Попередній день   Наступний день

22:24
У зоні проведення АТО на Сході України загинув прикарпатський військовослужбовець, житель села Вишнівка Снятинського району Анатолій Василик, 1994 р.н.

21:48
Молоді вчені з усіх куточків України проведуть літню школу на Прикарпатті. Ворк-шоп присвячений визначенню подальших перспектив для вітчизняної науки в галузі біомедицини та експериментальної біології, а також подолання глобальних викликів сучасного суспільства

21:20
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області нагадує, що повідомлення про прийняття працівника на роботу  подається до початку роботи працівника за формою згідно з додатком до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 р. №413.

20:54
Щоб забезпечити нову якість української освіти ще до запуску Нової української школи, Міністерство освіти і науки розвантажило і оновило навчальні програми для початкової школи та змінює методичні рекомендації для вчителів. Про це під час прес-конференції на тему “Звіт про роботу МОН за 100 днів” розказала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

20:29
У травні до Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від 56-річної вчительки однієї із шкіл міста про крадіжку. Потерпіла розповіла, що в навчальному класі з її сумочки невідома жінка викрала гаманець.

20:10
На наступній сесії Верховної Ради будуть підіймати питання легалізації вогнепальної зброї в Україні.

19:42
24 липня на 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Ботанічній трапилася ДТП за участю поліцейського автомобіля.

19:18
24 липня о 21:09 до галицьких рятувальників надійшло повідомлення про те, що в каналі Бурштинського водосховища втопився 21-річний чоловік.

18:56
25 липня о 20.51 в с.Довпотові Калуського району сталась пожежа сухої трави на площі 100 м.кв на приватній земельній ділянці 89-річного громадянина.

18:35
У неділю завершився перший в історії чемпіонат Івано-Франківської області з найбільш видовищного різновиду гри мільйонів – пляжного футболу.

18:11
Крім двох зіткнень автомобілів на Коломийщині, в результаті яких один водій загинув та один травмувався, 25 липня через зіткнення з причепом постраждав мотоцикліст з Городенківщини, а також було вчинено наїзд на пішохода в Івано-Франківську та на велосипедиста – в Калуському районі.

17:40
На Вічевому майдані Івано-Франківська відбувся етап Кубка України з стронгмену. До Івано-Франківська зїхалися кращі богатирі із Львова, Чернівців, Закарпаття, а Івано-Франківщину представляли місцеві атлети, як з міста так і з різних районів області

17:20
З метою організації змістовного дозвілля молоді 23 липня в с. Осмолода Рожнятівського району розпочав роботу мiський Екологiчний табiр "Дiти мiста", в якому беруть участь близько 60 осіб.

16:59
Завершу випуск висловлюванням українського письменника і політичного діяча, першого голови Директорії УНР Володимира Винниченка: “Чудний наш народ — і сильний, і сумний...

16:30
Український історик Орест Субтельний помер у Канаді на 76 році життя. Орест Субтельний понад 30 років був професором кафедр історії та політичних наук у Йоркському університеті.

16:05
В Івано-Франківську проведуть реконструкцію вулиці Тараса Шевченка на ділянці від вулиці Січових Стрільців до вулиці Гординського.

15:45
У Коломиї шляхом продажу на аукціоні приватизували єдиний майновий комплекс ДП «Коломийський експериментальний завод програмованих радіоелектронних учбових терміналів «ПРУТ».

15:18
«За інформацією ВП «Івано-Франківські магістральні електричні мережі» ДП «НЕК «Укренерго» у зв’язку із плановим ремонтом ІСШ-330 кВ на ПС Івано-Франківськ, який буде виконуватись з 25 до 31 липня 2016 року, знижується надійність живлення Івано-Франківського енерговузла».

14:53
23 липня в Івано-Франківську за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту відбувся Кольоровий забіг "ColorRun 2016”. Обсипавшись різнокольоровими фарбами учасники пробіглись навколо міського озера.
Першими на дистанцію 300 метрів вийшли діти.

14:31
У понеділок, 25 липня, в місті розпочала роботу школа-семінар “Перспективи для молодих вчених в галузі біомедицини та експериментальної біології: подолання глобальних викликів сучасного суспільства” на базі кафедри біохімії та біотехнології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Учасниками стали молоді дослідники, які приїхали з усієї України.

14:09
За перше півріччя 2016 року платниками Коломийщини перераховано до бюджету 91,1 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема, у червні до бюджету сплачено 19,6 млн.грн. ЄСВ. Про це повідомив начальник Коломийської ОДПІ Іван Кирик.

13:46

13:18
Про це повідомив сьогодні, 26 липня, під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків.

12:50
На  Коломийщині встановили рекорд  України у категорії “Масові заходи”.  2507 осіб одночасно співали і танцювали коломийку.

12:26
Сьогодні, 26 липня, під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків зробив зауваження КП «Міська ритуальна служба» щодо поганого прибирання центрального кладовища у с. Чукалівка.

11:52
Працівниками податкової міліції в ході проведення операції «Акциз-2016» виявлено та припинено протиправну діяльність чергового підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області

11:20
До традиційного фестивалю готуються ті, хто вирощує сонячну лозу. Як повідомили у Клубі виноградарів Прикарпаття, на 27-28 серпня заплановане проведення Свята винограду і вина. У його програмі - конференція виноградарів і майстер-клас з виготовлення вина, конкурси на тему виноградарства і дегустація винограду та вин, а також концерти.

10:58
Відродження галузі тваринництва, особливо молочного скотарства сьогодні не можливе без розвитку родинних ферм.

10:30
Про це сьогодні, 26 липня, під час оперативної нарди повідомив міський голова Руслан Марцінків.

10:10
Про це повідомив сьогодні, 26 липня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

9:42
За дорученням голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука у селищі Лисець Тисменицького району відбулася оперативна виїзна нарада за участю голови Тисменицької районної державної адміністрації Івана Семанюка, директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Назарія Іваніва щодо проведення реконструкції та добудови дитячого садка «Сонечко».

9:18
Вже ближчим часом у громадських просторах Івано-Франківська буде доступний для використання безкоштовний швидкісний інтернет. Днями розпочнуться роботи з влаштування точок WI-FI.

8:58
До Коломийського відділу поліції звернувся 47-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з його будинку невідома особа вчинила крадіжку грошей в сумі близько 4000 гривень.

8:29
В університеті продовжується прийом документів від вступників на навчання за денною та заочною формами на освітньо-кваліфікаційні рівні \"Молодший спеціаліст\", \"Спеціаліст\" та ступені \"Бакалавр\",\"Магістр\".

8:07
Івано-Франківським окружним адміністративним судом задоволено позовні вимоги місцевої прокуратури про стягнення із суб’єкта господарювання 319, 8 тис грн боргу.

7:58
Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

7:20
27 липня у Івано-Франківську відбудеться кулінарне шоу.

Попередній день   Наступний день