Попередній день   Наступний день

22:18
Надвірнянською місцевою прокуратурою забезпечено виконання судового рішення у справі за позовом прокуратури про повернення земельних ділянок загальною площею 130 га вартістю 24 млн 165 тис грн.

21:26
Від сьогодні Національний банк України дозволив фізичним особам купівлю, продаж та обмін валюти до 150 тисяч гривень без паспорта. Про це повідомила прес-служба НБУ.

20:57
За словами начальника Рожнятівського відділення Долинської ОДПІ Сергія Петровського, протягом січня-липня 2016 року платники Рожнятівщини спрямували на потреби Збройних сил України 3,29 млн. грн. військового збору.

20:31
9 серпня о 22:45 в с. Лоєвій Надвірнянського району невідома особа, керуючи автомобілем марки "Део", допустила наїзд на 44-річного пішохода, жителя смт. Делятина, який переходив дорогу,

20:08
45-річна жителька Івано-Франківська через Інтернет-мережу хотіла продати музичний центр. Оголошення про продаж розмістила на сайті «ОЛХ».

19:45
На цьому тижні, з 9 по 17 серпня, в польському місті Ополє проходить проект «Youth and Fit Synergy» в рамках програми «Erasmus+». В ньому беруть участь 14 студентів Івано-Франківського національного медичного університету. Про це інформує сайт навчального закладу.

19:20
Управління інвестиційної політики інформує про конкурс малих грантів для здійснення моніторингу публічних закупівель за допомогою модулю аналітики Prozorro

18:58
Кільце з’явиться на перехресті вулиць Вовчинецька та Привокзальна. Це дозволить розвантажити  вулиці та в’їзд під міст, який був тут дуже ускладнений через великий потік машин.

18:35
На Закарпатті затримали двох чоловіків, котрі перевозили мігрантів з Індії.

18:10
Сьогодні, 10 серпня, відбувся брифінг щодо стану аварійності й дорожньо-транспортного травматизму на дорогах Прикарпаття; також триває місячник безпеки дорожнього руху.

17:43
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулася нарада щодо функціонування медичних закладів області.

17:18
Днями вони відвідали табір учасників другого етапу обласної молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми «Чорний ліс 2016», розташований у селі Козино Тисменицького району.

16:56
Івано-Франківська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України щодо 31-річного мешканця обласного центру.

16:33
Таку суму надходжень сплачено до Державного бюджету протягом січня-липня поточного року платниками Долинського району та Болехівської міської ради. Це майже на 2 млн. грн.  або на 23,3 % перевищує минулорічні показники. Зокрема, тільки у липні поточного року платниками сплачено 1,8 млн. грн. військового збору.

16:07
Інформацію про дію ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами можна перевірити on-line на веб-сайті фіскальної служби. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

16:00
“Спільнота Святого Егідія” запрошує всіх охочих, а особливо молодь, об‘єднати зусилля у допомозі безпритульним, роздавати їжу, а також приносити для них поношений одяг та взуття

15:44
9 cерпня о 16:36 в місті Івано-Франківськ по вулиці Є. Петлюри горіло сміття в підвалі житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15:18
8 серпня о 17:30 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що близько 17:00 в селі Підгайчики Коломийського району в технічній водоймі втопився 54-літній чоловік.

14:58
У селах Мишин і Ковалівка потенційної Нижньовербізької ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області відбулися громадські обговорення щодо утворення цієї громади.

14:32
До Галицького відділення поліції звернулася 27-річна жителька міста Бурштин. Жінка повідомила, про те що невідомі особи вчинили крадіжку грошей з місцевої аптеки.

14:05
За дорученням міського голови Руслана Марцінківа в кінці серпня 2016 року відбудеться відкриття територіального підрозділу ЦНАП м.Івано-Франківська у мікрорайоні «БАМ» (вул.Гетьмана Мазепи,185 ).

13:43
Важкоатлетка Вероніка Івасюк посіла 13 місце у ваговій категорій 58 кг на Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

13:20
Відповідно до п. 177.5 ст. 177 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізичні особи – підприємці, які здійснюють діяльність на загальній системі оподаткування, подають до контролюючого органу податкову декларацію за місцем своєї податкової адреси за результатами календарного року у строки, встановлені для річного звітного податкового періоду, в якій також зазначаються авансові платежі з податку на доходи.

12:49
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, до місцевих бюджетів Івано-Франківщини січні-липні  2016 року надійшло 1687,1 млн. грн. податкових платежів, що на 524,5  млн. грн. більше  ніж у відповідному періоді 2015 року.

12:20
10 серпня в Івано-Франківську, у фортечній галереї “Бастіон”, з ініціативи київської Майстерні каліграфії “Monkey ART” запрацює виставка каліграфії «Жиє слово», присвячена 160-річчю з дня народження Івана Франка.

11:47
Ми уже розповідали, що Благодійний фонд “Карітас – Івано-Франківськ УГКЦ” розпочав уже традиційну щорічну акцію “Перший портфелик”.

11:18
У Коломиї фінішувала фінальна частина Чемпіонату України з футболу серед ветеранів, у віковій категорії 45 років та старші.

10:54
Коломийські сироти та діти позбавлені батьківського піклування і діти з родин переселенців отримали подарунки від міської влади, йдеться в сюжеті каналу НТК.

10:32

Згідно з офіційними даними Державної служби статистики, в липні в Україні була зафіксована дефляція на рівні 0,1%, в червні дефляція була на рівні 0,2%.


10:07
Головне управління статистики інформує. Будівельний комплекс Івано-Франківської області представлено як суб’єктами господарювання-юридичними особами, так і фізичними особами-підприємцями, частка яких в загальній кількості становить відповідно 52% та 48%. У 2015р. будівельну діяльність здійснювали 1035 підприємств, з них 19 – великі і середні, 1016 – малі, з яких 901 – мікропідприємства.

9:40

20 – 21 серпня в Коломиї відбудеться фестиваль Drive for Life fest. Захід проведуть на кількох екстремальних локаціях.


9:18
У липні на території Національного природного парку «Верховинський» здійснено дводенну наукову експедицію з обстеження насаджень ялини європейської та сосни гірської.

8:57
Президент України Петро Порошенко підписав Розпорядження № 230/2016-рп «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад голів місцевих державних адміністрацій».

8:36
Івано-Франківська місцева прокуратура склала та скерувала до суду адміністративний  протокол за ст. 172-7 КУпАП щодо посадовця комунального підприємства. За цією статтею управлінням департаменту захисту економіки ГУ НП в Україні також складено протокол щодо іншого посадовця цього ж підприємства.

8:04
Прокуратура Івано-Франківської області направила до територіального управління Державної судової адміністрації заяву щодо поведінки судді Івано-Франківського окружного адміністративного суду для вирішення питання щодо притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

7:43
Поліція вилучила дві одиниці техніки на Коломийщині та Тисмениччині. Екскаваторщики здійснювали незаконний видобуток та завантаженння автотранспорту піщано-гравійною сумішшю.

7:15
10 серпня 2016 року о 10 годині в приміщенні Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області (м.Івано-Франківськ, вул.Сахарова, 15) відбудеться брифінг за участю в.о. начальника відділу УПД ГУНП в Івано-Франківській області підполковника поліції Андрія Лібрика та заступника начальника Управління патрульної поліції у м.Івано-Франківськ лейтенанта поліції Олега Сердюка щодо стану аварійності, дорожньо-транспортного травматизму на дорогах Прикарпаття та проведення місячника безпеки дорожнього руху.

6:46
У середу, 10. 08, о 10:00 відбудеться кінопремєра дитячого гумористичного кіножурналу “Байки” в кінотеатрі “Люмєр”.

Попередній день   Наступний день