Попередній день   Наступний день

22:19
До поліції надійшло повідомлення, що 30-річна жінка, жителька одного із сіл Долинського району, яка перебувала у стані вагітності, без наявних таких ознак, проте дитини не народжувала.

21:28
На вулиці Целевича, що у мікрорайоні Пасічна, розпочалося укладання останнього шару асфальтного покриття. Минулого року тут поміняли комунікації , зробили водовідведення, облаштували доріжки та постелили перші два шари асфальту.

20:52
В Україні розробляють механізм озброєння військовозобов’язаного населення в разі масштабної агресії проти країни.

20:34
Дійство відбулось на центральній площі міста.
Молебень відвідали святі отці, можновладці, представники депутатського корпусу Калуша. До них приєдналось близько сотні віруючих.

20:03
27 липня в Івано-Франківську близько 10.00 23-річний водій автомобіля "ГАЗ 3302 СПГ", рухаючись заднім ходом по прибудинковій території до буд № 10А по вул. Угорницькій, допустив наїзд на 61-річну громадянку.

19:41
За місяць до річниці Франкових уродин у франковому місті розпочався літературний конкурс есе “Мій Франко”. 160 слів - у стільки лексем автори тексту мають вмістити роздуми “про” чи “навколо” українського Каменяра.

19:20
У вівторок, 2 серпня, у музей мистецтв Прикарпаття можна оглянути виставку “Подільська ікона - симфонія краси та святості”.

18:59
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків призначив Віталія Голутяка керівником КП «Електроавтотранс». Про це він заявив в інтерв’ю газеті «Західний кур’єр».

18:38
28 липня активісти партнерства «Громадянське суспільство та ЗМІ - за прозорі місцеві бюджети» в Івано-Франківську провели публічний перфоманс, під час якого наочно продемонстрували процес «дерибану» місцевого бюджету.

18:06
Манявський водоспад став гідрологічною пам’яткою природи загальнодержавного значення. Водночас із території лісового заказника “Скит Манявський” вилучають два гектари для сільського кладовища.

17:45
Підозрілого перехожого запримітили поліцейські під час несення служби на маршруті патрулювання по вул.Коновальця біля ТЦ «Велмарт», що в Івано-Франківську.

17:17
Галицьким відділенням поліції Тисменицького ВП ГУНП в Івано-Франківській області встановлюється місце перебування безвісти зниклого громадянина України Товстого Никифора Никифоровича.

16:55
27 липня о 17:20 до яремчанських рятувальників надійшло повідомлення від керівника туристичної групи школярів з Білої Церкви про те, що в районі гори Говерла Яремчанської  міської ради під час сходження з вершини заблукали дві 15-літні дівчини. Мобільного зв’язку із десятикласницями не було.

16:29
27 липня о 13:10 до долинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення Долинської центральної районної лікарні потрапив 51-річний мешканець села Мала Туря Долинського району.

16:03
Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів України № 540-р від 22 липня.

15:42
Головне управління статистики інформує.

15:19
Волонтери просять допомогти із плетінням маскувальної сітки для наших бійців у зоні АТО.

14:58
27 липня о 18:39 до снятинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що у річці   Прут у Снятині виявлено тіло утопленого.

14:27
28 липня в Карпатах при сильних зливах можливе  формування значного мiсцевого стоку та селевих потоків.

14:06
 28 липня о 02:15 в селі  Боднарів Калуського району по вулиці Галицькій виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено шиферне покриття, дерев’яні конструкції даху на площі 50 м.кв, дерев’яне перекриття, дерев’яна підлога. Ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замикання в електромережі на даху будинку.

13:44
Міністерство закордонних справ рекомендує українцям оцінювати загрозу можливого безпідставного затримання в Росії при плануванні поїздок в цю країну.

13:19
38-річний мешканець одного із сіл району звернувся до поліції із заявою про крадіжку. Чоловік розповів, що невідома особа проникла до його складського приміщення, звідки викрала електрозварювальний апарат марки "FORTE BX1-250 вартістю біля 2000 гривень.

12:50 | Коментарів: 1
Амброзія полинолиста — карантинний бур’ян, який шкодить не лише сільському господарству, але й здоров’ю людини. 

12:23
На Прикарпатті виявили радіоактивну чорницю. Ці дикороси ростуть високо в Карпатах. Збирати їх – справжня морока. Руками чи ось таким спеціальним гребінцем.

11:50
У I півріччі  2016 року залізничним та автомобільним транспортом (включаючи автотранспорт фізичних осіб-підприємців) замовникам доставлено 5,3 млн.т  вантажів, що на чверть більше, ніж у відповідному періоді попереднього року. Вантажооборот збільшився у порівнянні з І півріччям 2015 року на 22,1% і склав 704 млн.ткм.

11:18
Літературна агенція “Discursus” готує до видання книгу із підбіркою гуцульської прози Івана Франка “Терен у нозі”. Видання присвячене 160-річчю від дня народження та 100-річчю від дня смерті Каменяра. До книги увійдуть оповідання “Терен у нозі”, “Гуцульський король”, “Як Юра Шикманюк брів Черемош” та повість “Петрії й Довбущуки”, - про це йдеться на офіційному сайті   “Discursus”.

10:56
Роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) або тютюновими виробами може здійснюватися суб’єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності у них ліцензій.

10:30
26 липня відбулося підписання тристоронньої угоди «Про співпрацю між управлінням Держпраці в Івано-Франківській області, головним управлінням Державної фіскальної служби в Івано-Франківській області та головним управлінням Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області».

10:03
Щодоби прикапатці звертаються за допомогою поліції, яких обдурили шахраї. Найчастіше люди піддаються під вплив телефонних співрозмовників, які спантеличуюють їх шокуючими звістками, через що потерпілі втрачають здатність розсудливо оцінювати ситуацію і несвідомо виконують вимоги злочинців.

9:41
У Івано-Франківську затримали молодика, який намагався втекти із закладу громадського харчування, не оплативши рахунок. Адміністратор ресторану вчасно викликав правоохоронців і недобросовісний клієнт був змушений поїхати у відділ поліції.

9:19
Нещодавно розпочався ремонт автодороги державного значення на відтинку "Косів-Верховина". Зараз дорожники активно прокладають асфальт на околиці села Буковець.

8:57
Прокуратурою Івано-Франківської області погоджено повідомлення про підозру в організації контрабанди та незаконному виробництві, виготовленні, зберіганні та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин п’яти членам організованої групи.

8:25
Проблема загибелі людей на водоймах особливої актуальності набуває зазвичай у купальний сезон, хоча насправді водні об’єкти здатні забирати життя тих, хто не дотримується відповідних правил, практично цілорічно.

8:04
Упродовж шести місяців 2016 року від суб’єктів господарювання міста Івано-Франківська, які обрали спрощену систему оподаткування, до бюджету надійшло 55,3 млн.грн. єдиного податку. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 16,5 млн.грн. Про це повідомила заступник начальника ДПІ у м. Івано-Франківську Олена Мухіна.

7:43
Фахівці Головного управління ДФС в Івано-Франківській області з початку року провели 147 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. В ході проведення контрольно-перевірочних заходів виявлено 63 порушення вимог чинного законодавства у сфері обігу зазначених підакцизних товарів.

7:11
Липневі гості “Станіславського феномену” продовжують дивувати. 28 липня о 21.00 буде їх музичний вечір у “Бардаку”.

6:48
28 липня о 18 годині в Книгарні Є (м.Івано-Франківськ) відбудеться книжкову зустріч з авторкою та видавчинею Оленою Осмоловською, а також презентація інклюзивних книжок “Видавничого центру “12” (Київ) та розмова про літературу про дітей з особливостями розвитку.

Попередній день   Наступний день