Попередній день   Наступний день

22:27
22-річний мешканець Галицького району, як з’ясувалося, мав намір збагатитися за рахунок підприємства, натомість став фігурантом кримінального провадження.

21:26
Законодавчі зміни у порядок працевлаштування учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в Антитерористичній операції пришвидшать показник пошуку роботи для цієї категорії громадян щонайменше на 40%. Про це заявив виконуючий обов’язки голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерія Ярошенко під час прес-конференції у Києві.

20:55
16 серпня о 15:20 в реанімаційне відділення Косівської центральної районної лікарні внаслідок отруєння грибами потрапив 32-річний мешканець села Великий Рожин.

20:33
У передчутті 1-го Вересня … Юна Кароліна приглядається до яскравих зошитів на полиці торгового намету. Вже за два тижні вона піде до 1-го класу. Тож з натхненням обирає собі шкільне приладдя.

20:04
18 серпня на фасаді загальноосвітньої школи № 16 в Івано-Франківську відкриють пам`ятну дошку одному із кращих нападників в історії прикарпатського футболу, талановитому тренеру та педагогу Богданові Дебенку.

19:42
Сьогодні, 17 серпня, відбувся брифінг щодо проміжних результатів проведення місячника безпеки дорожнього руху.

19:20
Про це стало відомо сьогодні, 17 серпня, під час підписання Угоди про підготовку кредитного фінансування проекту «Оновлення тролейбусного парку міста Івано-Франківська» між Івано-Франківською міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку.

18:54
В кабінеті заступника міського голови Богдана Білика відбулось засідання оргкомітету з питань організації та проведення фестивалю «Свято хліба» та ярмарку-виставки «Прикарпатський вернісаж». Цьогоріч фестиваль, який уже вшосте святкуватиме місто, проходитиме 11 вересня на пл.Ринок.

18:32
На Сході вшанували нашого земляка Романа Фурика.

18:10
У Слободі вшанували видатного спортсмена Василя Прокопіва.

17:43
Тисменицькою місцевою прокуратурою виявлено незаконну передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення вартістю 703 тис грн.

17:19
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді Івано-Франківським міським судом клопотань про застосування запобіжного заходу щодо двох громадян Грузії та жителя області за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 (Розбій) КК України.

16:58
На березі річки «Лімниця», що в селі Шевченкове Галицького району виявлено два "Камази" та екскаватор, водії яких здійснювали незаконний видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

16:34
В чергову частину Городенківського відділення поліції звернувся співробітник банку та розповів про надання кількома клієнтами недостовірних відомостей щодо їхньої заробітної плати та шахрайським способом одержали кредит. Позичальники не повертають борги, мотивуючи відсутністю коштів.

16:06
Бджільництво – галузь сільського господарства, яка належить до найдавніших занять українців.

15:41
З нагоди 25-річчя проголошення незалежності України в експозиції філії Національного військово-патріотичного музею України «Герої Дніпра» відбулося відкриття оновленого розділу «Збройні Сили України на захисті суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності держави» зі стаціонарною виставкою «Неоголошена війна Україні».

15:19
УВАГА! За прогнозами Укргідрометцентру, 17 серпня вдень в західній частині країни місцями грози.

14:58
16 серпня о 12:22 в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа дачного будинку. Вогнем знищено будівлю, господарський реманент та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

14:31
Нещодавно в рамках проекту «Police» від ГО «IREX» за участю Європейської медичної студентської асоціації (EMSA) налагоджено співпрацю між представниками Національної поліції України та медиками Івано-Франківська, зокрема студентами ІФНМУ.

14:05
На Рогатинщині планують встановити пам’ятник місцевому надрайоновому провіднику ОУН Олексі Демському “Шувару”. Проект пам’ятника вже оприлюднили у соцмережі.

13:44
Працівники охорони на території «Майнового комплексу», розташованому в Тисменицькому районі, викрили у злочинних намірах жителя одного із околичних сіл, коли той намагався викрасти з приватної території кабель з кольорових металів.

13:18
Упродовж січня-липня п.р. івано-франківські платники податків перерахували до бюджету 559,9 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 28,0  млн. грн. більше від очікуваних показників.

12:50
Надскладний стрибок українського спортсмена Ігоря Радівілова офіційно занесений до міжнародних правил спортивної гімнастики під назвою The Radivilov.

12:21
Івано-Франківськ, як і багато інших українських міст, постає перед актуальним викликом недостатньо якісного комунікаційного простору для зростаючих місцевих громад.

11:45
Відбулась зустріч заступника міського голови Богдана Білика із представниками фірми «ENSI». На зустрічі обговорювались питання завершення реалізації проекту «Вуличне освітлення в м.Івано-Франківську», що фінансується за рахунок коштів місцевого бюджету та кредиту НЕФКО

11:23
Талановита дівчина Людмила Захарук із села П’ядики Коломийського району, 19 серпня отримає диплом “Книги рекордів України”, за найдовший, виготовлений власноруч, рушник із бісеру.

10:52
Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області, за січень-липень 2016 року до зведеного бюджету Прикарпаття надійшло 1227,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Це на 428 млн грн більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

10:30
Напередодні 25-ї річниці проголошення незалежності України працівники Управління ДСНС в області вирушили на вулиці міста для того, щоб поінформувати івано-франківців та гостей міста про найважливіші правила безпеки під час масових святкувань та норми поведінки у натовпі.

10:10
За клопотанням Надвірнянської місцевої прокуратури районним судом застосовано примусові заходи виховного характеру до 15-річного підлітка за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 ( Порушення правил дорожнього руху) КК України.

9:43
На Прикарпатті, як і в Україні загалом, зросла кількість шахрайств при продажу-купівлі товарів через Інтернет. Люди переказують гроші за товар, вибраний на офіційних сайтах чи з особистих оголошень, проте часто позбуваються і товару, і грошей.

9:17
Із запитанням, яке цікавить громадськість стосовно чуток, що квартирні злодії помічають квартири, де нібито відсутні господарі, чи ці позначки мають якесь інше значення, журналісти краю звернулися за роз’ясненням до поліції.

8:53
На розгляд сесії Івано-Франківської міської ради винесуть проект рішення «Про найменування вулиць».

8:31
В Івано-Франківську нанесуть дорожню розмітку, яка забороняє зупинку та стоянку навпроти зупинок громадського транспорту. Відповідне рішення прийняла Комісія з питань безпеки дорожнього руху.

8:09
Як повідомили на Івано-Франківській митниці ДФС, з початку серпня митне оформлення за зниженими ставками акцизного податку пройшли 60 імпортних автомобілів. Час митного оформлення  одного автомобіля, на який поширюється преференція по акцизу, склав від 0,5 до 4 годин.

7:42
Упродовж січня – липня 2016 року платники м. Калуша та Калуського району для підтримки обороноздатності України сплатили 9,8 млн. грн.  військового збору, зокрема у липні п.р. надійшло  1,5 млн. гривень.

7:14
17 серпня о 16.00, фортечна галерея “Бастіон” відбудеться відкриття виставки живопису “Бути собою”.

6:41
У середу, 17 серпня, о 16:00 відбудеться відкриття обласної виставки, присвяченої 25-ій річниці Незалежності України.

Попередній день   Наступний день