Попередній день   Наступний день

22:19
За участю заступників голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка та Ігоря Пасічняка відбулося засідання організаційного комітету з питань проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі УГКЦ до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої.

21:48
Кабінет Міністрів України постановою від 13 липня 2016 р. №440 затвердив Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру.

21:20
Індустріальний туризм. У промислових зонах Калуша гратимуть у пейнтбол, а шахти стануть відкритими для екскурсій

20:53
Сьогодні, 1 серпня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків представив нового директора КП «Електроавтотранс» Віталія Голутяка працівникам підприємства. Колишній керівник, Леонід Яковець, залишиться на посаді першого заступника.

20:32
1 серпня о 14:04 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу у селі Незвисько Городенківського району.

20:11
До кінця дня та протягом ночі і ранку по області та місту очікується гроза, град, шквалисте посилення вітру 17-22 м/с.

19:40
Нафтові озера появилися буквально в якихось 300-500 метрах від житлових будинків.

19:18
У селі Черче на Прикарпатті діє унікальна оздоровниця. Головний скарб – торфяне болото, яке здавна допомагало при ломоті в спині, руках, ногах.

18:55
У понеділок, 1 серпня, відбулася нарада з переможцями та виконавцями програми «Бюджет участі». На зустрічі авторів було повідомлено, який саме департамент чи управління займатиметься їхнім проектом.

18:30
Голова ГО «Покутські ініціативи» Ярослав Гнатюк та шаражист Андрій Крицун вирішили організувати благодійний мистецький аукціон.

18:10
Відтепер сільська рада має перераховувати за свою малечу гроші у міський бюджет.

17:44
На закупівлю вакцини проти раку шийки матки «Церварікс» бельгійського виробництва Калуська міська рада виділила 40 тис. грн. Вакцинуватимуть переважно дівчаток, яким виповнилось 12 років, і старших.

17:20
У роботі колегії взяли участь перший заступник голови Рогатинської райдержадміністрації С. Демчишин, заступник голови Рогатинської районної ради О. Вовкун та начальник управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури Рогатинської РДА В. Штогрин, керівники структурних підрозділів та підрозділів районного рівня головного управління статистики.

16:54
31 липня в Івано-Франківську в Urban Space 100 команда Frankivsk Half Marathon та засновники відомого інтернет-видання Ногибоги про біг за здоровий спосіб життя Дмитро Коваленко та Павло Уваров провели для усіх бажаючих біговий лекторій.

16:31
Департамент соціальної політики облдержадміністрації спільно із БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» та департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради на автостанції № 2 в м. Івано-Франківську (вул. Горбачевського, 14) провів акцію «Кожен постраждалий має право на допомогу!» присвячену Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми.

16:09
З 1 серпня 2016 року в Україні набере чинності закон, завдяки якому на автомобілі б/у значно знизяться акцизи. Тепер багато українців зможуть собі дозволити завести “залізного коня” – якщо розумно підійдуть до цієї можливості.

15:42
Смертельні тілесні ушкодження 49-річний тернополянин та 46-річна жителька Луганщини отримали внаслідок зіткнення їх «Хонди» з автомобілем «Мітсубісі Паджеро».

15:18
31 липня о 08:30 в селі  Ямна Яремчанської міської ради виникла пожежа легкового автомобіля «Фольксваген». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

14:55
На вулицях багатьох міст України вже встановлені відеокамери. У Долині ж тільки розпочались роботи з монтажу системи відеонагляду. Спрямований цей проект насамперед на підвищення безпеки, оперативної реакції на проблеми і правопорушення,  котрі виникають на території міста.

14:33
Івано-Франківське територіальне управління Антимонопольного комітету України розпочало розгляд проти газорозподільчого підприємства.

14:08
До осінньо-зимового періоду 2016-2017 рр. на ДТЕК Бурштинській ТЕС завершено капітальний ремонт та включено в мережу енергоблок №9.

13:44
Гуцульський фотохудожник Руслан Трач презентує в Івано-Франківську свою фотовиставку “Мольфart: геометрія шляху”. Роботи автора - це створення  так званих «заговорених» речей, тобто синтез візій і слова, поєднання фотографії і поезії  для створення окремого виду мистецтва з енергетикою Карпат, з розумінням глибин гуцульського світосприйняття.

13:20
30 липня, у селі Павликівка Калуського району Івано-Франківської області загинув 13-річний підліток.

12:48
За принципової позиції органів прокуратури Івано-Франківської області до місцевого бюджету надійде 30 млн грн податкового боргу.

12:25
Коломийська міська рада оголосила конкурс на кращий проект пам’ятника загиблим героям та учасникам бойових дій в зоні проведення  АТО.

11:45
Відповідно до списку СБУ на сьогодні у полоні бойовиків знаходиться 109 українських заручників, але відомо місце знаходження лише десятків з них. Про це заявила у четвер народний депутат від фракції БПП, перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко під час прес-конференції у Краматорську, повідомляє кореспондент Укрінформу.

11:22
В Івано-Франківську за участю заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання комісії з призначення обласної премії імені Володимира Полєка.

10:55
19 серпня 2106 року о 18.00 відбудеться знаменна подія не тільки в культурно-мистецькому житті Коломиї, але і всієї України, адже цього дня відбудеться відкриття першого в Коломиї за весь час незалежності України громадського мистецького центру "Світовид" та картинної галереї.

10:33
Нестерпний сморід та масові захворювання: в селі Підгайчики місцеве підприємство отруює життя селян.

10:10
29 липня відбулося засідання робочої групи з розгляду проектів громадських організацій щодо здійснення реабілітації учасників антитерористичної операції.

9:42
30 липня о 13:50 у селищі Ворохта Яремчанської міської ради під час проведення чемпіонату України, спускаючись з гори Говерла, впав та травмував ліву руку 33-літній мешканець міста Жмеринка Вінницької області.

9:19
30 липня о 15:57 у ставку села Угорники на Коломийщині втопився 16-річний юнак. О 18:00 його тіло було знайдено та піднято з дна водойми водолазами Коломийської рятувально-водолазної станції.

8:54
Департамент архітектури та містобудування розпочав опрацювання проекту дитячого садочка на вулиці В.Чорновола 6 в Івано-Франківську.

8:27
Прес-служба Івано-Франківського міського голови Руслана Марцінківа оприлюднила заяву щодо обшуків на КП "Івано-Франківськводоекотехпром".

8:06
Як повідомили у службі приміських пасажирських перевезень регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», у зв’язку із малою заселеністю з 5 серпня скасовується курсування регіонального потяга №704/703 сполученням Львів – Івано-Франківськ – Львів, який курсував складом дизель-поїзда ДПКр-2 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.

7:38
29 липня, під час підсумкової наради прокурор області Олесандр Стратюк заслухав доповіді заступників та керівників місцевих прокуратур щодо проблемних питань в роботі органів прокуратури.

7:15
Вічевий майдан, Івано-Франківськ

6:45
02 серпня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

6:39
Цьогоріч іванофранківці долучилися до розподілу коштів міського бюджету, відтак ми маємо 12 проектів-переможців програми "Бюджету участі".

Попередній день   Наступний день