Попередній день   Наступний день

22:15
Не Ріо-де-Жанейро, однак не менш натхненно. У Муніципальному таборі «Лімниця» відбулись традиційні Малі Олімпійські ігри. На старт вийшли юні відпочивальники. Хлопці та дівчата віком від восьми до чотирнадцяти років змагались у швидкості та спритності. Кожна із 10 команд-учасників підготувала власне представлення. Заспівали гімн та підняли прапор – усе за традиціями Олімпійських ігор

21:53
Українські аграрії завершують збирання ранніх зернових. Врожай зібрано з площі 9,6 млн га. Що становить 99% до прогнозу. Врожайність складає 39,4 ц/га

21:21
Юнак з наркотиками розповів патрульним, що має “кропиву для бабусі”.

20:56
Відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати урочисту восьму сесію обласної ради з нагоди 25-ої річниці Незалежності України 23 серпня 2016 року об 11 годині в залі засідань обласної ради (І поверх)

20:30
Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради вирішив передати з балансу управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради на баланс Департаменту освіти і науки  Івано-Франківської міської ради скульптури з пінопласту, які були створені на фестивалі "Стиро-2016".

20:05
16 серпня під час оперативної наради у міського голови заступник керівника патрульної поліції Олег Сердюк повідомив, що хоч зараз і проходить місячник підвищеної безпеки, кількість нетверезих водіїв, на жаль, не зменшується.

19:43
19 серпня місто Коломия відзначатиме своє 775-річчя. З цього приводу міські чиновники підготували ряд святкових заходів. 21 серпня доктор політичних наук, професор Іван Монолатій, який також є Почесним громадянином міста Коломиї, презентуватиме видання “Коломиєзнавство”.

19:20
Директор департаменту культури Надія Загурська під час оперативної наради  у міського голови проінформувала про підготовку та проведення заходів до святкування  25 річниці Незалежності України.

18:52
15 серпня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в області знешкоджено одну протитанкову міну та 1 мінометну міну часів Другої світової війни, виявлені на відкритій території в лісовому у селі Надіїв Долинського району.

18:29
У Надвірній  вперше за багато років мовчанки проб‘ють куранти   на міській ратуші.

18:07
У Франківську чоловік скоїв жахливе вбивство своєї дружини, після чого намагався покінчити життя самогубством.

17:44
Сьогодні, 16 серпня, представники Обласної асоціації учасників та ветеранів АТО, міської спілки добровольців АТО Прикарпаття, центру допомоги учасникам АТО та ГО “Правий сектор-Прикарпаття” на прес-конференції розповіли про скаргу на ім’я генерального прокурора України.

17:17
Коломийська міська рада запрошує на громадські слухання щодо порядку та умов організації конкурсів з пасажирських перевезень.

16:52
У студії Першого Національного каналу відбувся півфінал Національного відбору на „Дитяче Євробачення-2016”. Івано-Франківськ представили семеро вихованців Школи розвитку сучасних мистецтв „Star Team”.

16:31
До Верховинського відділення поліції звернулися два місцевих мешканці, які розповіли про викрадення їх мобільних телефонів, залишених у альтанці без нагляду.

16:10
Івано-Франківщина активно співпрацюватиме з Угорщиною у сфері впровадження проектів енергозбереження та розвитку альтернативних джерел енергії та екології.

15:44
З 2 по 11 серпня на базі військово-патріотичного центру «Воїн-патріот», який знаходиться у селі Козина Тисменицького району, відбувся другий етап обласної молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми «Чорний ліс 2016», завданням якого є виховання свідомих патріотів України, навчання молоді основ пішохідного туризму та військово-прикладних видів спорту.

15:17
14 серпня у селі Світанок на Рогатинщині відкрили стелу пам’яті Небесної сотні та полеглих на Сході краян – Андрія Білоуса і Івана Югана.

14:56
Шіснадцятеро прикарпатських захисників державного суверенітету та територіальної цілісності, які брали участь у російсько-українській війні у складі добровольчих формувань, отримали статус бійців-добровольців АТО.

14:33
15 серпня об 11:45 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що ще 14 серпня, збираючи гриби в урочищі «Чорна річка» поблизу села Осмолода Рожнятівського району, відбився від основної групи з восьми людей та не повернувся до місця проживання 27-річний мешканець смт. Перегінськ Рожнятівського району.

14:04
16-17 серпня, внаслідок дощів, на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська обл.) та річках Закарпаття очікуються підйоми рівнів води на 0,2-1,0 м. В мiсцях проходження сильних злив - формування значного місцевого стоку та селевих потоків.

13:42
Варення, джем, повидло — улюблені заготовки на зиму. Адже з ними найпростіша молочна каша стає апетитною стравою, а ще смачно пити чай, пекти кекси й пироги, робити компоти, інші десерти. Пропонуємо перевірені рецепти для смачної зими.

13:15
У минулі вихідні розпочався сезон полювання на пернату дичину в мисливських угіддях області. Мисливці, як засвідчили рейдові перевірки правоохоронців, загалом дотримувалися встановлених правил, утім без правопорушень таки не обійшлося

12:48
З початку року на комплексах габаритно-вагового контролю було накладено більше 1 216 500 грн. штрафів за перевищення встановлених норм.

12:20

Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області за січень-липень поточного року підрозділами аудиту Івано-Франківської області проведено 312 документальних перевірок суб’єктів господарювання, що в 1,3 рази менше, ніж в аналогічному періоді минулого року.


11:45
Саме стільки земельного податку надійшло до місцевих бюджетів Надвірнянщини з початку року Це на  3,9 мільйонів гривень більше, ніж   минулоріч.

11:19
Підопічні Володимира Ковалюка на виїзді мінімально поступилися “Енергії” з Нової Каховки Херсонської області. Єдиний гол у ворота нашої команди на 14 хвилині забив Моісєєв. Також в пасиві прикарпатців вилучення на 87 хвилині матчу.

10:55
Франківська активістка Наталія Сербин розмістила на своїй сторінці у Facebook допис про те, що міський голова Руслан Марцінків використовує армію в своїй політичні грі та, тим самим, підриває її авторитет.

10:33
Під час патрулювання вулиць обласного центру поліцейські виявили у місцевого юнака наркоречовину, схожу на «Амфетамін», яку він зберігав у потаємній кишені сумочки.

10:09
До місцевого районного відділення поліції 19 червня звернувся 63-річний мешканець околичного села Котиківка. Чоловік повідомив про те, що невідома особа проникла до його будинку, звідки викрала 12 000 гривень та 700 доларів США.

9:43
У неділю, 14 серпня, в Івано-Франківському Музеї визвольної боротьби ім. С. Бандери відбулась урочиста передача особистого фотоапарата головного націоналіста та провідника ОУН в Історико-меморіальний музей Степана Бандери в Старому Угринові.

9:19
Івано-Франківськ отримав нові повноваження держархбудконтролю, які дозволять місцевій владі контролювати будівництво та надавати адміністративні послуги в будівельній сфері. 15 серпня, відповідний акт підписали голова Держархбудінспекції Олексій Кудрявцев та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

8:56
18 серпня УГКЦ відзначатиме третю річницю освячення Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.

8:31
У День міста в Коломиї змінять схему руху транспорту. Майже весь центр перекриють.

8:10
Як передбачено частиною першою статті 50 Кодексу законів про працю України (далі — КЗпП України) нормальна тривалість робочого часу працівників не може перевищувати 40 годин на тиждень.

7:40
Інститут освітньої аналітики Міністерства освіти і науки України провів дослідження практик академічної доброчесності у вищих навчальних закладах України. Про це йдеться на сайті МОН України.

7:15
16 серпня 2016 року, о 15:00 год. в приміщенні Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (вул. Леся Курбаса, 2) відбудеться засідання постійної депутатської комісії Івано-Франківської міської ради з питань оренди та приватизації комунального майна.

6:33
16 серпня 2016 року о 8.30 год. в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день