Попередній день   Наступний день

22:28
 Конкурс на будівництво дев’ятиповерхового будинку в районі вулиць Хіміків-Тролейбусна, біля дитячого садочка Вишиванка, оголосили в Івано-Франківському міськвиконкомі.  Будинок матиме 2 під’їзди по 9 поверхів і розрахований на 78-80 квартир.

21:25
Сьогодні, 11 серпня, в Івано-Франківську відбулося відкриття виставки відомого франківського художника Романа Бончука “Квіт нації”.

20:58
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста – юрисконсульта відділу туризму та міжнародної технічної допомоги управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації (на час відсутності основного працівника).

20:32

За сім місяців 2016 року  верховинські платники податків сплатили до місцевого бюджету 20,1 млн. грн. податків і зборів. Про це повідомила начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Оксана Жураківська.


20:10
Під час патрулювання вулиць міста Бурштина поліцейські виявили у місцевого юнака марихуану.

19:40
В чергову частину місцевого відділення поліції поступило повідомлення про незаконне видобування корисних копалин з річки "Скопівка", що на Коломийщині.

19:18
Медики кажуть, що напередодні на засіданні страйкового комітету вирішили припинити акції протесту, поки не поговорять з обласним керівництвом, йдеться в сюжеті НТК.

18:56
У середу, 10 серпня, в с. Крихівці, трапилась ДТП, в результаті якої 2 водії госпіталізовані, повідомляє Управління НС Івано-Франківської ОДА.

18:34
У результаті здійснення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання, що діють на ринках реалізації продуктів харчування, вимог законодавства про захист економічної конкуренції, працівники Івано-Франківського територіального відділення АМКУ виявлено в супермаркеті "Гулівер", що в м.Бурштині, акційний товар - сир "Руський класичний" торгової марки "Тульчинка".

18:10
10 серпня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в області знешкоджено  два артилерійські снаряди часів Другої світової війни, виявлені на присадибній ділянці в селі Грушка Тисменицького району та один артилерійський снаряд часів Другої світової війни, виявлений на відкритій території в дворі житлових будинків в місті Івано-франківськ.

17:45
Протягом семи місяців поточного року суб’єкти господарювання перерахували до  Зведеного бюджету 106,1 млн.грн. податків, зборів і платежів, що на 73,1 млн.грн. більше ніж торік. Про це повідомила перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш.

17:20
Українець Олег Верняєв приніс Україні срібну нагороду на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, виступивши у спортивній гімнастиці, передає УНН.

16:55
Трагедія трапилась у середу, 10 серпня, в с. Томашівці Калуського району, повідомляє Управління НС Івано-Франківської ОДА.

16:30
Під керівництвом голови громадської ради Віталія Перевізника відбулося засідання президії громадської ради при облдержадміністрації.

16:08
Не всі абітурієнти, що були рекомендовані до зарахування на бюджет, принесли оригінали документів та використали свою можливість навчатися за бюджетні кошти. Місця, які не були використані вступниками, МОН передасть пільговикам.

15:43
Наразі медики намагаються врятувати життя 37-річного місцевого жителя, який після учорашньої аварії перебуває у мозковій комі. Потерпілий, як наразі відомо, керував мотоциклом «Вайпер 150» без захисного шолома.

15:16
Працівники Коломийського відділу поліції спільно з працівниками виправної колонії виявили у передачі для засудженого наркотичні речовини.

14:54
10 серпня о 13:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на кухні в одній із житлових квартир на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Галицькій в Івано-Франківську виникла пожежа.
Уже о 13:55 рятувальники були на місці події.

14:33
Управління ДСНС в області звертається до громадян аби нагадати основні правила безпеки під час грози.

14:05
Стіну біля Алеї Небесної Сотні  прикрасили  патріотичним настінним графіті. Це було зроблено з ініціативи директора Малої академії народних ремесел  Стефанії Сидорук, пише “Галицьке слово”.

13:44
Під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Валерія Крецула та координатора Регіонального офісу реформ Руслана Панасюка відбулося засідання регіональної робочої групи із підготовки перспективного плану формування територій громад області.

13:17
Долинські правоохоронці викрили підозрюваного у крадіжці мобільного телефону в продавчині, яка залишила його на своєму робочому місці – на прилавку.

12:52
В Івано-Франківську в мікрорайоні «Опришівці» заплановано багато робіт. Частину з них уже виконано, але багато ще залишаються в роботі.

12:24
Відділ культури Коломийської міської ради закупив 200 примірників «Хрестоматії з  історії Коломиї».

11:49
Впродовж звітного періоду працювали над реалізацією державної політики з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, підтримки національного усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; забезпечення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства у сфері захисту прав дітей; підвищення рівня правової культури територіальної громади міста у сфері охорони дитинства.

11:20
10 серпня, відбулася сесія Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання. Депутати розглянули питання з уточнення міського бюджету на 2016 рік, про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста, про списання з балансу багатоквартирних будинків.

10:58
Уряд удосконалив порядок виплати одноразової грошової допомоги особам, що отримали легкі тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі в масових акціях громадського протесту в період із 21 листопада 2013-го по 21 лютого 2014 року, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

10:29
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, за січень-липень цього року бізнес Івано-Франківщини отримав на розрахункові рахунки 1848,7 млн. грн. у вигляді відшкодованого податку на додану вартість. Це на 563,3 млн. грн. більше, ніж торік. Із загальної суми заявленого до відшкодування ПДВ 28,6 млн. грн. повернуто 16 платникам з іноземними інвестиціями.

10:05
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13.07. 2016 № 440, яка набрала чинності 16 липня 2016 року, фахівцями ДП у м.Івано-Франківську проводиться інвентаризація неприбуткових установ та організацій, які включені до Реєстру неприбуткових установ та організацій, та не є платниками податку на прибуток.

9:42
Департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації витратить 138 тисяч гривень на виготовлення відеороликів з метою розкриття інвестиційної та туристичної привабливості області

9:20
Слідче управління національної поліції Івано-Франківської області проводить розслідування щодо замаху на життя бізнесмена, співзасновника івано-франківської медичної компанії ТОВ “Медекс”, повідомляє сайт Opens external link in new windowБігус-інфо.

8:58
Івано-Франківський краєзнавчий музей презентує  проект відомого українського художника  Романа Бончука «КВІТ НАЦІЇ», присвячений 25-ій річниці Незалежності України. Проект автора - це ретроспекція та фіксація кожної історичної миті сьогодення.

8:32
Міжнародна фінансова корпорація (IFC), член Групи Світового банку, та АБ «УКРГАЗБАНК» 17 травня 2016 року підписали угоду зі спрощення доступу до фінансування для компаній, що бажають запровадити відновлювальні та енергозберігаючі технології.

8:10
Відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Ярослава Паранюка з Комерційним Аташе Посольства Держави Ізраїль в Україні Елізабет Соловйовою та представниками компанії «NegevEcology» Моті Дананом та Елі Бен-Сімоном.

7:42
До Богородчанського відділення поліції звернувся 40-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що невідомець викрав його велосипед марки «Ардіс», котрого він залишив без нагляду біля магазину.

7:18
Одним із найпоширеніших видів кримінальних злочинів за останніх кілька років є шахрайства. Зловмисники щоразу видумують нові схеми та правдоподібні історії як видурити у довірливих громадян гроші.

6:41
11 серпня, у четвер, о 10.00 год. у кризовому центрі управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбудеться нарада-семінар щодо забезпечення на території області заходів цивільного захисту населення.

Попередній день   Наступний день