Попередній день   Наступний день

22:11
На здійснення аналітичних досліджень, прогнозування, програмування та моніторингу реалізації основних завдань програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2016 рік з обласного бюджету планують спрямувати 127 тисяч гривень.

21:30
Сьогодні неабияке свято - Всесвітній день поцілунків. Таке оригінальне свято з‘явилось наприкінці XIX століття у Великобританії і має назву “World Kissing Day”.

21:00
У Коломиї працюють польські архітектори з фундації «Мости», які мають до осені подати проектно-кошторисну документацію для відновлення будинку, в якому колись розміщувалася старшинська школа товариства «Сокіл».

20:37
Івано-Франківською місцевою прокуратурою пред’явлено до суду позовну заяву про стягнення в інтересах держави 151 тис 977 грн податкових платежів.

20:05
Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала утворення дільничих виборчих комісій та початок їх роботи у 85-му виборчому окрузі.

19:42
Надвірнянська місцева прокуратура підтримує державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 364 КК України щодо  спеціаліста-землевпорядника однієї із сільських рад району.

19:20
Сьомий рік поспіль на спортивних майданчиках села поблизу річки Черемош, на території сільського парку відпочинку відбуваються змагання за участю команд-господарів із західних областей України, а також Польщі та Білорусі.

18:57
5 липня працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкодили 5 застарілих боєприпасів: 1 артилерійський снаряд та одну мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлені в селі Сопів Коломийського району; в селі  Печеніжин того ж району - 2 артилерійські снаряди і ручну гранату часів ІІ Світової війни.

18:30
Сьогодні, 6 липня, відбулося засідання постійної депутатської комісії Івано-Франківської міської ради з питань житлово – комунального господарства.

18:04
48-річний житель Івано-Франківська повідомив до Івано-Франківського відділу поліції про те, що в період з 09:00 по 18:00 год. невідома особа шляхом підбору ключа до замка дверей проникла всередину звідки викрала гроші в сумі 500 Євро, 800 доларів США та золоті вироби. Сума збитків встановлюється.

17:42
5 липня, в Калуському міському центрі надання первинної медико-санітарної допомоги (міська поліклініка) після тривалої перерви відновлено роботу комп’ютерного томографа.

17:20
Перевізники на контролі. В міському управлінні транспорту і зв’язку звітують про чергову перевірку руху громадського транспорту. Їхні працівники разом з патрульною поліцією здійснили низку рейдів. Зокрема , інспектували технічий стан автобусів перед відправкою на маршрути та фізичний стан водіїв. Ці заходи проведені з метою профілактики якості пасажирперевезнь.

16:59

Влада Івано-Франківська планує збільшити кількість точок доступу до безкоштовного WI-FI.


16:38
Утвердження громадянського суспільства і створення громадських рад при управліннях поліції в області - основні завдання нової громадської організації “Рада уповноважених представників громадськості Прикарпаття щодо здійснення дієвого впливу на процеси оновлення правоохоронних і державних органів та дотримання ними прав людини “Громадський контроль”.

16:18
У Центрі реабілітації диких тварин, що поблизу Галича, вже понад сотня пухнастих та пернатих підопічних. Нещодавно Галицький національний природний парк поповнився ще й куницею.

15:58
Вчора до Тисменицького відділу поліції звернулася 20-річна жителька району. Дівчина повідомила, що з приміщення магазину, де вона працює невідомі викрали її мобільний телефон.

15:33
Сьогодні, 6 липня, о 18.15 у приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться прес-конференція за участю Патріарха Київського і всієї Русі-України Філарета

15:12
Під час патрулювання території міста правоохоронці зупинили автомобіль з метою перевірки документів, а знайшли – зброю.

14:52
У середу, 6 липня, в Чернієві Тисменицького району горіла дерев’яна церква св. Миколая. Пожежа сталася близько 6 ранку. На місці пожежі працювали рятувальники, про причину загоряння поки невідомо.

14:32
З 1 липня не оподатковуються суми пенсій, що не перевищують 10 розмірів прожиткового мінімуму, встановленого на 1 січня звітного податкового року, для осіб, які втратили працездатність (у 2016 році – це 10 740 гривень).

13:46
Соціальна ініціатива, запроваджена на початку року Рогатинською міською радою, знайшла однодумців серед сільських голів району, тож сьогодні вже у чотирьох сільрадах – Вербилівській, Черченській, Підкамінській та Сарниківській – знають про безкоштовну медицину в дії, пише “Рогатка”.

13:20
Головне управління ГУ ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що починаючи з 1 липня 2016 року Звіти щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за звітний період «червень 2016 року» та наступні звітні періоди подаються платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за новою формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 11.04.2016 р. №441.

12:52
Про це повідомили 5 липня, під час засідання постійної депутатської комісії Івано-Франківської міської ради з питань підприємництва та регуляторної діяльності.

12:20
В оздоровчому таборі «Січ Соколина», розташованому у мальовничому куточку, оточеному лісом, неподалік річки Лімниці та гори Сокіл, що на території Галицького району, побували у гостях працівники У ДСНС в області. Діти, готуючись зустрічати таких гостей, підготували виставку малюнків на тему безпеки життєдіяльності.

11:44
2 липня 2016 року в м. Івано-Франківську на спортивній базі КП «МФОЦ» відбувся відкритий традиційний міський турнір з баскетболу 3х3  серед юнаків та дівчат, учасниками якого стали учні ДЮСШ міста та сусідніх районів

11:18
З початком жнив почастішали випадки перевезення сільськогосподарської продукції з порушенням законодавства. Йдеться про те, що деякі спритники намагаються перевезти якомога більше вантажу за один раз, при цьому значно перебільшуючи встановлену норму.

10:56
З ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України і обласного Офісу реформ відбулася прес-конференція з нагоди старту широкомасштабної акції «Децентралізаційний марафон», яка охопить усі регіони України, зокрема й Прикарпаття.

10:33
В рамках другої української хвилі “Світового туру 2016-2017″ “Океан Ельзи”, виступить у шести містах України, зокрема і у Франківську.

10:05
5 липня, заступник прокурора області Володимир Гулкевич перевірив умови утримання та провів особистий прийом засуджених, які відбувають покарання в Івано-Франківській установі виконання покарань (№ 12).

9:41
До відома населення, які є споживачами ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія», що обслуговує котельню по вулиці Індустріальній.

9:20
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що з 1 липня 2016 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 25.05.2016р. №503, яким внесено зміни до податкової звітності з податку на додану вартість, затвердженої наказом Мінфіну від 28.01.2016р. № 21.

8:58
У двох випадках потерпілі розповіли конфіденційні дані банківської картки псевдо-менеджерам банків, після чого з їхніх рахунків зняли значну суму грошей.

8:37
Президент Петро Порошенко відзначив орденом «За мужність» українських воїнів, які виявили особисту мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

8:04
Верховинським відділом прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ст. 246 ( Незаконна порубка лісу) КК України щодо 25-річного місцевого жителя.

7:43
6 липня о 19.00 годині на сцені біля міського озера відбудеться фестиваль «Купальська Ніч».

7:18
Okan Okan Okan – мистецьке псевдо молодого художника турецького походження, який мешкає в Берліні.

6:39
6 липня, о 12.00 в круглій залі Івано-Франківської обласної філармонії відбудеться прес-конференція організаторів Еко-етно фестивалю «Карпатське коло», який відбудеться 21-24 липня у с.Шешори, Косівський район.

Попередній день   Наступний день