Попередній день   Наступний день

22:18
За січень-липень  2016 року до зведеного бюджету Прикарпаття надійшло 3451,3 млн. грн. податків і зборів, що на 1111,2 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 1764,3 млн.грн., до місцевих бюджетів – 1687,1 млн. грн.

21:27
Про це сьогодні, 8 серпня, розповів експерт з реформування Руслан Панасюк на засіданні постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань регіональної політики.

20:56
На міському озері цими вихідними пройшов щорічний фестиваль культур «Global Village» за участі студентів-іноземців. Двадцять дев’ять представників десяти країн світу, таких, як Туніс, Єгипет, Малайзія, Китай, Марокко, Нідерланди, Німеччина, ділилися культурою та звичаями своїх батьківщин, частували гостей національними стравами, танцювали народні танці, співали народні пісні.

20:29
З метою належної та своєчасної підготовки споживачів теплової енергії до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років, попередженню відмов енергопостачання, інспекція Держенергонагляду пропонує виконати до початку осінньо-зимового періоду наступні заходи

20:03
Минулого тижня з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми з метою підвищення рівня усвідомленості проблеми торгівлі людьми та нелегальною зайнятістю населення і трудовою міграцією Івано-Франківським міським центром зайнятості в обласній бібліотеці для юнацтва проведено семінар «Попередження зовнішньої нелегальної трудової міграції та торгівлі людьми».

19:44
Вчора близько 12 години у місті  Івано-Франківськ по вулиці Карпатській довелось працювати рятувальникам.

19:20
Персеїди – один з найяскравіших метеорних потоків, або, як частіше кажуть – метеорних дощів, який щороку прикрашає зоряне небо у серпні, пишеDepo.Закарпаття.

18:59
6 серпня о 16.49 до ОКЦ У ДCНС в області поступило повідомлення про необхідність надання допомоги в Городенківському районі біля с. Кунисівці (р. Дністер) по пошуку утопленика, 34-річного жителя с. Вільхівців.

18:33
6 серпня о 02.36 до франківських рятувальників надійшло повідомлення про необхідність надати допомогу працівникам поліції по відчиненню вхідних дверей квартири по вул. Парковій.

18:06
Сьогодні у Богородчанському районі розпочинається 20-ий ювілейний Крайовий летунський табір “Чота Крилатих”. Таборування проходитиме на пластовій оселі «Чота крилатих» поблизу села Луквиця.

17:45
Сьогодні у Карпатах стартує найбільша неформальна літературна подія літа – «VII   Літня літературна школа». А це шість днів насиченого відпочинку в горах, інтенсивного навчання та неформальне спілкування з письменниками і однодумцями.

17:19
Прикарпатський поет Ярослав Савчин став лауреатом літературно-мистецької премії ім. Пантелеймона Куліша. Рішенням журі Міжнародної літературно-мистецької академії України поета відзначено за поетичні книжки «Живиця», «Знаки сонця», «Індульгенція присутністю», «Вересневі ікони» та «Світанок мальв».

16:57
Маленькій талановитій дівчинці Марічці Макогон з села Старий Лисець терміново потрібна допомога.

16:33
На обліку в Калуському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Івано-Франківської  області станом на 1 липня 2016 року перебуває 36751 одержувачів пенсій усіх категорій. Всім їм  вчасно і в повному обсязі проведено пенсійні виплати.

16:11
Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради інформує, що особам, які одержують державну соціальну допомогу відповідно до Закону України “Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам” та Закону України “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію та інвалідам” та не забезпечені бланками посвідчень потрібно звернутися до департаменту соціальної політики (вул. Грушевського, 29, каб. 1).

15:43
Змагання для найвитриваліших легкоатлетів. На Прикарпатті відбувся чемпіонат України з гірського бігу. 25 спортсменів підкорювали Говерлу.

15:18
Першим лауреатом міжнародної премії імені Івана Франка став архієпископ-емерит, колишній глава УГКЦ Любомир Гузар з науковою монографією про діяльність митрополита Андрея Шептицького.

14:55
У с. Пилипи Коломийського району відбулася сесія сільської ради, під час якої було обговорено питання об’єднання громад

14:31
Днями відбулися фінальні змагання обласного чемпіонату з міні-футболу серед пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС в області.

14:07
У першу неділю серпня, завершилась V Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос. Кульмінацією прощі стала Архієрейська Божественна Літургія, яку очолив Глава і Отець Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав.

13:42
Новообраний директор франківського Центру сучасного мистецтва Ірина Клицюк переконана, що рано чи пізно місцеві митці знайдуть спільну мову, дійдуть до якогось спільного бачення і будуть працювати над поставленими завданнями.

13:19
7 серпня о 10:25 в селі Помонята Рогатинського району виникла пожежа електропроводки в житловому будинку. Вогнем знищено електролічильник та пошкоджена електропроводка. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

12:51

У 2015 році одним жителем Івано-Франківської області було спожито 183 кг картоплі, що на 3,2% перевищує рівень попереднього року, 135 кг овочів та баштанних продовольчих культур (на 2,5% більше), 44 кг плодів, ягід і винограду (на 2,8% більше), 37 кг цукру (на 1,1% більше).


12:25
Оцінити реальний рівень життя населення дуже важко, для цього можна порівнювати безліч різних показників: рівень доходів і рівень цін, ринок праці, рівень медичного обслуговування і освіти, екологічний стан території та багато інших. Але чи можуть нам ці показники розповісти про реальний рівень життя?

11:44
Понад 2 місяці на Прикарпатті працівники поліції здійснюють оперативно-профілактичні заходи щодо недопущення протиправного культивування рослин снотворного маку та конопель. Їх мета – протидія витоку в нелегальний обіг наркосировини рослинного походження.

11:19
Відомий франківчанин, письменник Юрій Андрухович, у своїй статті на zbruc.eu пише, що Україні у найближчому майбутньому доведеться жити і давати раду серед держав, які ще донедавна були противниками Росії, а сьогодні стають її чи ненайкращими друзями.

10:55
У п’ятницю, 5 серпня, івано-франківський «Тепловик» зіграв свій другий матч чемпіонату України в Другій лізі ПФЛ. Цього разу підопічні Володимира Ковалюка гостювали в Одесі, де зустрічалися з місцевим клубом «Реал Фарма».

10:30
В Івано-Франківську відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету в день відкриття ХХХІ літніх Олімпійських ігор.

10:08
Коломийська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 366 (Службове підроблення) та ч.2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України щодо колишнього сільського голови.

9:42

У 2010 та 2011р. фестиваль відбувся в селі Спас на Коломийщині, в 2012 році – у Микуличині на Яремчанщині, 2013 році – в Тлумачі. 

Цього року він знову проходитиме у селі Спас Коломийського району.


9:20
Так от, 19 серпня – на День міста  –  гурт “Брати Гадюкіни” виступить на головній святковій сцені нашого міста, і ви зможете почути цю пісні й десятки інших наживо, як повідомляє прес-служба Коломийської міської ради.

8:52
В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, що платники податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки мають право звернутися з письмовою заявою до Центру обслуговування платників податкової інспекції за місцем проживання для проведення звірки даних

8:30
Майже чверть століття військовослужбовці військової частини 1241 Національної гвардії України, розташованої в Івано-Франківську, стоять на варті суверенітету України, її територіальної цілісності, життя, законних прав та свобод громадян.

8:08
Телефонні шахраї продовжують вибирати собі жертви серед жителів міста і області. Прикрість цих фактів полягає у тому, що неодноразові попередження поліції громадяни ігнорують, а пройдисвітам, навпаки, беззастережно довіряють.

7:43
У м.Снятин 58-річний заступник директора територіального центру соціального забезпечення РДА, повертаючись додому, відчинивши на воротах хвіртку до свого обійстя, зі сторони подвір’я здетонував невідомий вибуховий пристрій, встановлений невідомою особою, внаслідок чого чоловік одержав травми. Поліція розпочала досудове розслідування за підозрою вчинення умисного вбивства.

7:17
Поліція Івано-Франківщини проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо організації одним з кандидатів в народні депутати масових безкоштовних поїздок на курорт “Буковель”.

6:40
В понеділок, 8 серпня, о 17:00 за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка ,1 за риштуваннями у приміщенні колишнього Центру сучасного мистецтва відбудеться похорон Сучасного Мистецтва м.Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день