Попередній день   Наступний день

22:20
Сьогодні, 5 липня, на оперативній нараді у міського голови доповідав головний лікар ЦМКЛ Тарас Масляк.

21:33
Простір для дітей. В спальному мікрорайоні БАМ з’явиться комплексний дитячий майданчик. Проект передбачає ігрову зону із різноманітними атракціонами, пісочницями та іншими декоративними елементами. А також спортивний майданчик з необхідним інвентарем для активних розваг підлітків на свіжому повітрі. В тому числі – комплекти настільного тенісу та шахові столи.

20:58
У залі засідань Снятинської міської ради відбулася чергова зустріч керівництва військово-цивільної адміністрації міста Красногорівки Донецької області з членами виконавчого комітету, громадської ради, депутатами міської ради, представниками молодіжного самоврядування, засобів масової інформації.

20:29
1 червня розпочалася загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Мак», у рамках якої здійснюються заходи спрямовані на виявлення і знищення незаконних посівів нарковмісних рослин, перекриття каналів надходження наркозасобів до споживачів та недопущення витоку в незаконний обіг наркосировини рослинного походження.

20:06
«Ті ОСББ, які вже скористалися урядовою програмою з енергоефективності, відчули її переваги. По-перше, ОСББ отримало безповоротну фінансову допомогу – щонайменше 40% від суми залучених коштів на утеплення. По-друге, мешканці утепленого будинку значно скоротили витрати сімейного бюджету на оплату комунальних послуг», - так прокоментував голова Держенергоефективності дані щотижневого моніторингу дії Державної програми підтримки населення та ОСББ до впровадження енергоефективних заходів.

19:44
Це дійство відбувається у селі Воскресінці на березі річки Прут, йдеться в сюжеті НТК.

19:22
9-10 липня вперше в Івано-Франківську відбудеться фестиваль розвиваючих ігор “ІНСАЙТ”.    Це унікальна можливість за допомогою гри поліпшити 4 сфери свого життя:побудувати успішну кар’єру або власний бізнес, отримати щасливе гармонійне життя, усвідомити причини своїх недуг та зрозуміти своє істинне призначення.

18:56
В Івано-Франківську склалась критична ситуація з виплатами заробітних плат медикам та освітянам. Про це на бюджетній комісії Івано-Франківської міської ради заявила начальниця управління фінансів Івано-Франківського міськвиконкому Вікторія Сусаніна.

18:30
Вдень 6 липня у західних областях грози, подекуди шквали 15-20 м/с.

18:06
У понеділок, 4 липня, на Косівщині в лісовому масиві знайшли повішеного чоловіка.

17:44
За І півріччя 2016 року до органів Пенсійного фонду України в області надійшло 122 запити на публічну інформацію.

17:22
До Галицького відділення поліції звернулася 21- річна жителька району із заявою про крадіжку. Дівчина повідомила що з її будинку зникло 1500 гривень та золота обручка. На її думку до цього причетна її знайома, яка днями гостила.

16:55
5 липня о 00:29 в селі Стримба Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено два вікна, двері, меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та побутову техніку.

16:30
Верховна Рада задовольнила подання Генпрокуратури на притягнення до відповідальності депутата від “Волі народу” Олександра Онищенка, пише УП.

16:05
4 липня о 17:50 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення від працівників рятувально-водолазної станції міста Коломия про те, що на міському озері було врятовано місцевого жителя, 1969 року народження.

15:46
4 липня близько 17.51 в м. Івано-Франківську по вул. Довженка, у дворі будинку невстановлений водій на «Ауді», рухаючись заднім ходом допустив наїзд на 7-річну дівчинку, яка проживає у м. Івано-Франківську.

15:20
Традиційно, третього липня у всесвітньому Марійському відпустовому місці - духовному центрі «Зарваниця», що на Тернопільщині, відбулася проща для працівників Державної фіскальної служби Івано-Франківської, Тернопільської та Вінницької областей.

14:59
Президент Петро Порошенко підписав закон про зниження акцизів на вживані автомобілі. Про це повідомив у Twitter прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

14:39
Під егідою Світового банку за авторством кандидата соціологічних наук, доцента кафедри зв’язків із громадськістю Національного університету Києво-Могилянської академії Дмитра Коника у світ вийшов посібник для державних службовців «Стратегічні комунікації».

14:19
Викрили зловмисника працівники Івано-Франківського відділу поліції. За скоєне передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

13:40
Поліцейські Калуського відділу поліції встановлюють особу та місце перебування зловмисника, який напередодні на вихідних стріляв в місцевого жителя з предмета, схожого на пневматичний пістолет.

13:20
Франківці категорично проти будівництва церкви на Валах і просять міську владу заборонити будівництво на місці колишнього кафе “Казка”, де запланована церква.

12:55
До Коломийського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 36-річна жителька міста. Вона повідомила, що невідомець, шляхом пошкодження вікна проник у приміщення салону краси в райцентрі, звідки намагався викрасти робочі інструменти.

12:25
Для додаткової зручності пасажирів з липня Укрзалізниця призначила курсування вагона-автомобілевоза. Розміщений він у складі поїздів Харків – Мукачеве або  Харків – Івано-Франківськ, а також Харків – Одеса. У західному напрямку вагон-автомобілевоз курсує до станції Львів, повідомляють у прес-службі Укрзалізниці.

11:49
  В облдержадміністрації відбулася робоча нарада щодо створення умов задля належного функціонування центрів допомоги учасникам АТО у районах області, а також налагодження співпраці між представниками центрів АТО та військовими комісаріатами.

11:21
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук підписав розпорядження "Про організацію земельних торгів щодо продажу права оренди водних об’єктів у комплексі із земельними ділянками, на яких вони розташовані".

10:59
Днями у Долині кінотеатр під відкритим небом відкрив сезон показів.

10:28
19-21 жовтня 2016 року у Львові проходитиме міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

10:05
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що Державна фіскальна служба України надала податкову консультацію з питань виникнення зобов’язання по сплаті акцизного податку при здійсненні оптової торгівлі паливом та відображення реалізації (оптової торгівлі) пального після 01.03.2016 у декларації акцизного податку.

9:44
Третій рік поспіль офіційний веб-сайт Івано-Франківської обласної державної адміністрації займає перші місця за результатами проведених Держкомтелерадіо моніторингів інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади.

9:16
Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури скеровано до суду позовну заяву в інтересах держави про повернення земельної ділянки площею 20,4 га вартістю 6 млн 141 тис грн.

8:57
У селі Саджава Богородчанського району на базі місцевої загальноосвітньої школи відкрився пластовий табір «Веселкова країна». Протягом двох тижнів тут оздоровлюватимуться понад півсотні дітей віком від 8 до 13 років.

8:30
За повідомленням про крадіжку грошей правоохоронці провели пошукові заходи, в ході яких встановили особу підозрюваного. Ним виявився працівник цього ж пункту обміну валют, який пропрацював у роботодавця два тижні.

8:09
Міністерство фінансів України відібрало 24 опорні школи для «пілотного» проекту.

7:40
У вівторок, 5 липня о 15:00 в обласній універсальній науковій бібліотеці прикарпатська письменниця Юлія Головчин презентуватиме свої дві книги – «Притчі». Це продовження двох попередніх частин за які авторка була удостоєна премії імені Івана Франка в номінації «Література».

7:19
У вівторок, 5 липня о 15:00 в обласній універсальній науковій бібліотеці прикарпатська письменниця Юлія Головчин презентуватиме свої дві книги – «Притчі». Це продовження двох попередніх частин, за які авторка була удостоєна премії імені Івана Франка в номінації «Література».

6:46
5 липня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день