Попередній день   Наступний день

22:28

В Івано-Франківську на базі ЗШ № 28 відбулася робоча нарада щодо реалізації основних аспектів «Програми розвитку дитячо-юнацького футболу департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради на 2016-2020 роки».


21:57
В Івано-Франківську сьогодні, 2 серпня, відбувається засідання постійної комісії обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова.

21:26
2 серпня в залі засідань Івано-Франківського міськвиконкому відбулася щотижнева оперативна нарада у міського голови Руслана Марцінківа.

20:54
У 2016 році Укрзалізниця окрім звичайних купейних вагонів, вперше оновить свій парк вагонами-трансформерами.

20:33
Вчора, внаслідок сильних поривів вітру та опадів у вигляді граду, в с. Фрага Рогатинського району було зруйновано дерев’яну конструкцію та металеве покриття даху ЗОШ І-ІІ ступенів.

20:07
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 1436-VIII «Про внесення зміни до статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення».

19:41
До Тисменицького відділу поліції звернулася 37-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Через декілька годин із аналогічним повідомленням звернувся 55-річний мешканець того ж села. У двох випадках, потерпілі розповіли, що з їх господарств невідома особа вчинила крадіжку велосипедів.

19:20
З’ясовуючи подробиці аварії за участю трьох машин, яка сталася 1 серпня у передобідню пору у райцентрі, працівники надвірнянської поліції з подивом виявили, що за кермом двох з них перебували чоловік та дружина, які приїхали на Прикарпаття з сусідньої області кожен у своїй справі.

18:59

Про це заявив на оперативній нараді міський голова.


18:31
У вівторок, 2 серпня, в Івано-Франківську відбулася презентація Івано-Франківського обласного осередку ГО «Розвиток Громади» та Всеукраїнського проекту «Виконай бажання тяжко хворої дитини».

18:10
2 серпня о 00:33 в селі Витвиця Долинського району сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю житлового будинку та господарської будівлі на площі 32 м.кв., речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

17:40
1 серпня о 15:00 до богородчанських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Марково Богородчанського району в лісі змія вкусила 57-річну жінку.

17:19
Газопровід Надвірна - Ланчин таки добудують. 13 липня Кабінет Міністрів України розпорядився  виділити з Державного фонду регіонального розвитку 1,5 млн. гривень  на добудову другої черги газопроводу високого тиску Надвірна-Ланчин.

16:58
Сьогодні у селі Козина Тисменицького району на базі віськово-патріотичного виховання «Патріот» розпочався другий етап обласної молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми «Чорний ліс 2016». Участь у ньому беруть 15 команд, а це 120 юнаків та дівчат з районів та міст Прикарпаття.

16:27
Зустрічі рятувальників з вихованцями пластово-летунського табору «Чота крилатих» у селі Луквиця Богородчанського району вже є традиційними – вони відбуваються щоліта і залишають після себе багато гарних вражень та позитивних емоцій, а також вихованці практично набувають чимало корисних навичок та вмінь.

16:05
Про важливість грудного вигодовування для дитини та корисні властивості материнського молока розповідали журналістам під час прес-конференції директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Мирон Матейко, обласний неонатолог Людмила Тачинська, головний лікар обласної дитячої клінічної лікарні Радислав Котурбаш та завідувач регіональним методично-організаційним моніторинговим центром ОДКЛ Оксана Манюх.

15:43
У Хорватії пройшли фінальні поєдинки Чемпіонату Європи з боксу серед школярів.

15:19
За інформацією пасажирської служби регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на ділянці Львів-Ходорів, відбудуться зміни у розкладі руху пасажирських потягів на території Львівській магістралі.

14:55
 1 серпня о 14:15 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що в селі Фрага Рогатинського району близько 14:00 внаслідок погіршення погодних умов (сильний дощ, гроза, місцями град, при грозі шквалисте посилення вітру), за попередніми даними, знищено дерев’яну конструкцію та металеве покриття даху загальноосвітньої школи площею 850 м кв., пошкоджено покриття сільського клубу площею 20 м кв., металеве покриття церкви площею 40 м кв., металеве покриття двох житлових будинків площею 200 м кв., повалено п’ять дерев

14:30
До Галицького відділення поліції звернувся 33- річний мешканець одного із сіл району з повідомленням про крадіжку мобільного телефону зі стелажа магазину, де він працює.

14:08
На Прикарпатті зростає кількість працівників, які не сплачують податків із заробітної плати. Число таких робітників на рівні держави становить половину від усього працездатного населення. Це пов’язано і з масовим виїздом наших громадян за кордон, і зарплатою “в конвертах”, і з нелегальним працевлаштуванням.

13:46
52 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників та прийомних сім’ях оздоровлюються за направленням служби у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради в ПЗОВ “Лімниця» (с.Вістова, Калуського району, Івано-Франківської області) з 01.08. по 21.08.2016 року.

13:18
Україномовна версія книги «Гаррі Поттер і прокляте дитя» з’явиться на книжкових полицях у жовтні цього року.

12:53
Державна служба зайнятості готова сприяти Вашому працевлаштуванню.

12:21
Кожного дня поліція Прикарпаття виявляє факти незаконного вирощування нарковмісних рослин. Ці заходи проводяться в рамках профілактичної операції «Мак». Та попри те, що такі за такі порушення передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність люди самостійно не знищують мак, сподіваючись, а може не виявлять.

11:44
31 липня на одній із вулиць в Івано-Франківську загорівся службовий автомобіль ГУНП в Івано-Франківській області «ВАЗ-2109».

11:18
Головне управління статистики інформує. Заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, організацій м.Івано-Франківська на 1 липня 2016р. становила 3,8 млн.грн, що складає 76,1% від загальної суми боргу по області.

10:57
З метою дослідження соціальних та демографічних характеристик домогосподарств Прикарпаття працівниками головного управління статистики проведено опитування домогосподарств, відібраних для обстеження умов їхнього життя у 2016 році.

10:35
Постійно наводимо приклади шахрайських дій, за якими громадяни потрапляють у неприємні фінансові ситуації. Щоправда, зменшилася кількість телефонних аферистів, які «просили» кошти на допомогу рідним у різних ситуаціях, а збільшилася – шахрайських оборудок через Інтернет-продаж-купівлю. Люди перечисляють гроші за товар, вибраний на офіційних сайтах чи по особистих оголошеннях, проте зловмисники ні товару, ні грошей не повертають і на мобільний зв'язок не виходять.

10:03
Переможець отримає винагороду - 2 000 грн. за естетичне і дбайливе оформлення.

9:40
31 липня в управлінні ДСНС в області побувала американська делегація «Асоціації міст-побратимів» (округ Арлінгтон, штат Вірджінія) з метою налагодження міжнародного співробітництва у сфері цивільного захисту.

9:20
Вже через місяць в Івано-Франківську планують відкрити фортечний провулок, що поруч з Бастіоном.

8:57
За сприянням голови Тлумацької РДА Володимира Габурака Тлумацька центральна районна лікарня отримала гуманітарну допомогу із лікарні невідкладної медичної допомоги міста Бая-Маре (Румунія).

8:29
Рожнятівським відділом Калуської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 249 КК України щодо місцевого жителя.

8:05
Цієї суботи , 30 липня, на теренах «Буковелю» відбувся фестиваль боді арту «Карпатська русалка», який мав на меті представити відвідувачам курорту сучасне мистецтво, яке знаходиться на стику графіки і живопису, декоративно-прикладного мистецтва, дизайну, макіяжу і стилю, перукарського мистецтва, та водночас познайомити з майстрами боді арту, які пропагують цей вид мистецтва в Галичині.

7:42
Природний заповідник "Горгани" на Івано-Франківщині відвідали представники Європейського товариства дикої природи з метою проведення первинної сертифікації – Владо Ванкура – заступник директора Європейського товариства дикої природи та Мар'яна Мацько – член товариства.

7:18
Виставка фотографій Руслана Трача.
02 серпня 2016 – 10 серпня 2016, фортечна галерея «БАСТІОН»

6:37
02 серпня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день