Попередній день   Наступний день

22:19
На засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради сьогодні, 4 серпня, розглянули проект рішення про створення комунального дошкільного навчального закладу №31 “Мрія”.

21:38
5-14 серпня 2016 року відбудеться одинадцята міжнародна піша Проща родин мігрантів-заробітчан та всіх охочих із Самбора у Зарваницю.

20:58
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт у головному офісі Центру надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська (вул.Незалежності, 9) змінено графік прийому громадян

20:35
Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради повідомляє, що у відділенні  денного перебування територіального центру  03.08.2016р.  була проведена історико-духовна година “Слава, велич і заслуги святого Володимира Великого”.

20:11

Вчора близько другої години дня в Городенківському в с. Прикмище по вулиці Загородня на власному подвір’ї здійснив суїцид через повішання 36-річний чоловік.


19:40
Сьогодні, 4 серпня, в Івано-Франківську відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики. Розглянули питання про стан виплати заробітної плати працівникам медичної галузі.

19:18
“Розвиток альтернативної енергетики: вітер, вода, сонце. Ця сфера може нам давати до 10% електроенергії, хоча сьогодні дає лише 1%. Також у нас величезний потенціал у сфері атомної енергетики – до 60% електроенергії може вироблятися на АЕС абсолютно безпечно”, – сказав прем’єр-міністр України у інтерв’ю журналісту інформаційного агентства “Інтерфакс-Україна”.

18:56
У с. Пнів потенційної Надвірняської ОТГ Надвірнянського району Івано-Франківської області відбулася зустріч з ініціативи керівництва і депутатів селища Битків, сіл Пнів і Пасічна з активістами цих населених пунктів.

18:31
Врожай зібрано з площі 70,0 тис. га, що становить 70 відсотків до прогнозу.

18:06

У нас постійно більшість населення скаржиться, що немає роботи, що немає добре оплачуваної роботи, що в Україні неможливо нормально заробляти, що гроші є лише в тих хто накрався і т.д.

Так ось, всі ці скиглення множаться на нуль, коли ти видряпуєшся на Говерлу, і бачиш, як там, на висоті понад 2000 метрів над рівнем моря, стоїть дядько Михайло, і… продає гарячі чай та каву.


17:43
У суботу, 6 серпня, на міському озері в Івано-Франківську о 16:00 розпочнеться дводенний фестиваль культур “Global Village”.

17:20
Першу річницю від дня створення сьогодні відзначають працівники прикарпатської поліції. Адже саме рік тому Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про Національну поліцію».

16:55
Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому визначило підрядника будівництва фільтратопроводу від полігону ТПВ в районі с. Рибне до точки врізки в міську каналізацію в м. Івано-Франківську.

16:30
Найближчим часом на вулиці Мельника в Івано-Франківську розпочнеться будівництво нового мікрорайону “Центральний”. Тож невдовзі у самому центрі міста виникне комфортний, сучасний та креативний простір, створений із врахуванням новітніх європейських тенденцій та стилів.

16:05
Через три місяці в Івано-Франківську постане новий красень-стадіон в рамках програми «Хет-трик» від УЄФА. У цьому переконаний віце-президент Федерації футболу України Василь Орлецький.

15:47
Готовність до спільних дій засвідчили Державна служба статистики України та Івано-Франківська обласна державна адміністрація, підписавши Угоду щодо взаємообміну інформаційними ресурсами.

15:17
3 серпня о 09:36 в селі Вербовець Косівського району в одному із обійсть загорілася господарська будівля. Вогнем знищено господарську будівлю на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

14:55
3 серпня, в соціальній мережі фейсбук з’явився допис користувачки Галини Балюк про те, що у міському пологовому будинку на вулиці Чорновола в Івано-Франківську їй не надали допомогу належним чином.

14:30
Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на звернення голови облдержадміністрації від 25 липня 2016 р. № 909/0/2-16/01-132 перший заступник голови обласної ради Василь Гладій розпорядився скликати позачергову сьому сесію обласної ради 12 серпня 2016 р. о 10 годині в залі засідань обласної ради

14:07
Для наших громадян були досить незручні нововведення останніх років щодо пред’явлення паспорту при купівлі чи продажу валюти. І важливим був не лише сам факт пред’явлення документу, а побоювання, хто і з якою метою збирає інформацію про Ваші валютні операції: де Ви взяли ці кошти і для чого обмінюєте таку значну суму, чи сплачуєте податки з прибутків та чи легальним заробітком отримані такі доходи.

13:42
Іванофранківець звів будинок, який не потребує опалення. У помешканні утеплив все – починаючи від фундаменту. У будинку–термосі взагалі немає батарей. Навіть у найлютіші морози в оселі можна жити кілька тижнів без опалення. Ззовні будинок Миколи Яциновича не відрізняєься від звичайних.

13:17
Спільноти підтриманого проживання замість звичних інтернатів. Здійснити таку заміну на Прикарпатті пропонують громадські активісти «Української благодійницької мережі». І пояснюють чому. Це –ефективна практика Європи та Америки. У таких спільнотах діти та дорослі з особливими потребами отримають світовий рівень опіки.

12:51
3 серпня відбулася робоча нарада з питання організації проведення Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в селі Крилос Галицького району.

12:24
Розпочалися роботи з облаштування двору за адресою Тролейбусна 9 в мікрорайоні «Пасічна». Мешканці будинку неодноразово зверталися з питанням благоустрою прибудинкової території, тому двір внесли в план й днями тут розпочали знімати старе покриття з тротуарів. З часом планують заасфальтувати й міжбудинковий проїзд.

11:42
Протягом січня - липня цього року до місцевих бюджетів платники Долинщини та Болехівщини сплатили 154,4 млн. грн. податків і зборів. За словами в.о. начальника Долинської ОДПІ Наталії Скорик, це на 27,6 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

11:20
Протягом січня - липня цього року платники Рожнятівщини до місцевих бюджетів сплатили 45,7 млн. грн. податків і зборів.

10:58
02 серпня 2016 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 17.06.2016 №553, яким затверджено нову форму Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації.

10:30
Нагадаємо, що з 1 по 7 серпня проходить Всесвітній та Всеукраїнський тижні підтримки грудного вигодовування під гаслом «Грудне вигодовування – ключ до сталого розвитку».

10:05
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, виданим АТ «Брокбізнесбанк», забезпеченням за яким виступає майновий комплекс підприємства з виробництва трубопровідної арматури, розташований у Івано-Франківську.

9:43
Міське кладовище, що в селі Чукалівка розширюють. Це вдалося зробити завдяки викупу ділянок, що знаходяться в пайовій власності. Також тут розпочалися роботи з асфальтування доріжок.

9:17
Президент України Петро Порошенко підписав закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, спрямованих на лібералізацію Євросоюзом візового режиму для України, передає УНН.

8:55
8 серпня 2016 року з 10 до 13 години прокурор Івано-Франківської області  здійснюватиме прийом жителів Долинського, Калуського та Рожнятівського районів в приміщенні Калуської місцевої прокуратури за адресою: м. Калуш проспект Л. Українки, 16Б, тел.6-07-55.

8:30
Господарським судом Івано-Франківської області задоволено позову заяву прокуратури про повернення державі 9,7 га в Рогатинському районі.

8:07
Телефонні дзвінки з повідомленнями «ваш родич в поліції, треба заплатити», шахрайства з банківськими картками та покупками через мережу Інтернет – далеко не повний перелік способів, у які шахраї видурюють гроші у своїх жертв.

7:42
У селах Дитятин, Хохонів і Набережне Дитятинської сільської ради потенційної Більшівцівської ОТГ Галицького району Івано-Франківської області відбулися робочі зустрічі з ініціативи сільського голови Євгена Довжинського з активістами цих населених пунктів, оскільки вони хотіли краще зрозуміти суть децентралізаційної реформи.

7:14
До Надвірнянського відділу поліції звернулася 45-річна місцева жителька із заявою про крадіжку труб з нержавійки з могили її бабусі на міському кладовищі. З таким же повідомленням звернувся і 60-річний франківчанин родом з Надвірної.

6:42
4 серпня, у четвер, о 18:00 у спорткомплексі Академії НФК «Ураган» (вул. Пасічна, 55) відбудеться урочиста церемонія відкриття фінальної частини чемпіонату України з пляжного футболу.

Попередній день   Наступний день