Попередній день   Наступний день

22:21
Вже втретє столиця Прикарпаття прийматиме шанувальників бігу з усієї України. За доброю традицією, Півмарафон відбудеться в останні вихідні першого місяця осені – 24 та 25 вересня. У рамках заходу заплановані забіги на 5, 10 та 21 км, а також запальна командна естафета.

21:50
30 вересня – 01 жовтня 2016 року в м. Нова Каховка Херсонської області проводитиметься ІХ Міжнародний інвестиційний форум «Таврійські горизонти: співпраця, інвестиції, економічний розвиток».

21:21
Сьогодні відбулася зустріч голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олега Гончарука з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Мірославом Клімою.

20:53
На виконання вимог Міністерства освіти і науки України щодо розвитку мережі дошкільних навчальних закладів, враховуючи численні звернення жителів про забезпечення їхнім дітям конституційних прав на дошкільну освіту, в с. Голошино відкрито дитячий садок «Дюймовочка» на 20 місць.

20:33
Наш краянин Степан Стефанишин виборов бронзову нагороду на міжнародному турнірі з боксу пам`яті Ахмат-Хаджи Кадирова у місті Грозний (Чечня), де представники 12 країн змагалися за призові місця та нагороди. Виступав прикарпатець у ваговій категорії 64 кг.

20:08
Міський голова Руслан Марцінків спробував себе у ролі працівника кол-центру. Мета благородна – дізнатися, що думають мешканці про владу в місті. А також, які проблеми хвилюють іванофранківців найбільше.

19:43
30-річна інспектор відділу моніторингу патрульної поліції Івано-Франківська Мар`яна Гавриляк зіткнулася зі страшним діагнозом – рак грудей.

19:19
Починаючи від 29 серпня громадяни України можуть знову подати електронні петиції до Кабінету Міністрів України, а також підтримати вже створені.

18:55
26 серпня, у фортечній галереї «Бастіон» відкрили експозицію робіт учасників «Творчої криївки». На виставці представлено близько 100 робіт учасників АТО, які проходили курс реабілітації на морському узбережжі.

18:31
У січні-червні 2016 року в Івано-Франківській області прийнято в експлуатацію 240,9 тис.м2 загальної площі житла, що на 5,6% більше, ніж у І півріччі 2015 року.

18:10
Вперше прикарпатські дороги будуть не латати, а будувати.

17:44
До місцевого відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся 57-річний мешканець району. Чоловік повідомив, що невідома особа через незачинені двері проникла до його гаражного приміщення, звідки викрала кутову шліфувальну машинку (болгарку) марки "Інтерскол", вартістю близько 2000 гривень.

17:17
У суботу на Коломийщині внаслідок зіткнення з автомобілем смертельні тілесні ушкодження отримали водій та пасажир мотоцикла, а в Калуші травмований пішохід. Напередодні ж у Снятинському районі в автопригоді постраждав водій машини, а в Івано-Франківську травми отримала пасажирка легковика.

16:55
З нагоди дня народження Великого Каменяра в обласному центрі відбулася урочиста академія, на яку завітали високоповажні гості зі столиці: науковці, митці, письменники, громадські діячі, дослідники творчості Івана Яковича Франка.

16:34
Днями в с. Великий Ходак відбулося урочисте відкриття фельдшерсько-акушерського пункту, відбудованого за сприяння проекту ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ».

16:05
За інформацією головного управління статистики в області, у січні–червні на підприємствах області прийнято в експлуатацію ряд потужностей з виробництва промислової продукції, зокрема, з виробництва продуктів хімічних різних технічного призначення (3,6 тис. т), конструкцій будівельних дерев’яних та виробів столярних й теслярських (385 м2), цементно-стружкових плит (24 тис. м3).

15:42
26 серпня о 16.00 в с. Дубовиці Калуського району, в річці Болохівка місцеві жителі виявили тіло 14-річної місцевої жительки.

15:20
Нещодавно в одній з улуговин неподалік Ясної Гори в селі Гошеві на Долинщині, де, ймовірно, свого часу був давній монастир, перша письмова згадка про який означена 1509 роком, головно завдяки старанням місцевих краєзнавців, віднайшли і розкопали фундамент давньої церкви.

14:59
В селі Кривопілля Верховинського району під час збирання грибів в лісі отримав укус змії в стопу лівої ноги 47-річний місцевий житель.

14:32
28 серпня,  у приміщенні Центрального Народного дому, що по вулиці Шевченка,1 відбувся тематичний вечір «Іван-Франко – велет розуму і духу», присвячений 160-річчю від дня народження українського письменника І.Я.Франка.

14:06
28 серпня о 06:34 в селі Завадка Калуського району по вулиці Франка в одному із обійсть спалахнула господарська будівля. Вогнем знищено 5 т грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

13:41
Німецький холдинг Leoni AG відкриє у Коломиї завод із виготовлення електропроводки для автомобілів.

13:14
На радість дітям! Юні мешканці «Баму» гратимуться на новому великому ігровому майданчику. Його облаштували на вулиці Дорошенка. Це такий собі габаритний подарунок малечі до Дня Незалежності.

12:49
Перевиконання міського бюджету за І півріччя 2016 року становило більше 62 мільйонів. Про це повідомила начальник управління фінансів Івано-Франківської міської ради Вікторія Сусаніна.

12:20
Івано-Франківський перевізник сміття АТП-0928 погрожує припинити вивіз відходів у випадку заміни керівника підприємства. Про це повідомив заступник Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Ігор Сенчук.

11:50
Ще на початку серпня на Прикарпатті, як і в більшості областей України, розпочався сезон полювання на пернату дичину: качок, лисок, куликів, диких голубів і гусей. А також - на  пернату дичину, вирощену на фермах і випущену у мисливські угіддя «під постріл».

11:22
Напередодні Дня Незалежності у селі Середній Бабин Калуського району, на фасаді Народного дому відкрили і освятили пам’ятну дошку бійцеві АТО Іванові Беляєву. 30-тирічний чоловік був мобілізований у червні 2014 року під час третьої хвилі мобілізації.

10:58
На Калущині, у селі Грабівка, пройшов традиційний щорічний військово-патріотичний оздоровчий табір «Чорний Ліс ім. Степана Бандери».

10:35
Україна отримали чотири оновлених винищувача МіГ-29 і два тренувальних літаки L-39.

10:05
В ході проведених оперативно-розшукових заходів, працівники слідства одержали обгрунтовані докази підозрювати у вчиненні крадіжки електронних гаджетів з магазину «Мобіком», що в Рожнятові,  жителя Калуша.

9:42
26 серпня на автодорозі Стрий-Чернівці на ділянці дороги у селі Чукалівка Тисменицького району, водій пасажирського мікроавтобуса Мерседес Спрінтер, житель Тисменицького району, допустив дорожньо-транспортну пригоду, в якій травмувалося чотири пасажирки із зустрічного мікроавтобуса такої ж марки, жителі Чернівецької області.

9:20
Відділ молоді та спорту Коломийської міської ради оголосив відкритий конкурс на вакантну посаду директора ДЮСШ №2 (бул. Лесі Українки, 43).

8:55
У конференц-залі управління освіти відбулося засідання робочої групи зі стратегічного планування розвитку Коломиї на якому формується стратегія розвитку Коломиї 2016-2025.

8:33
Кабінет міністрів України своєю постановою затвердив Порядок виплати грошової компенсації вартості проїзду учасників антитерористичної операції до реабілітаційних установ для проходження психологічної реабілітації та назад.

8:08
На стадіоні «Юність» відбулася презентація громадської спілки дитячо-юнацької футбольної ліги Івано-Франківської області.

7:42
Тисменицькою місцевою прокуратурою встановлено, що на підставі рішення однієї із сільських  рад  та розпорядження Рогатинської РДА передано в оренду одному із жителів Рогатинського району земельну  ділянку площею  15 га сільськогосподарського призначення для створення фермерського господарства.

7:12
Верховинським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до Верховинського районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом вчинення місцевим жителем кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246  КК України.

6:46
Український письменник Юрій Андрухович отримав нагороду за активну роль у поширенні німецької мови за межами німецькомовного світу та сприяння міжнародному культурному обміну.

Попередній день   Наступний день