Попередній день   Наступний день

22:15
У Калуші особі з числа дітей-сиріт Кучераку Дмитру Богдановичу, уродженцю с.Довпотів Калуського району,  вручили ключі від квартири.

21:34
Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 12:40 год. на вул. Медична, інформує Управління НС ОДА.

20:53
Івано-Франківським обласним територіальним  відділенням  Антимонопольного комітету України, в межах компетенції, досліджуються такі питання

20:31
9 серпня відбулось засідання конкурсної комісії з визначення операторів паркування в місті Івано-Франківську.

20:09
 Із обласного бюджету додатково виділять півмільйона гривень на розвиток тваринництва. Про це йшлося на засіданні постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

19:42
 У приміських селах, що біля обласного центру, працюватиме муніципальна інспекція з благоустрою. Інспектори контролюватимуть, перш за все, придорожні зони.

19:17
Вчора о 17 годині поступило повідомлення на Коломийську рятувально-водолазну станцію про те, що в селі Підгайчики Коломийського р-ну в місцевому ставку, під час відпочинку втопився місцевий мешканець 1962 р.н.

18:55
На Прикарпатті ще один пішохід помер під колесами авто. Подія трапилась вчора.

18:33
Міністерство культури України розпочинає прийом пропозицій від суб’єктів видавничої справи щодо відбору україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек.

18:04
Івано-Франківським ВП ГУНП Івано-Франківський області встановлюється місце перебування безвісті зниклої Чумак Надії Ярославівни, 22.10.1984 року народження, жительки с. Цуцилів Надвірнянського району.

17:44
Коломийська міська рада запрошує коломиян на громадські слухання з приводу цільового фонду соціально-економічного розвитку та пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Коломиї.

17:20
Під час патрулювання вулиць міста працівників поліції привернув увагу автомобіль «Хонда», водій якого порушив правила дорожнього руху.

16:57
Групу зловмисників підозрюють у викраденні щонайменше трьох тварин у селі Кадобна Калуського району. Остання крадіжка була вчинена в ніч на 6 серпня, а дві інші – раніше.

16:32
7 серпня 2016 року в Іванівцях відзначили 500-ліття від першої писемної згадки (1516).

16:04
Наявність будь-якого майна, в тому числі квартири, машини, земельних паїв, не впливає на право отримання субсидії.

15:42
На Івано-Франківщині у суботу, 13 серпня 2016 року, буде відкрито сезон полювання на пернату дичину.

15:17
8 серпня о 06:58 в селі Дземброня Верховинського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

14:56
8 серпня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС в області знешкоджено один артилерійський снаряд часів Другої світової війни, виявлений на відкритій території гаражного кооперативу в місті Івано-Франківськ.

14:30
Відповідно до п.п. 78.1.7 п. 78.1 ст. 78 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) документальна позапланова перевірка здійснюється за наявності хоча б однієї з таких обставин, зокрема коли розпочато процедуру реорганізації юридичної особи (крім перетворення), припинення юридичної особи або підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця, закриття постійного представництва чи відокремленого підрозділу юридичної особи, в тому числі іноземної компанії, організації, порушено провадження у справі про визнання банкрутом платника податків або подано заяву про зняття з обліку платника податків.

14:08
Літо у розпалі. І, хоча температура цьогоріч коливається дуже часто, все ж спекотних днів вистачає. Саме тоді й тягнуться до берегів водойм юрби відпочивальників. На жаль, на Івано-Франківщині пляжів, обладнаних згідно «Правил охорони життя людей на водних об’єктах України”, дуже мало. Саме тому й доводиться купаютись людям у необлаштованих для цього місцях.

13:44
5 серпня в день вшанування ікони Божої Матері Почаївської у Снятинському районі освячено храм УПЦ КП, який з’явився біля історичного Галицького шляху, між селами Задубрівці та Ганьківці.

13:17
Державна фіскальна служба України листом від 01.08.2016 № 26072/7/99-99-18-02-02-17  надала роз’яснення щодо знижених ставок акцизного податку на легкові автомобілі, що використовувались.

12:49
Столичний "Гріффін" завоював чемпіонське звання Чемпіонату України з пляжного футболу-2016.

12:21
5-20 серпня у Верховинському районі будуть проводитися навчання спрямовані на підготовку екіпажів вертольотів Національної гвардії України.

11:44
Міська влада планує створити у с. Хриплин, що входить до Івано-Франківської міської ради, комунальний дошкільний навчальний заклад по вулиці Берегова, 4/б.

11:18
Оперативна група Управління СБУ в Івано-Франківській області спільно з поліцією ліквідувала мережу інформаторів терористичного угруповання «народна міліція ЛНР» у Станично-Луганському районі на Луганщині.

10:56
8 серпня, відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

10:31
Калуською місцевою прокуратурою пред’явлено до суду позовну заяву про розірвання договору оренди земельної ділянки площею 10 га та повернення її державі.

10:03
Під час літніх канікул в Івано-Франківську тривають ремонтні роботи у понад 20 закладах освіти. Для цього в поточному році міська рада виділила рекордну суму - 6,5 млн. грн. на капітальний ремонт та 1,5 млн. грн. на поточний.

9:42
Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини повідомляє, що в м. Івано-Франківську в частині регулювання питань розміщення зовнішньої реклами та вивісок діють наступні нормативні акти

9:19
До Івано-Франківського відділу поліції із заявою звернувся 40-річний житель Чернівців. Чоловік повідомив, що в супермаркеті по вулиці Коновальця із камери зберігання пропала його сумка.

8:54
В ніч на 6 серпня у Коломиї 66-річний чоловік кухонним ножем наніс дружині 10 проникаючих колото-різаних ран шиї, грудної клітки та спини, внаслідок чого остання померла на місці.

8:32
Діти воїнів АТО беруть участь в молодіжному християнському патріотично-вишкільному таборі «Вгору серця-2016». Даний захід відбувається за сприяння та організації Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України.

8:07
З нагоди вшанування пам’яті закатованої польської інтелігенції у Чорному лісі, неподалік обласного центру, відбулися поминальні заходи.

7:42
За участю голови Верховинської районної державної адміністрації Олега Лютого та заступника голови районної ради Івана Маківничука відбулася нарада з питання підготовки та організації проведення IV кінофестивалю «Тіні забутих предків».

7:14
9 серпня о 14 год. в каб. 500 відбудеться засідання президії обласної ради

6:39
9 серпня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день