Попередній день   Наступний день

22:23
За інформацією головного управління статистики, на ринку послуг області упродовж І півріччя 2016 року працювало понад 1,8 тис. підприємств (юридичних осіб) та їх відокремлених підрозділів, основним видом діяльності яких є надання послуг.

21:32
У мікрорайоні «БАМ» продовжується систематичні роботи з благоустрою. Цього тижня розпочали брукування тротуарів у дворі будинків на вулиці Мазепи 177-179.

20:55
Зловмисник, як виявилося, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Не зупинившись на «досягнутому», він пограбував франківчанина.

20:30
Ним, як виявилося, був мешканець Івано-Франківська. Чоловіка застали, коли він спакував мішки з кукурудзою та повантажив на віз.

20:08
31 серпня, в громадському ресторані Urban Space 100, відбулись ІТ-Вечорниці “Бізнес-аналітик в стартапі: підходи та техніки”.

19:44
Ми нічого не маємо проти «Тепловика», з повагою ставимось до славних традицій з Гірки, але вважаємо, що головна команда краю має носити назву «Прикарпаття». Від підтримки МФК «Тепловик» не відмовляємось, але щиро віримо та вболіваємо за «Прикарпаття» – тому що саме так для нас називається цей футбольний Клуб.

19:20
В Івано-Франківську з’явиться ще одний об’їздний шлях, адже комунальники вже на стадії завершення Угорницької вулиці. Нещодавно капремонт зроблений також і на вулиці Кисілевської. Відтак, власники автівок невдовзі зможуть оминати затори в середмісті саме в цьому напрямку, переконані в мерії.

18:56
Від старовинних листівок до сучасних світлин. На Прикарпатті презентували унікальну книгу-путівник «Івано-Франківськ: погляд крізь століття». Її автори – Іван Бондарєв та покійний Михайло Головатий. На 250 ілюстрованих сторінках – історичні факти та легенди, таємниці та вигадки вулиць старого міста.

18:34
31 серпня у Ланчині Надвірнянського району 40-річний водій автомобіля "ВАЗ 2109", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та допустив наїзд на велосипедиста, який рухався йому на зустріч.

18:09

Днями на ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» перебувала робоча група фахівців з Литовської республіки.

Представники литовського підприємства «Енерстена», що з міста Каунас стали переможцями тендеру по реконструкції котельні на вулиці Тролейбусній, 40, що в обласному центрі.


17:42
Сьогодні в Україні День знань — початок навчального року. Вже традиційно він відзначається 1-го вересня як державне свято, яке проголосили ще у 1984 році. Це всенародне свято, яке завжди залишається в пам՚яті кожної людини, бо кожен із нас сидів за шкільною партою.

17:18
Патрульна поліція Івано-Франківська розшукує автомобіль, який втік з місця ДТП.

16:54
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій ОДА, сотні мешканців і гостей обласного центру, які цьогоріч стали учасниками пізнавальних мандрівок, висловлюють вдячність екскурсоводам за проведення та організацію пізнавальних мандрівок.

16:33
Аграрії Прикарпаття завершили збирання ранніх зернових та зернобобових культур. З площі майже 100 тис. га, намолочено 472 тис. тонн зерна, при середній врожайності 47,3 ц/га (у 2015 році – 46 ц/га).

16:05
Прокуратурою Івано-Франківської області, військовою прокуратурою Західного регіону та Управлінням захисту економіки в Івано-Франківській області ДЗЕ Національної поліції України 01.09.2016 викрито та затримано одного із заступників начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області, полковника внутрішньої служби, за вимагання та одержання неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування особи на роботу в один із підрозділів вищеназваного управління.

15:43
Жителі краю через свою надмірну довірливість віддали у руки шахраїв 4300 гривень. За цими фактами слідчі розпочали кримінальне провадження.

15:20
У районному центрі працівники поліції припинили діяльність підпільного закладу, де надавались незаконні послуги розважального характеру. Із ігрового залу правоохоронці вилучили 19 системних блоків та різну документацію.

14:58
З нагоди відзначення 160-річчя від дня народження Івана Франка за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту громадською організацією «Івано-Франківська обласна федерація флорболу» організовано та проведено кубок з флорболу

14:32
У результаті тривалих попередніх переговорів керівництва КП «Івано-Франківськводоекотехпром», відбулася зустріч пана Райнхольда Гроссманна, генерального директора німецької компанії «Ingenieurbüro R. Großmann GmbH & Co. KG», пані Гелени Вісторф, директор з розвитку компанії, із міським головою м.Івано-Франківська Русланом Марцінківим.

14:05
Незабаром на базі кафедри терапії і сімейної медицини післядипломної освіти планують відкрити наукову лабораторію, де проводитимуть молекулярну діагностику. Вже до кінця цього року її мали б сертифікувати.

13:43
Попри рішення Івано-Франківського міського суду, Ілона Черпак не може забрати дитину в батька – Ярослава Чепрака.

13:18
На сесії Рогатинської міської ради внесено зміни до трьох попередніх рішень, що стосуються бюджету міста на поточний рік.

12:50
До Івано-Франківського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся директор одного із місцевих підприємств. Чоловік повідомив про те, що невідома особа з приміщення майстерні намагалася викрасти станки.

12:21
Як повідомили у відділі власної безпеки Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, за останніми даними працівниками відділу проведено 61 службову перевірку щодо діяльності працівників податкової та митниці, розглянуто 21 скаргу та звернення на їх дії.

11:46
З 29 вересня фільм режисера Остапа Костюка «Жива ватра», знятий за підтримки Держкіно України, виходить у широкий прокат.

11:22
З 1 вересня 2016 року електроенергія для населення подорожчає в середньому на 25-30 %.

10:56
В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулася прес-конференція за участю кращого українця-економіста за версією журналу Forbes   2015 року Романа Шеремета, який з 1999 по 2003 рік навчався в цьому закладі за спеціальністю «Економіка підприємства паливно-енергетичного комплексу».

10:32
У Івано-Франківську на вулиці Мазепи відомий художник Роман Бончук намалює мурал із портретом наймолодшого героя Небесної Сотні Романа Гурика.

10:06
У середу, 31 серпня, в мікрорайоні Пасічна, що в обласному центрі Прикарпаття, було демонтовано чотири МАФи, розташовані неподалік візового центру.

9:43
Президент України Петро Порошенко своїм Указом №345/2016 відзначив високими державними нагородами військовослужбовців, які проявили особисту мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення Антитерористичної операції.

9:17
За підтримки обласної державної адміністрації, з метою відродження автентичних традицій, обрядів та традицій етнографічних груп 24 - 25 вересня пройде V Міжнародний фольклорний фестиваль етнографічних регіонів України «Родослав».

8:56
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до міського суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 332 та ч.ч. 3, 4 ст. 358 КК України.

8:29
До Снятинського відділу поліції із заявою про крадіжку велосипеда звернувся 34- річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що хтось викрав його велосипед, залишений ним на своєму подвір’ї.

8:04
Працівники Івано-Франківського відділу та Галицького відділення поліції та під час несення служби затримали чоловіків, які своїми діями викликали підозру. Під час розмови з правоохоронцями житель Рогатина поводився схвильовано і постійно тримав руку в кишені.

7:40
На кортах ДЮСШ “Олімп” змагалися тенісисти з усієї України, віком від 3 до 10 років. У 2-му турнірі “Kinder Tennis Fest” прийняло участь 80 учасників. Наймолодшій тенісистці було менше трьох років.

7:13
За результатом проведення інвентаризації виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради відібрав у мікрорайоні «Опришівці» 36 земельних ділянок під ведення садівництва для учасників АТО. Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини розробив схему розміщення цих ділянок

6:38
1 вересня о 15:00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Попередній день   Наступний день