Попередній день   Наступний день

22:21
Кольоровий забіг-Color Run відбудеться  в  суботу, 23 липня о 18:00. Стартує  барвисте бігове свято на новій локації, а саме біля сцени на Міському озері.

21:29
В обласному центрі Прикарпаття вперше розробляється довгострокова стратегія розвитку на наступні 10 років. Адже донині від 1999 року місто мало 3 п’ятирічні стратегічні плани. Тепер планування майбутнього Івано-Франківська сягатиме 2027 року.

20:57
Кожна восьма пожежа в нашій області нині гаситься за допомогою ланок газодимозахисної служби – бійців чергових варт, котрі працюють у апаратах захисту органів дихання та зору у задимленому середовищі.

20:27
Сьогодні, 20 липня, на засіданні містобудівної ради Івано-Франківська розглядали проект детального плану вздовж вулиці Об’їзної в Крихівцях.

20:05
Під час пленарного засідання п’ятої сесії Калуської районної ради, депутати розглянули питання, які стосуються функціонування Войнилівської опорної школи.

19:44
Велике родинне свято організували у Драгомирчанах Тисменицького району з нагоди 638-ї річниці від першої писемної згадки про село. Так масштабно – усією громадою, тут святкували вперше.

19:20
За перше півріччя 2016 року платники податків Долинського, Рожнятівського районів та Болехівської міської ради забезпечили надходження до зведеного бюджету в сумі 524,7 млн. грн., що на 94,1 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зокрема, до державного бюджету надійшло 457,8 млн. грн., а до місцевих бюджетів – 168,5 млн. грн

18:55
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження "Про скликання 7 сесії міської ради сьомого скликання".

18:31
Велодоріжка, якою рухаються пішоходи. Люди стверджують, не всім зрозуміло, що червона смуга призначена для двоколісників. Адже розмітки та відповідних знаків тут наразі немає.

18:06
Виготовлений високо в горах та за спеціальною рецептурою. Смак гуцульського сиру, так званого будзу, не змінюється століттями. А спосіб приготування молочного продукту передається поколіннями.

17:44
За високий професіоналізм, проявлені ініціативу, наполегливість та сумлінне виконання службових обов’язків в умовах «гібридної війни» проти України 33 учасники бойових дій на Сході України отримали заохочувальні відзнаки – нагрудні знаки «Учасник АТО». Вручив їх бійцям міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

17:20
Рада національної безпеки і оборони України в разі продовження загострення ситуації на сході країни може внести до порядку денного питання про запровадження воєнного стану.

16:54
19 липня на 102 надійшло повідомлення, що в гуртожитку на вулиці Дністровській ножем порізали чоловіка.

16:29
Днями за підтримки благодійної програми ЮНІСЕФ Надвірнянській районній дитячій лікарні було передано три холодильники для зберігання вакцин.

16:08
Минулого тижня, завдяки старанням каноніка Папської базиліки Святої Марії Більшої в Римі владики Іринея Білика (ЧСВВ) до храму Угорників Івано-Франківської міськради привезли мощі святого великомученика Юрія Переможця на постійне перебування.

15:40
Сьогодні в Івано-франківському центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей, що на Набережній, 34Б, презентують “Лабораторію друзів”. Це - проект художника Євгена Самборського, який отримав фінансування від громадського ресторату “Urban Space 100”.

15:18
За минулу добу, 19 липня, в Івано-Франківській області зареєстровано одну дорожньо-транспортну подію.

14:55
Комісар ЄС із питань європейської політики сусідства і переговорів про розширення Йоганнес Ган заявляє, що Україна має отримати схвалення безвізового режиму з ЄС у жовтні цього року.

14:32
Голова уряду України Володимир Гройсман звернувся до Служби безпеки України з проханням перевірити інформацію про поїздку до окупованого бойовиками Донецька міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика.

14:08
19 липня о 17:51 в селі Нижній Березів Косівського району в одному із обійсть загорілася стайня. Вогнем знищено покрівлю, перекриття на площі 24 м.кв, 0.5 т сіна, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі – несправність пічного опалення.

13:44
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ст. 382 (Невиконання судового рішення) КК України щодо керівника одного із місцевих підприємств.

13:17
Як повідомили в Головному управління ДФС в Івано-Франківській області, до 1 липня 2016 року, як і передбачено Податковим кодексом, підрозділи податків і зборів з фізичних осіб територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області сформували і надіслали прикарпатцям 32 018 податкових повідомлень - рішень про нараховану суму податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Нарахування податку згідно сформованих податкових повідомлень-рішень складає 11,8 млн. грн.

12:50
8-13 серпня у карпатському селищі Ворохта, що в Івано-Франківській області, відбудеться VII Літня літературна школа, де лекторами стануть Тарас Прохасько, Ростислав Семків, Ірина Цілик, Андрій Курков, Галина Крук, Володимир Арєнєв та інші письменники, критики й видавці.

12:20
За словами начальника Долинської ОДПІ Романа Тимківа, протягом першого півріччя 2016 року платники Долинщини, Рожнятівщини та Болехівщини спрямували на потреби Збройних сил України 11,3 млн. грн. військового збору. Це на 1,7 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Зокрема, у червні поточного року платниками сплачено 2,0 млн. грн. військового збору.

11:48
Днями в смт. Ворохта на НСБ «Авангард» відбулися всеукраїнські змагання «Турне двох трамплінів» зі стрибків на лижах на трампліні зі штучним покриттям.

11:17
Нападник, застосувавши фізичну силу, викрав у потерпілого гроші в сумі близько 1500 гривень і втік.

10:56
Працівники поліції встановили особу зловмисника, який викрав гроші та товарно-матеріальні цінності на загальну суму 14 500 гривень із сільського торговельного закладу.

10:30
Під головуванням начальника управління міжнародного співробітництва, євроінтергації та розвитку туристичної інфраструктури ОДА Дмитра Романюка відбулася робоча нарада щодо можливості облаштування веловагонів у приміських поїздах.

10:08
Управління в справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Калуської міської ради проводить з 10 по 24 серпня 2015р. на додатковому футбольному полі стадіону «Хімік» спортивно-оздоровчий турнір з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед дітей та підлітків за місцем проживання, присвячений 24-ій річниці Незалежності України, повідомляється на сайті Калуської міської ради 

9:42
17 липня о 16.53 до яремчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що біля підніжжя Говерли, відчув погіршення самопочуття 55-річний житель Києва, який з групою з трьох чоловік здійснював проходження по туристичному маршруту, повідомляють Karpatnews.

9:17
За клопотанням благодійної організації «Майбутнє Прикарпаття» , за сприянням Верховинської районної державної адміністрації в селі Голошино Верховинського району з 11 по 18 липня 2016 року оздоровлено 17 дітей учасників АТО та волонтерів з Старобільського району Луганської області.

8:55
Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому визначило підрядника будівництва дитячого садка в с.Угорники Івано-Франківської міської ради.

8:30
Івано-Франківським окружним адміністративним судом задоволено позовні вимоги місцевої прокуратури про стягнення 162 тис грн боргу.

8:03
У понеділок, 18 липня, прокурор області Олександр Стратюк провів перший особистий прийом громадян.
 Із зверненнями та скаргами до керівника прокуратури звернулося 33 жителів Прикарпаття.

7:40
Postman – акустичний проект гітариста групи 5 Vymir Костянтина Почтаря.
У супроводі акустичної гітари і гармоніки Postman розповідає історії, що трапляються з ним і навколо нього, торкаючись суспільних тем, політики, стосунків між людьми і любові до рідного міста, та надихаючись Бобом Діланом, Девідом Кросбі і Ніком Дрейком, американським фольком, музикою 60-х.

7:08
20 липня 2016 року о 16:00 у приміщенні офісу Івано-Франківської обласної федерації футболу (вул.Чорновола, 80) для представників ЗМІ відбудеться прес-конференція за участю керівників МФК “Тепловик”, обласної федерації футболу і мера м.Івано-Франківськ Руслана Марцінківа.

6:36
20.07.2016р. о 14:00 в Департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини (вул. Незалежності, 9) відбудеться чергове засідання містобудівної ради.

Попередній день   Наступний день