Попередній день   Наступний день

21:31

21 липня у селищі Лисець Тисменицького району відбулася оперативна виїзна нарада за участі голови Тисменицької районної державної адміністрації Івана Семанюка з питань проведення реконструкції з добудовою дитячого садка «Сонечко» у селищі Лисець.



20:13
21 липня о 19:03 в селі Микитинці Івано-Франківської міської ради по вулиці  Грицишина загорілася господарська будівля. Вогнем знищено стіни та перекриття господарської будівлі на площі 70 м.кв, речі домашнього вжитку, пошкоджено будівлю літньої кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

19:40

Міст через Дністер між селами Незвисько і Лука Городенківського району, який з'єднує Івано-Франківську і Тернопільську області впродовж десятиліть перебуває в стані перманентного ремонту. 



18:25
Питання розвитку агропромислового комплексу, зокрема, тваринницької галузі, сільськогосподарської обслуговуючої кооперації та родинних ферм, розширення ринків збуту сільськогосподарської продукції є надзвичайно актуальними в процесі євроінтеграції України

17:20
Під час літніх відпусток чимало людей залишають без нагляду свої домівки. За цим добре слідкують квартирні крадії. Тому поліція закликає не бути надто безпечними та наперед подбати про охорону свого житла.

16:36
 24 липня 2016 року  о 17. 00 год. на Вічевому майдані  буде проведено  дитячий  концерт «Веселкове літо».

16:05
 24 липня 2016 року о 16.00 год. на літній естраді  парку культури і відпочинку ім. Т.Г Шевченка, відбудеться молодіжний концерт «Голос літа». Захід проводиться в рамках  міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку».

15:44
21 липня виконавчий комітет погодив облаштування ще чотирьох літників.

15:18
21 липня, на виконавчий комітет винесли питання про присвоєння поштової адреси будинку по вул. Мезепи 35, а.

14:41
Творчість, яка виходить за межі реальності. В Івано-Франківську відкрили традиційну виставку абстрактного мистецтва. Свої роботи представили понад три десятки художників. З усіх регіонів України. У кожного з них свій неповторний почерк та власна історія творчого шляху.

14:19
В Івано-Франківську створили нову громадську організацію учасників АТО – легіон “Галичина”. Вступити до якої виявили бажання ветерани антитерористичної операції, представники волонтерського руху та капелани.

13:48
Нещодавно жителі села Колодіївка Тисменицького району урочисто відзначили 550-у річницю від першої писемної згадки про населений пункт.

13:16
Порухи зі змінами в медицині на Долинщині — чи не найскандальніші в області. Чого, наприклад, варті лише нескінченна епопея з реформуванням Вигодської міської лікарні у с. Старому Мізуні та призначеннями і звільненнями її керівників або цьогорічне несподіване звільнення із займаної посади головного лікаря Долинської центральної районної лікарні і т. д.

12:26
За підсумками роботи першого півріччя 2016 року працівники Івано-Франківської митниці ДФС склали 64 адміністративні протоколи про порушення митних правил на загальну суму 404 тис. 675 грн. та вилучили предметів правопорушення попередньою вартістю 15 455 гривень.

11:53
21 липня, під час засідання виконкому начальник відділу звернень громадян  Наталія Шологон доповіла про звернення за І півріччя 2016 року.

11:22
До Івано-Франківського віддлу поліції звернувся 23-річний місцевий мешканець. Хлопець повідомив про те, що невідома особа з подвір’я житлового квартирного будинку викрала його старий неробочий автомобіль, котрий він придбав на запчастини.

10:51
19 липня під керівництвом голови районної державної адміністрації Олександра Кеніза відбулася нарада щодо ремонту автомобільної (об’їзної) дороги Надвірна – Бистриця.

10:20
За дорученням міського голови Ігоря Матвійчука, під головуванням першого заступника міського голови 20 липня відбулась виїзна нарада комісії, створеної розпорядженням міського голови від 24.06.2016 року  № 200-р, за участю представників управління з питань наздвичайних ситуацій міської ради, управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради, ТзОВ «Гірхімпром» та ДП «Науково-дослідний інститут галургії».

9:48
21 липня, в облдержадміністрації відбулася робоча зустріч між представниками облдержадміністрації та спеціалістами швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

8:56
21 липня, на нараді за участю голови ОДА Олега Гончарука щодо розвитку туризму в області, голова РДА Надвірнянського району зазначив, що дорога до однієї із принад району, Пнівського замку, вже зроблена.

8:35
В Івано-Франківську 38-річний місцевий мешканець розгулював з наркотиками в кишені, поки не викликав підозру в поліцейських.

8:04
У п’ятницю, 22 липня, відбудеться поїздка у Надвірнянський район на відкриття Центру допомоги учасникам АТО. Початок заходу о 12.00 год.

7:33
22 липня 2016 року о 15.00 год. в приміщенні  військової частини А 1807 селищі Делятин Надвірянського району, відбудеться концерт за участю народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Фронтові друзі» Міського Народного дому (керівник –заслужений працівник культури України Віктор Поліщук).

6:40
22 липня в Івано-Франківську розпочнеться Молодіжна піша проща до с.Зарваниця «Збагатись духовно»

Попередній день   Наступний день