Попередній день   Наступний день

22:27
День Незалежності Тлумаччина відзначила спортивними перемогами. У районному центрі, у нещодавно відкритому спортивному залі відбувся волейбольний турнір, присвячений 25-ій річниці Незалежності України. Перемогу вибороли волейболісти села Підвербці.

21:54
За повідомленням заступника начальника інспекції Ольги Волощук за січень – липень 2016 року власники елітних легкових автомобілів обласного центру сплатили до місцевого бюджету 397,5 млн. грн. транспортного податку. Зокрема 212,7млн. грн.  надійшло від юридичних осіб та  184,8 млн. грн. – від фізичних осіб. Івано-Франківські податківці надіслали майже 100 податкових повідомлень - рішень про сплату транспортного податку власникам елітних авто фізичних осіб. Очікувана суму надходжень власникам елітних авто фізичних осіб складає 1,8 млн. грн., юридичних осіб - 250 тис.грн.

21:21
В 11:30 у Кафедральному соборі Святого Воскресіння відбудеться Божественна Літургія за загиблими воїнами-Героями захисниками України!

20:40
28 серпня 2016 року о 16.00 год. в приміщенні Центрального Народного дому м.Івано-Франківська (вул.Шевченка,1). відбудеться тематичний вечір «Іван-Франко – велет розуму і духу», присвячений 160-річчю від дня народження українського письменника І.Я.Франка.

20:18
На старому кладовищі по вулиці Височанка міста Калуша відбулось виїзне засідання комісії з визначення та відшкодування збитків внаслідок негоди у червні 2016 року.

19:44
21 серпня відбувся рибоохоронний рейд по Дністру поблизу Галича.

19:16
БО «Українська благодійницька мережа» склала рейтинг фінансування дитячих будинків-інтернатів системи Мінсоцполітики з усієї України. Загалом розраховувались дані 46 інтернатів.

18:54
Мешканці Івано-Франківська скаржаться на стан асфальтного покриття на вулиці Івасюка. Дорога практично “розпливлась”, утворилися колії, які суттєво обмежують безпечний рух автотранспорту.

18:33

Лавка встановлена на площі Ринок, біля міської Ратуші.


18:07
За інформацією головного управління статистики в області, у січні–червні у наукових організаціях області кількість працівників основної діяльності становила 371 особу, у тому числі безпосередніх виконавців наукових та науково-технічних робіт (дослідників, техніків, допоміжного персоналу) – 322 особи, з яких частка фахівців з науковими ступенями доктора та кандидата наук склала 14,6%.

17:44
На території військової частини, де базується 10-а окрема гірсько-штурмова бригада, презентували бойовий прапор, який на День незалежності України, Петро Порошенко вручив командиру бригади Герою України, полковнику Василю Зубаничу.

17:19
На Калущині триває реалізація програми індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім». Мешканці сільських населених пунктів мають можливість отримати довгостроковий пільговий кредит на будівництво чи купівлю житла або його реконструкції.

16:47
Тисменицькою місцевою прокуратурою пред’явлено до суду дві позовні заяви про стягнення заборгованості за оренду нерухомого майна.

16:20
Прокуратурою Івано-Франківської області порушено кримінальне провадження за фактом ДТП, яке сталось по вул. Набережна                    м. Івано-Франківська за участі працівника поліції м. Івано-Франківська, який рухався на службовому автомобілі марки Шкода-Октавія та допустив зіткнення із велосипедистом, 1939 року народження, внаслідок чого пенсіонер отримав тілесні ушкодження та був доставлений в Івано-Франківську ОКЛ.

15:44
Як повідомила начальник юридичного відділу Надія Ковтун, за січень-липень 2016 року на користь ДПІ у м. Івано-Франківську в судах різних інстанцій вирішено 62 справи на загальну суму 60,7 млн. грн. Це майже 40 % від усіх справ, які супроводжувались упродовж цього періоду в судах.

15:19
Прикарпатські рятувальники систематично проводять комплексні профілактичні  відпрацювання населених пунктів у сільській місцевості, до участі в яких запрошують фахівців РЕМу, газового господарства, представників органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та соцзахисту. Адже такі заходи  є дієвим методом  запобігання  випадків  пожеж і загибелі на них та перевірки протипожежного стану житлових будинків і господарських споруд  мешканців Івано-Франківщини.

14:44
19.08.2016 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 08.07.2016 № 585, яким затверджено Зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств.

14:17
Законом України від 14 лютого 1992 року № 2114-ХІІ «Про колективне сільськогосподарське підприємство» (далі – Закон № 2114) із змінами та доповненнями визначено правові, економічні, соціальні та організаційні умови діяльності колективного сільськогосподарського підприємства.

13:46
27 серпня у Івано-Франківську відзначатимуть 160 річницю від дня народження Івана Франка. На урочистості очікують поважних гостей з Києва та всесвітньо відомий хор імені Григорія Верьовки.

13:16
Фахівці обласного лабораторного центр Міністерства охорони здоров’я виявили порушення вимог санітарного законодавства  у 15 навчальних закладах області. Так, навчальні заклади в окремих селах Косівського, Рогатинського та Тлумацького районів розташовані в старих будівлях, які є пристосованими та не відповідають вимогам за набором приміщень.

12:47
У четвер, 25 серпня, в центральній частині Івано-Франківська, на перехресті вулиць Мазепи та С.Стрільців, сталася травматична дорожньо-транспортна пригода. Не розминулися дві автівки радянського виробництва – ВАЗ 2001 та ВАЗ 2007.

12:24
Якщо деякі мешканці Івано-Франківщини не платять роками за комунальні послуги, то це ще не означає, що суд може з них стягнути всю суму боргу. Адже борг стягується у межах строку позовної давності – тобто за певний період, який обраховують з дня подачі позову за минулий період.

11:44
24 серпня 2016 року на площі Міцкевича біля обласної дитячої бібліотеки за підтримки міського голови Руслана Марцінківа відбулося загальноміське дитяче свято «Ми – діти твої, Україно!», організоване міським Центром дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

11:23
У четвер, 25 серпня, в Івано-Франківському міському фізкультурно-оздоровчому центр для людей з особливими потребами відбулася обласна спартакіада серед інвалідів «Спорт для всіх». Участь у ній взяли спортсмени з обмеженими можливостями з міста та області.

10:50

Який потрібний стимул, аби успішний молодий чоловік, досвідчений лікар і викладач медколеджу, батько двох доньок вирішив залишити обжите кубельце і відправитися в АТО? 

Сказати, що сім’я благословила на війну – звучало б до болю зворушливо, але неправдиво. Яка кохаюча жінка добровільно відправить чоловіка туди, де смерть, хоч би навіть героїчна? Нема таких жінок. І добре, що нема. Герой нашого нарису Віталій Гурник, анестезіолог і пульмонолог за фахом, довго переконував рідню у своїй необхідності бути там, де він найбільше потрібний – у зоні бойових дій на Донбасі.

10:19
З нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України, за особисту мужність і героїзм виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність бойовій присязі бійців – учасників АТО окремого загону спеціального призначення нагородили почесними грамотами голови обласної державної адміністрації.

9:45
24 серпня, у День незалежності України, у місті Коломия відбулося урочисте відкриття урологічного відділення.

9:16
Слідчими прокуратури Івано-Франківської області спільно з працівниками УЗЕ ГП НП в Івано-Франківської області викрито отримання неправомірної вигоди службовими особами органу місцевого самоврядування області.

8:48
Коломийською місцевою прокуратурою пред’явлено позовну заяву до сільської ради Косівського району  про визнання права власності дитини-сироти на житловий будинок та земельну ділянку в порядку спадкування за законом, загальною вартістю       122 тис. грн.

8:20
До Снятинського відділення поліції звернувся 33-річний житель одного із сіл району із заявою про викрадення у нього двох мобільних телефонів. У крадіжці він запідозрює свого товариша, котрий нещодавно заходив у гості.

7:43
Нагадаємо, що законом передбачено кримінальну відповідальність за посів 10 і більше рослин конопель та 100 і більше – маку. В області триває спецоперація «Мак-2016», під час якої поліція виявляє понаднормові посіви.

7:18
У п’ятницю, 26 серпня, в офісі НФК «Ураган», (вул. Чорновола, 7) для представників ЗМІ відбудеться передматчева прес-конференція. Початок о 16:00.

6:46
26 серпня з 16:00 год. на площі Івана Франка (біля готелю "Надія") відбудеться вуличний флорбольний турнір з нагоди 160 - ї річниці народження Івана Франка.

Попередній день   Наступний день