрою.

15:44
Сьогодні, 19 липня, у виставковій залі Івано-Франківського осередку національної спілки художників України відкриється VII виставка абстрактного мистецтва. Історія проведення щорічних виставок безпредметного мистецтва розпочалася у 2010 році на “Порто Франко”.

15:18
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з прикордонниками запобігли на Львівщині контрабанді з України культурних цінностей.

14:58
До Рожнятівського віділення поліції надійшла заява від 35-річного мешканця району, який повідомив, що з будинку його матері невідома особа вчинила крадіжку грошей.

14:30
Інтернет-сайт інвестицій створили в управлінні інвестиційної політики Івано-Франківського міськвиконкому. Це допоможе потенційним інвесторам (особливо закордонним партнерам) оцінити можливості ведення бізнесу в місті та спростить пошук вільних земельних ділянок і приміщень — на сайті опублікують інвестиційну карту Івано-Франківська.

14:05
В цьому році станом на кінець дня 17.07.2016 р. 312 тис. абітурієнтів подали 956 тис. заяв на вступ до вищих навчальних закладів. Таким чином, кількість абітурієнтів, які подали свої документи протягом семи днів вступної кампанії збільшилась на 55 тис, а кількість заяв на 97 тис. у порівнянні з аналогічним періодом 2015 р.

13:44
Міський голова Івано-Франківська запропонував мешканцям міста придумати назву для нового моста через річку Бистриця Солотвинська.

13:20
Нагадаємо, що законом передбачено кримінальну відповідальність за посів 10 і більше рослин конопель та 100 і більше – маку. В області триває спецоперація «Мак-2016», під час якої поліція виявляє понаднормові посіви.

12:54
09.07.2016 набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 06.07.2016 р. № 409 “Про внесення змін до Порядку електронного адміністрування реалізації пального”, яким внесено зміни до Порядку електронного адміністрування реалізації пального, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 р. № 113 «Деякі питання електронного адміністрування реалізації пального»

12:28
Аналіз причин пожеж показує, що найбільша їх кількість виникає внаслідок необережного поводження з вогнем, порушення правил експлуатації теплогенеруючих установок під час сушіння врожаю, пустощів дітей з вогнем.
 У період дозрівання та збору врожаю необхідно організувати охорону хлібних масивів, не допускати розведення поблизу них вогнищ.

11:45
15 липня на Бистриці Солотвинській в межах Івано-Франківська, на "Німецькому" та міському озерах керівник Управління Чорненький Р.С. разом з громадськими інспекторами рибоохорони провели черговий рибоохоронний рейд.

11:20
Як повідомили на Івано-Франківській митниці ДФС, за І півріччя п.р. державна казна поповнилася на 802,6 млн. грн. за рахунок митних платежів. У порівнянні з минулим роком надходження податків і зборів збільшились на 11,6 % або 83,6 млн. гривень.

10:57
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків привітам бухгалтерів міста з професійним святом. Та подякував їм за щоденний труд.

10:26
21 липня 2016 року о 14 годині в залі засідань виконавчого комітету (311 каб.) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

10:05
В Івано-Франківську відбувся другий етап турніру з міні-футболу серед дворових команд міста. Даний етап відбувся у мікрорайоні вул. Хоткевича  мешканці якого виборювали право участі у фіналі турніру що відбудеться 04 серпня. 

9:41
Ще один переселенець із Донеччини, який знайшов місце для проживання у Городенці, встиг «відзначитись», ставши фігурантом кримінального провадження.

9:20
У Івано-Франківську працівники поліції під час поверхневого огляду в жителя міста виявили та вилучили паперовий згорток із наркозіллям.

8:58
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків взяв участь у зустрічі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з міськими головами з питань розвитку місцевого самоврядування у Києві.

8:31
На Долинщині відбулася традиційна патріотична акція вшанування борців за українську державу «Яворина 2016».

8:04
Рогатинським відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 1 ст.263 та ч. 2 ст.307 КК України щодо 59-річного уродженця Хмельниччини.

7:38
Турбота про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - найважливіше завдання служб у справах дітей.

7:10
  У м. Пловдів (Болгарія) закінчився чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років, у якому, в складі збірної команди України, брала участь спортсменка з Прикарпаття Людмила Лузан.

6:38
19 липня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день